Reklama

Reklama

Krvavé písky

  • USA It Stains the Sands Red
Trailer 1

Ve víru zombie apokalypsy se Molly, zoufalá žena z Las Vegas, ocitne v poušti, kde je ponechána napospas hladovému zombie, který je jí v patách. Zpočátku se jí daří držet si před svým nemrtvým pronásledovatelem náskok. Jakmile si však uvědomí, že zombie nepotřebuje spát ani odpočívat, její útěk se rychle promění v noční můru. S docházejícími zásobami sužována drsným prostředím, Molly bude muset sebrat poslední zbytky svých netušených sil a stanout tváří v tvář nestvůře i vlastním démonům, které ji celý život pronásledují. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (50)

castor 

všechny recenze uživatele

Když se to objevilo, těšil jsem se. Když se objevily první reakce, nadšení lehce opadlo. Po zhlédnutí je mi jasné, že zapomenu, a to poměrně velmi rychle. Ono to celé má solidní potenciál a celkově může spojení zmalovaná uřvaná blondýna, co si ráda šňupne, vyprahlá půda, oslepující sluneční paprsky a vytrvalá kulhající zombie za zadkem („Jsi zasranej stalker, víš to?“), bavit. Oběť pronáší slušné hlášky, tvůrci občas potěší solidním nápadem i spolehlivou řemeslností, ale vesměs je to rutinní záležitost, které by slušelo být v poušti tak o dvacet minut kratší dobu. Někde na úrovni tří dietních hvězd. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Zombie filmy nemám v lásce a zastávám názor, že seriál "The Walking Dead" je bezduchá slátanina. Nicméně snímek It Stains the Sands Red obsahuje svěží závan originálního přístupu k látce, alespoň tedy do první poloviny. Zhruba tady jednoduše a originálně řešená zápletka "zmutuje" v plochou a stupidní "vyvražďovačku" u níž jsem doufal v brzký konec. Škoda, potenciál zaujmout i diváka neholdujícímu zombie filmům zde vážně byl. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónov║ Prvá tretina filmu je dosť nehybná, sa to vlečie, sledujeme trafenú blondínku ako sa trepe vypriahlou pustinou so zomíkom v pätách. Časom sa dá aj na tú ich súhru, cestovanie a prkotiny čo pri tom zažívajú zvyknúť. Občas príde aj na nejaký ten podarený heft, uletenosť čo pobaví. Je to natočené v bez servítky, drsné, miestami príde aj na nejaké to napätie. Na škodu je ale že to miestami príde rozvláčne a nemá to tú správnu formu, ktorá by strhla k úplnej spokojnosti, lebo pár dobrých nápadov sa tu nájde. /45%/ ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Trošku přitroublé putování pouští, kdy jen nechápete, že ta mimoňka fakt dojte, kam dojít potřebuje. Ono ve finále je jedno, že tam došla, protože jí hrábne a jde zase zpátky. Jako tvrdý existenciální drama, víme? Jinak? Romantika jako bejk. Takhle vytrvalý ctitel už se dneska nevidí, takže jen tiše závidím, a počítám dny do další periody. Co kdyby náhodou... ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jeden by si myslel, že keď počas zombie apokalypsy, uprostred púšte, dostane poruchu na vozidle, vyhne sa veškerým problémom zostatku civilizácie v boji s nemŕtvymi. Lenže Molly (Brittany Allen), ako mladú "feťáčku" a striptérku, neustále pohybujúcu sa na hrane zákona, v tomto prípade nebudú prenasledovať bežné starosti drobnej kriminálničky, no zato absolútne atypický "stalker", ktorý túži po jedinej "veci": jej vnútornostiach ... Tak tá prvá hodina mi prišla rozhodne vtipnejšie ako dianím podobný "kraťas": The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon. Veľmi podobné, no pritom na míle vzdialené. Gore scén nie je veľa, no keď sa objavia, sú výborne prevedené, čo je spolu s občasnou dramatizáciou či štýlovým oblekom s talianskym strihom ;) pre záporáka, solídnym plusom. Navyše, niečo obdobné tu vďaka originalite nápadu už dlho nebolo, takže Ja som až na ten jeden spackaný zvrat, viac než dosť spokojný. Fakt škoda, že inak pomerne kvalitne spracovanú zombáreň ovplyvnila takáto deibilná pasáž - 60% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

  • Herečka Brittany Allen (Molly) nosila topánky s vysokým podpätkom nielen v púšti, ale aj mimo natáčania. (Marceloo)
  • Myšlienka vytvorenia filmu, v ktorom je po väčšinu času jeden zombie, sa v hlave tvorcov zrodila po tom, čo videli horor World War Z (2013), v ktorom sú tisíce zombies. Oni chceli byť odlišní, a preto sa rozhodli obsadiť čo najmenej nakazených. (Marceloo)
  • Do hlavnej úlohy mal byť pôvodne obsadený muž. (Marceloo)

Reklama

Reklama