Reklama

Reklama

V zajetí démonů 3: Na Ďáblův příkaz

  • USA The Conjuring: The Devil Made Me Do It (více)
Trailer 3

V zajetí démonů 3: Na ďáblův příkaz je mrazivým příběhem plným hrůzy, smrti a neznámého zla, které šokuje i zkušené výzkumníky paranormálních jevů Eda a Lorraine Warrenovi. Jeden z nejnapínavějších případů jejich skutečné kariéry začal bojem o duši malého chlapce a pokračoval způsobem, kterým si ani jeden z nich nedovedl představit – historicky první obhajobou v americké historii, kde se vrah odvolával na posednutí ďáblem. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (384)

rollman1 

všechny recenze uživatele

To se tady zase sešlo kritiků. To snad není možný, kolik parazitů se tady dá najít. No, každopádně Conjuring 3 je prostě dost fajn. Michael Chavez není nový Wan, ale to není vůbec na škodu. Příběhově je film mnohem pestřejší a konečně se dostáváme ze spirály prokletých domečků, kde rodina dostává na frak od nějakého démona. Tentokráte dostáváme poctivou detektivku se super atmosférou i postavami. Nemůžu si stěžovat. Lekaček je sice méně, ale Chavez má prostě řemeslo v ruce a tak dostává prostor nám ukázat něco jiného. Jasně, je to o trošku slabší, ale to jen proto, že rejža prostě nemá ještě tolik zkušeností a proto si myslím, že se s tím popral dobře. U mě to fungovalo a u většiny očividně taktéž. A frajeří co tady tomu napálí odpad, rozumí filmům asi tak, jako já autům. Jen idioti, co se chtějí zviditelnit, nic víc. Přestaňte čumět na filmy, hodně tím prospějete světu. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Ed a Lorraine Warrenovci sú privolaní do domu, v ktorom žije posadnutý chlapec. Jeho exorcizmus je zdĺhavý, no nakoniec je úspešný. Temné sily ale stále neodišli, o čom sa čoskoro presvedčia na vlastnej koži. - Technicky precízne odvedená práca, ale už je tých hororov z tejto frančízy tolko, že neviem, v ktorom sa čo udialo. A to je dôvod, prečo nejdem s hodnotením vyššie. Po dlhej dobe to bol horor, ktorý som pozeral až dva dni, lebo bol na mňa príliš pomalý. A ani po dopozeraní sa to nezlepšilo, pretože tu nie je ani jedna scéna, ktorá by vyslovene vynikala. Takže pozerá sa na to dobre, ale žiadny extrémny hororový zážitok to nie je. ()

Reklama

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Problém vůbec nebyla atmosféra nebo příběh, ale přímo jsem trpěl z nečekaně toporného ochotnictví a divného střihu. Nevím, zda to nebyla stávka nebo nějaký umělecký záměr, ale bolelo. Jakoby v dialozích jednotlivých osob vždycky nejdřív koukli mimo kameru, aby se chytli textu, dali si vždycky minipauzičku a pak začali nepřesvědčivě deklamovat a koulet očima. Průměrné hodnocení jen s docela sebezapřením. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Změna na režisérské stoličce bohužel této slušně rozjeté hororové sérii spíše škodí. Je to dáno zejména chaotickou režií, mnohdy nefunkčním napětím a skromným počtem opravdu povedených hororových momentů. Ve finále tedy dostaneme zajímavě znějící látku, kterou ale režisér Michael Chavez nedokázal přenést do filmové podoby tak efektivně jako to umí James Wan. Škoda. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Bez Wana už to prostě není ono. Ne že by to bylo špatné, ale něco tomu chybí. Tentokrát se posouváme do 80. let a řeší se případ prokletí. Satanistická sekta nutí místní mladé lidi dělat šílené věci. Manželé Warrenovi jsou opět povoláni, aby pomohli i přes riziko vlastního života a svých blízkých. Po nějakém tom pátrání se nakonec objeví viník, a pak už jen stačí tuto čarodějnici porazit. Lekačky tu už moc nefungují, ale atmosféra je ok. Určitě je to nejslabší snímek celé série. "Slíbila jsi ďáblovi duši a ten bez ní do pekla neodejde." ()

Galerie (34)

Zajímavosti (24)

  • Názov filmu odkazuje na neslávne známy proces s Arne Johnsonom z roku 1981. (Pat.Ko)
  • Režisér Michael Chaves uspořádal soukromou projekci pro svoji kamarádku, známou popovou zpěvačku Billie Eilish, se kterou dříve spolupracoval na jejím hudebním videu. Film se jí prý velice líbil. (NiWi)
  • V severoamerických kinech film utržil 65,6 milionu amerických dolarů, v celosvětových souhrnně 206,4 mil. (NIRO)

Související novinky

Deváté Rychle a zběsile trhá rekordy

Deváté Rychle a zběsile trhá rekordy

28.06.2021

Vin Diesel a jeho gang dorazili do amerických kin zhruba měsíc po čínské premiéře, a nutno říct, že tak učinili s velkou parádou. Okamžitě totiž stanovili nový pandemický rekord, kdy za první víkend… (více)

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (více)

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (více)

Premiéra Tenetu dočasně zrušena

Premiéra Tenetu dočasně zrušena

20.07.2020

Studio Warner Bros. dočasně zrušilo plánovanou premiéru nového snímku Christophera Nolana Tenet. Rozhodnutí padlo poté, co byl film již dvakrát odložen. Studio je stále rozhodnuto pustit film do kin… (více)

Reklama

Reklama