Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Profesor a jeho tým se znova setkávají, aby osvobodili Ria. Tentokrát míří do Španělské národní banky s odvážným a nebezpečným plánem. Rezistence pokračuje. (Netflix)

Recenze (98)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlhsej pauze som siahol po tretej serii. Uz prva epizoda ma svojim hlupym scenarom a premisami postav takmer presvedcila nesledovat dalej. Ale zvedavy vidiet dalsie Profesorove "genialne" myslienkove pochody som sa s obcasnym rychloposuvom dostal az k poslednej - tentoraz prekvapivo vydarenej casti. Ta je na zasluzene stvorhviezdie. Tie predtym su zial tak derave a doslova hlupe, ze to bolo otravne, ale obcas i zabavne. Berlina nahradil Palermo, a hoci nemal taku "osobnost" ako prvy spominany, mal cosi "do seba". Ako celok vsak slabe ako caj. Prekvapuje ma ten "hajp" pri tomto seriali. ()

elpidio 

všechny recenze uživatele

Třetí série bohužel nedosahuje takových kvalit jako předchozí dvě. I přes to jde stále o dobrou akční podívanou, kde se občas musí prominout jasná předvídatelnost děje či úplné nesmysly (lokátor GPS fungující přes satelity na fretce hluboko pod zemí a pod.). Taky nám zde v zájmu politické korektnosti přibylo pár homosexuálů a nechybí i silná žena ve vedení Nezbývá než doufat, že čtvrtá série nebude úplnou parodií sebe sama a Profesora nenahradí černá lesba. ()

Reklama

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velký krok zpět. Minulé dvě série zachycující jeden promyšlený celek pokračují ve scénáristickém plácání, jež vyjadřuje několik snadno viditelně výpomocnych kliček. Ano, sice jsem rád viděl své oblíbence zpět, jenže ta relativně umělá fasáda a na sílu proražený děj s novou, až prostinkou, zápletkou, prostě nedokáže vyvinout takovou satisfakci, již bych od tak kvalitami ověčeného počinu čekal. Naštěstí plno super věcí zůstává, postupem času se zase vyrojují na povrch originální nápady a dobře napsané postavy jsou stále zajímavé a péče o ně nedostává přes držku tolik, jak jsem začátku očekával. 7,5/10 a to jsem celkem hodný. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Určitě ne tak šokující, vychytralé a skvělé jako předchozí dvě sérky, ale to proto, že nastavily laťku nepřekonatlně vysoko. Po pár úvodních, pomalejších dílech se to nakonec rozjelo a finále bylo absolutně nečekané a šokující. Nápady tam byly, ale už to nepůsobilo tak, jako v předchozích sériích a pár nových, nevýrazných postav taky žádné boom neudělalo. I tak se jedná o nadprůměrnou španělskou jízdu, kterou bohužel trochu shazuje srovnání s předchůdci, ale samostatně je špičková. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. série působí na začátku jako derivát těch dvou předchozích. Po vloupačce do Španělské národní banky se ale opět roztáčí kolotoč akce a geniality. Nové postavy okysličí seriál a jede se dál. Palermo sice není Berlín ale i tak je o zábavu postaráno jeho hláškami ostrými jako „Browning“ Závěr série je pak v brutálně strhujícím rytmu. 7/10 ()

Galerie (35)

Zajímavosti (12)

  • Ústrednú pieseň seriálu "My Life Is Going On" od interpretky Cecilie Krull, hrajúcu počas úvodných titulkov, môžme počuť aj v prevedení Pedra Alonsa (Berlin) počas záverečných titulkov poslednej epizódy tretej série. (Makky)
  • Ve 12. minutě můžeme v pozadí slyšet skladbu „Who Can It Be Now?“, která je pouštěna z gramofonu a je od australské kapely Men at Work z jejich debutového alba „Business as Usual“ z roku 1981. (Trajektt)
  • V epizodě zazní mimo jiné i skladba „You'll Never Walk Alone“, tedy v překladu „Nikdy nepůjdeš sám“. Poprvé se objevila v roce 1945 v muzikálu „Carousel“, proslavila se ale především jako hymna anglického fotbalového klubu Liverpool FC. (FIAT 500)

Reklama

Reklama