Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Policie je Profesorovi v patách a komunikace s tiskárnou utichá. Výsledkem je vzpoura a zatčení jednoho ze zlodějů. (Netflix)

Recenze (80)

Evander 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série La casa de papel je celkově o něco slabší než série první. V některých místech tvůrcům citelně dochází invence, občas bych řekl, že snad i improvizují, což mě dost překvapuje (měl jsem za to, že první dvě série jsou ucelený, původní, a hlavně předem hotový příběh). Akční scény jsou napříč sérií místy přitažené za vlasy, až to hezké není. Vůbec se nehodí do této skvěle promyšlené hry na četníky a lupiče. Ale abych jen nekritizoval, většinu času je seriál velmi napínavý, stále obsahuje řadu výborně zpracovaných postav, které si v některých případech snadno dokážou získat divákovy sympatie. Vyvrcholení série mě pak po příběhové stránce velmi mile překvapilo a opravdu se mi líbilo. Po stránce provedení však většina z posledních desítek minut dost pokulhávala. Akční scény jsou v závěru opravdu velmi laciné (skoro až komiksové). 77% ()

Nalimator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série 2 mi přišla už trochu lepší, něco se občas dělo. Stále sice spoustu chyb, nelogičností, zbytečných rozhovorů a flashbacků, ale občas se alespoň objevila nějaká akce a posunulo se to dopředu. Nechápu, proč si aktéři (jak lupiči tak policajti) v tomhle seriálu rozhodli řešit všechny svoje midráky v průběhu loupeže. ()

Reklama

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

BELLA CIAO! Tam, kde skončila první řada jsem očekával výborně zpracované pokračování téhle nekompromisně nabitě napínavé jízdy a přesně to jsem taky dostal. Druhá série byla bohužel kratší, nutno ale říci na úplně stejné úrovni jako série předchozí. Jediná výtka, kterou jsem zde našel je více nelogičnosti oproti první řadě, už to není taková ta "dokonalá hra" od Profesora a hraje se spíše na náhodu, jenže ten seriál mě tak moc pohltil, že jsem jednoduše schopen tohle přehlédnout. Největšími momenty tu rozhodně jsou ztráty v řadách "odboje" a poté samotný únik, ze kterého jsem měl menší obavy, ale zachoval si důstojnost a neskončil debilně jako většina seriálů, které po dvou řadách ztratí dech. 2. série - 100% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série byla velmi podobná sérii první. Bohužel však přibylo hodně prapodivných zvratů, iracionálního chování postav a především strašné spousty scénáristických berliček, které uměle vytvářejí a zvyšují napětí. Použití podobných principů hned v druhé sérii smrdí lehkými projevy zoufalství. Velmi otravné rovněž bylo kolik času je věnováno partnerským vztahům a kolik loupeži samotné. Místy to sklouzává skoro až k nějaké laciné jihoamerické telenovele. Naštěstí stále fungují alespoň závěrečné cliffhangery. [70 %] ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série není ani o kapičku horší, než ta první, ba naopak. Situace se vyostřuje, Profesorovi hoří koudel u zadku čím dál víc, nepředvídatelnost děje se hlásí o slovo, vztahy se osvětlují a jde i o životy. Druhá série tak moc šlape té první na paty a předhání se s ní, že už je od sebe ani moc nedokážu kvalitativně rozlišit. Jen mi řekněte, jak tohle může mít další dvěsérie o loupeži. Uvidíme. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Když Helsinky (Darko Peric) dává ve spěchu Arturovi (Enrique Arce) levou vrchní bombu na tělo, nalepí páskou pouze kousek okraje. V dalších mini střizích má Artur bombu přilepenou krásně přes střed. (Shr1nK)

Reklama

Reklama