Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý rok se pět velmi soupeřivých přátel zostra pustí do měsíc trvající hry na babu, kterou hrají již od první třídy; ve hře, ve které neplatí žádná omezení, riskují krk, práci i jejich vzájemný vztah, jen aby jeden druhého srazil k zemi s vítězným pokřikem: „Máš ji!“ Letos se hra koná ve stejném termínu, jako svatba jediného dosud neporaženého hráče, což by z něj konečně mělo udělat snadný terč. Ale on dobře ví, že se blíží… a je připraven. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (406)

castor 

všechny recenze uživatele

Je mi líto, nesmál jsem se, takže nemůžu jinak. Banda kamarádů (tady si nejsem moc jistý tím označením, když si neustále psychicky a fyzicky ubližují) spolu hraje rok co rok po celý jeden měsíc už tři dekády na babu a dětskou hru povznesla na úplně jinou úroveň. Letos se klání odehrává ve stejném termínu jako svatba dosud neporaženého hráče. Docela atraktivní námět, že? Jen humor se nějak vytratil. Nějaké to pozitivní poselství a všeobjímající závěr tady sice máme, ale zbytek zoufale chybí. Postavy jsou ploché, dialogy mizerné. Alespoň tempo nemá moc velké výpadky, střihové sekvence jsou fajn a Jeremy Renner si svou roli dosavadního vítěze užívá. Když jsem ale dal Kazišukům dvě hvězdy, tady nemůžu jinak. Za mě místy až otravný průšvih. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Komédie ma moc nebavia, ale toto bolo dosť dobre. Príbeh, herci, humor, skratka ma to bavilo, fakt pohodová zábava, kde som sa prijemne zasmial, narozdiel od niektorých iných komédii, kde sa treba chytať za hlavu s tých trápnych blbostí. P.S. mal som pocit, že Renner hraje Hawkeya aj tu :). 80% - 4* ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

To ženy umí vařit, prát, uklízet, nakupovat, zařizovat, rodit, vychovávat, to ženy umí dělat všechny tyhle věci najednou a ještě u toho vypadat sexy. Tak proč teda vůbec existujou chlapi? No, my chlapi jsme tu od toho, abychom celej život něco honili. Auta, motorky, prachy, ego, kašpárka, ženský... Jeden by řekl, že i mlok má větší poslání, ale já osobně to žeru, jak je život jednoduchej. Tenhle film má určitě spoustu chyb a asi nebude ani dokonalej. Je přesně takovej, jaká je klukovská duše každýho chlapa. Ta sranda za všechny průsery, vysvětlování a udobřování rozhodně stojí. (Enšpígle, jestli tě někdy potkám v metru, Máš ji!) ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Samotnej nápad, že se parta čtyřicátníků baví jeden měsíc v roce hrou na babu, je super a vychází z něj spousta docela povedených vtipů. Jako ve všech komediích, kde jsem ho viděl, i tady dobře funguje Ed Helms. Co mi strašně nesedlo, je Jeremy Renner, který hraje nepolapitelnýho Jerryho. Nevím proč, ale ten člověk mi něčím vadí a nerad na něj koukám. A v podstatě hlavně za to dávám tři hvězdičky. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Přítulkyně se chtěla kouknout na nějakou dobrou " novější " komedii. Hledal jsem a narazil na tohle. Měl jsem o tomhle filmu jistý pochybnosti. Americká komedie inspirovaná skutečným příběhem kde si starší chlápci hrajou na babu, mi nepřišlo kdo ví jak přesvědčivý aby mě to donutilo ke shlédnutí. Nakonec mě nalomilo celkem kladný hodnocení. Tak jsme tomu dali šanci. Spokojenej jsem byl jak já tak přítelkyně. Hodně povedená komedie..... Nepřestáváme si hrát, protože stárneme. Stárneme, protože si přestáváme hrát. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (12)

  • Natáčelo se ve Washingtonu (stát USA). (Varan)

Související novinky

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

02.01.2023

Na Oscara dvakrát nominovaný herec Jeremy Renner (Smrt čeká všude, Město) se podle posledních informací nachází v kritickém, přesto stabilním stavu v nemocnici poté, co prodělal vážnou nehodu při… (více)

Reklama

Reklama