Reklama

Reklama

V zajetí démonů 3: Na Ďáblův příkaz

  • USA The Conjuring: The Devil Made Me Do It (více)
Trailer 3

V zajetí démonů 3: Na ďáblův příkaz je mrazivým příběhem plným hrůzy, smrti a neznámého zla, které šokuje i zkušené výzkumníky paranormálních jevů Eda a Lorraine Warrenovi. Jeden z nejnapínavějších případů jejich skutečné kariéry začal bojem o duši malého chlapce a pokračoval způsobem, kterým si ani jeden z nich nedovedl představit – historicky první obhajobou v americké historii, kde se vrah odvolával na posednutí ďáblem. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (384)

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

V zajatí démonov 3 je, bohužiaľ, najslabším dielom série, no nedá sa povedať, že by sa to nečakalo. V jadre ide pritom i naďalej o relatívne funkčnú hororovú záležitosť, dobre vymyslenú a občas správne atmosferickú, no zásadný rozdiel je v osobe režiséra. Michael Chaves skrátka nie je druhý James Wan a hoci je tretie dobrodružstvo manželov Warrenovcov slušným hororovým remeslom, v priamom porovnaní s predošlými časťami citeľne stráca, či už z pohľadu napätia, alebo rovno samotného strašenia. Nie natoľko, aby som sa nebavil, no s takto rozostavenými figúrkami na šachovnici som chcel predsa len trochu viac. 70% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

SOUDY PŘIJÍMAJÍ EXISTENCI BOHA. JE NA ČASE, ABY PŘIJALI I EXISTENCI ĎÁBLA…“ ///  Parádní filmařina, na jakou moc v hororech nenarazíte. V hlavní roli není tentokrát ani tak Ďábel, jako spíš manželé Warrenovi. A není ani tak strašidelný, jako spíš zajímavý… Takže ano, taková „démoní“ kriminálka.     ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jedu jen kusy podle skutečnosti. 2.) Dcerka se mi nějak nevyvedla. Chci ji předat Peklu.  /// Thx za titule „titulkomat“.       /// PŘÍBĚH  *****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Námět potěší, sérii příjemně osvěží správným směrem. Rozehraje ambiciózní “detektivku” s tajemnými otazníky a hledáním souvislostí mezi dvěmi událostmi, s postupným rozehráním události třetí. Při finálním vygradování příběhu ovšem Chavesovi režijní schopnost vypořádání se s propojením míst dění a jejich postav nevystačí a dojmy klesnou do žánrového průměru. Po hříchu z rychlíku jsou řečeny scény, které mohli být silným momentem pro celou sérii (první útok Eda na Lorraine), na úkor soustředění se na detaily ve “vedlejší lince” s mladým odsouzencem. A epilog je vysloveně kýč. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Wilsonovi a Farmige tá rola manželov Warrenových skrátka sedí. Verím im tie emócie a počas sledovania im držím palce. Tieto nadprirodzené detektívky sú ukážkou toho, ako dokáže príbeh fungovať aj napriek absencií prekvapivých zvratov a aj za využitia žánrových schém a klišé. Chaves možno nie je Wan, ale rozumie atmosfére a cíti tempo. Najviac oceňujem finále, ktoré malo nábeh skĺznuť do preexponovanej frašky, ale nakoniec to ako tvorca dokázal ustáť. Hoci finále je najslabšou časťou aj napriek Van Morrisonovi. V zásade sa jedná o dôstojné pokračovanie. Myslím, že z príbehov tohto manželského dua sa dá ešte ťažiť. Otázne je, či sa do toho tvorcovia pustia ešte raz. Každopádne by som nebol proti. A John Noble si aj napriek malému priestoru kradne scény pekne pre seba. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Upřímně Trojka působí už hodně vyvanutým dojmem. To co kdysi bylo zajímavé, už notně zevšednělo. Dvojka byla parádním kouskem, který prakticky z kvalit neslevil, ale Trojka už toho nabízí velmi málo. Lekačky přicházejí v pravidelných intervalech a v příběhu jsem se hodně ztrácel a nebavil mě. Manžele Warrenovy už bych nechal odpočívat. 40% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (24)

  • Film měl jít původně do kin začátkem září 2020, avšak kvůli pandemii Covid-19 byl odložen na 4. 6. 2021. (ČSFD)

Související novinky

Deváté Rychle a zběsile trhá rekordy

Deváté Rychle a zběsile trhá rekordy

28.06.2021

Vin Diesel a jeho gang dorazili do amerických kin zhruba měsíc po čínské premiéře, a nutno říct, že tak učinili s velkou parádou. Okamžitě totiž stanovili nový pandemický rekord, kdy za první víkend… (více)

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (více)

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (více)

Premiéra Tenetu dočasně zrušena

Premiéra Tenetu dočasně zrušena

20.07.2020

Studio Warner Bros. dočasně zrušilo plánovanou premiéru nového snímku Christophera Nolana Tenet. Rozhodnutí padlo poté, co byl film již dvakrát odložen. Studio je stále rozhodnuto pustit film do kin… (více)

Reklama

Reklama