Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý rok se pět velmi soupeřivých přátel zostra pustí do měsíc trvající hry na babu, kterou hrají již od první třídy; ve hře, ve které neplatí žádná omezení, riskují krk, práci i jejich vzájemný vztah, jen aby jeden druhého srazil k zemi s vítězným pokřikem: „Máš ji!“ Letos se hra koná ve stejném termínu, jako svatba jediného dosud neporaženého hráče, což by z něj konečně mělo udělat snadný terč. Ale on dobře ví, že se blíží… a je připraven. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (406)

tron 

všechny recenze uživatele

„Vyhral. Ale za akú cenu?“ Takmer dostal Hulka, skoro nahradil Ethana Hunta, vystriedal Jasona Bournea a na vlastnú päsť vyriešil nechutný prípad v indiánskej rezervácii. A nakoniec si zlomí obe ruky pri nakrúcaní komédie. Určite to bolelo, ale z diváckeho pohľadu je to, hmmm, nuž, vtipné. Rennerov Jerry je poňatý úžasne: takmer až ako božstvo, ku ktorému všetci vzhliadajú. Je to rozkošné. Vôbec, kasting je bravúrny, bavil ma každý. Akčné scény sú miestami dosť super, je tam plno osviežujúcich a nečakaných nápadov a momentov (hádzanie donutov alebo zamýšľanie sa nad tým, prečo sa plávajúca podlaha volá plávajúca, keď nepláva), a, čo je asi najšialenejšie, má to v sebe viac citov, ako mnohé „seriózne“ medziľudské drámy. A hoci som troška frflal, nakoniec som bol asi rád, že sme sa nedozvedeli, ako to dopadlo s Hoagiem (pretože možno nie príliš dobre a to už by do tohto filmu nepatrilo). Palec hore za kopec hlášok („Príliš premýšľate o penisoch.“; „Ahoj Jerry, tá pani ťa obťažuje?“). ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ja sa skrátka nemôžem zbaviť dojmu, že takúto sviežu feel-good komédiu sme v kinách už niekoľko rokov nemali. Nie je to taká šialenosť, ktorú prorokovali trailery. Avšak na pomery dnešných komédií, ktoré sa v poslednej dobe objavujú v distribúcii, sa prekvapivo jedná o funkčnú, originálnu, veľmi vtipnú a zábavnú snímku, ktorá sa radí medzi to najlepšie, čo sa nám v tomto žánri za posledné roky urodilo. Po posledných piatich minútach som sa cítil plný pozitívnej energie a dobrej nálady. Nič iné v tomto prípade k šťastiu nepotrebujem. Milým plusom je aj prijateľná dĺžka. Hodina a pol je úplne ideálna. Tag je úžasný pohodový snímok, u ktorého sa divák nasmeje, ale nechýba ani smutná časť. Obsadenie je kvalitné, nechýbajú jedni z najlepších hercov. Celkovo príbeh pôsobí krásnym a vtipným dojmom. Nie je nič lepšie, než zostať navždy vo svojom detstve a tejto skvelej partií sa to podarilo. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Přesně takové komedie tu poslední roky citelně chybí! A s takovýmhle parádním obsazením, doteď tomu nemůžu uvěřit, tuplem. Jeremy Renner si to neskutečně užívá, ačkoliv je tu ze všech nejméně (ano, je to ten film, kdy si zmrzačil obě ruce) a každá scéna s ním stojí za to. Celkově to není žádný milník ve svém žánru, “pouze” slušně zrežírovaná com-výjimečně-bez-rom se stravitelnou stopáží a vesměs vtipnými gagy. A já chci víc takových alespoň co čtvrt roku! ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Je to překvapivě vtipná a zábavná komedie, která jak ke konci zjistíte, byla opravdu založena na skutečném příběhu a všechno co se tak nějak stalo ve filmu, se stalo i v reálu. A jelikož, to nejsou jenom samé hezké věci, jako duha, poníci, jednorožci a věci mezi tím, tak ty věci, tomuhle filmu dodávají realistický podtón. A jak někteří píšou, může to působit rušivě, ty přechody mezi bláznivou komedii a reálnou skutečností, kdy si je třeba uvědomit, tu hořkost, že vám neni dvanáct a že váš přítel se opravdu vdává. Ale je to čistě individuální věc, takže pro mně to nebylo rušivé, jelikož tyhle věci patří k životu. A všechny ty vtípky, žerty a třeba takový les z prvního Ramba, sou prostě úžasný, neotřelý a mají zásah na bránici. Jeremy Renner, co by Ronin, má doslova nadlické schopnosti, jeho rychlosti a důvtipu, se snad vyrovná jenom to, že nikdy nemine svůj cíl......nikdy !!! Takže za mně příjemné překvapení a nečekaně dobrý vtipný film. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $28miliónovTržby USA $54,547,470Tržby Celosvetovo $77,947,470Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Zas len klasická povrchná bejkovina, som čakal určite viac zábavy. / 40%/ ()

Galerie (49)

Zajímavosti (12)

  • Závěrečným titulkům předchází krátký video sestřih skutečné skupiny přátel, podle které film vznikl. Záběry jsou autentické a pocházejí z domácího archivu. Nechybí ani foto a reportáž z titulní stránky The Wall Street Journal. (vojacekr)
  • Máš ji! je inspirován skutečným příběhem party kamarádů, kteří od dětství po dobu skoro 30 let hráli na babu. A zatímco ve filmu jich hraje 5 a hrají ji v květnu, ve skutečnosti babu hrálo 10 kamarádů v únoru. (CrypzzXD)

Související novinky

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

02.01.2023

Na Oscara dvakrát nominovaný herec Jeremy Renner (Smrt čeká všude, Město) se podle posledních informací nachází v kritickém, přesto stabilním stavu v nemocnici poté, co prodělal vážnou nehodu při… (více)

Reklama

Reklama