Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý rok se pět velmi soupeřivých přátel zostra pustí do měsíc trvající hry na babu, kterou hrají již od první třídy; ve hře, ve které neplatí žádná omezení, riskují krk, práci i jejich vzájemný vztah, jen aby jeden druhého srazil k zemi s vítězným pokřikem: „Máš ji!“ Letos se hra koná ve stejném termínu, jako svatba jediného dosud neporaženého hráče, což by z něj konečně mělo udělat snadný terč. Ale on dobře ví, že se blíží… a je připraven. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (406)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Moc jsem od toho necekal a moc jsem samozrejme nedostal. Proste takovej oddechovej film, kde se nic moc nedeje, sem tam se povede nejakej for a obsazeni je banda sympataku, ktery se chovaj jak dementi. Trochu nad prumer to zveda jednak inspirace pravdivejma udalostma, takze vydrzte az do konce filmu a hlavne nahaneci akce ala Sherlock Holmes, ty nemaj chybu. Ale jinak by filmu prospela kratsi delka nebo sviznejsi tempo, pripadne vetsi mnozstvi forku, ale jako oddechovka na jedno skouknuti to ucel plni. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Po Game Night druhý komediální zářez a úspěch z USA, kde exceluje vynikající Jeremy Renner ( jedna z jeho nejlepších rolí vůbec). Líbí se mi nápad, který je i dle pravdivých událostí, ústřední pětice se povedla a vedle Rennera mě hodně bavil Jake Johnson. Gagů je sice méně než by se dalo čekat, ale zábavný tón si film udržuje celou dobu. Chvála i za skvělé Slow Motiony při "akčnějších" scénách. PS: Strašně přeji Rennerovi svou vlastní akční sérii. 80% ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Je mi líto, nesmál jsem se, takže nemůžu jinak. Banda kamarádů (tady si nejsem moc jistý tím označením, když si neustále psychicky a fyzicky ubližují) spolu hraje rok co rok po celý jeden měsíc už tři dekády na babu a dětskou hru povznesla na úplně jinou úroveň. Letos se klání odehrává ve stejném termínu jako svatba dosud neporaženého hráče. Docela atraktivní námět, že? Jen humor se nějak vytratil. Nějaké to pozitivní poselství a všeobjímající závěr tady sice máme, ale zbytek zoufale chybí. Postavy jsou ploché, dialogy mizerné. Alespoň tempo nemá moc velké výpadky, střihové sekvence jsou fajn a Jeremy Renner si svou roli dosavadního vítěze užívá. Když jsem ale dal Kazišukům dvě hvězdy, tady nemůžu jinak. Za mě místy až otravný průšvih. ()

berny2468 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení. Velmi povedená komedie, která je ke všemu ještě inspirována skutečnými událostmi (neplést si přesně podle skutečnosti!). Máš ji! srší nápady a povedenými vtipy, pozornost dokáže udržet po celý film, což se nestává tak často. Film ukazuje přátelství z velmi zajímavého úhlu, který mi je blízký. Člověk se musí bavit po celý život a klidně pomoci dětské hry. Dobře poukazuje na dobré ale i na stinné stránky této ,,filozofie". A zejména konec je dosti výstižný. Skvělé obsazení spolu s nápaditostí a jistou kvalitou tvůrců vytvořilo skvělý film, kterého bych si nikdy zřejmě nevšiml, nebýt šťastné náhody. Prostě a jednoduše je to film, jenž mi udělal radost....70%. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn volovina s dobre napísanými charakterami - až na trojicu krások ( Bibb, Wallis a Jones). Ústredná pätica je ale parádna a každý má nejakú výraznú a zaujímavú scénu. Snaha dostať to do nejakej konkrétnej dramaturgickej roviny je ale to, čo film do značnej miery kazí ( či už finálny zvrat, ktorý je podprahovo dosť očakávateľný, alebo aj všetky romantické eskapády, ktoré dynamiku deja značne narúšajú). Ale stále je to zábavné a netlačí to na pílu ani v scenách, ktoré majú tendenciu veľmi ľahko spadať pod klišé. Bavil som sa. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (12)

Související novinky

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

Herec Jeremy Renner měl vážnou nehodu

02.01.2023

Na Oscara dvakrát nominovaný herec Jeremy Renner (Smrt čeká všude, Město) se podle posledních informací nachází v kritickém, přesto stabilním stavu v nemocnici poté, co prodělal vážnou nehodu při… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno