Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Audrey (Mila Kunis) a Morgan (Kate McKinnon) jsou nejlepší přítelkyně, které se nevědomky zapletou do mezinárodního spiknutí poté, kdy jedna z žen zjistí, že její bývalý přítel byl ve skutečnosti špión. Svět špiónů ale není úplně připravený na dvě všehoschopné ženské. (Vertical Entertainment)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (246)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Achillova pata má jméno Kate McKinnon. Netvrdím, že se jí některé z fórků nepovedly, ale jednoznačně navrch mají ty trapnější a bohužel do nich nutila i Milu Kunis. Ruku v ruce s tím jde i přetažená stopáž, která dávala vyniknout ne úplné sehranosti ústředního páru. No ale zase nemůžu říct, že bych se vůbec nebavil. Vzdor výše zmíněnému jsem se několikrát od srdce zasmál, akce byla víc než jen solidní a najde se tu i pár obskurních postaviček charakteristických pro podobné záležitosti. Konkrétně Ivana Sachno coby vraždící gymnastka byla boží. Plusem je i matička Praha v jedné z vedlejších rolí či snaha přeslabikovat Nové Hodějovice. Lehce nad průměr tedy film nakonec přelezl, ale mohl a měl být mnohem lepší. 60% ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Jako sranda to šlo, pokud film nebudete brát vážně. Jako smysl to nedává, ale Mila je dobrá ve všem. A ta paní ze SNL exceluje jako vždy. Jenom to sprosté vyjadřování mi přišlo až moc strojené. Nevadilo mi to, ale nebylo to přirozené. Taky by mě zajímalo, jak byl film ve světě úspěšný. Měl premiéru v srpnu 2018, na dvd půjde 30.1.2019 a já ho dnes viděla na jojcinema. Zajímavé... ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Dvě trhlé ženské, které se dostanou do vysoké špionské hry a s řadou náhod jim to docela jde. Prdlá komedie, která střídá slabší momenty s těmi lepšími. S přepáleností se dalo počítat, ale překvapí solidní akce a to jsem opravdu nečekal. Na víc než průměr se to nezmůže, neboť McKinnon je opravdu na přes držku.......5/10 ()

rasttea 

všechny recenze uživatele

2 hvězdy pro Sama, 2 hvězdy pro Gillian, 1 hvězda pro lokace. 1 hvězda dolů za lacinné předškolácké fórky 1 hvězda dolů za Kate, která až příliš tlačí na pilu Suma sumárum tři celkové hvězdy, taky hlavně proto, že jsem to zvládla dodívat do konce. To však nic nemění na tom, že Sam, Gillian, Mila a ostatně i Justin mají rozhodně na víc. Díky Bohu. ()

carly 

všechny recenze uživatele

Mila a Kate sú neskutočná dvojka. To priateľstvo aj všetky tie crazy stunts im veríte. Ten film je zábava. A je zábavný. Za akčné scény by sa nemusel hanbiť ani Logan či Deadpool. Ale stále je v hrdinoch istá až naivná bezprostrednosť, ktorá chytí za srdce a robí z nich viac než len stereotyp. Bola som zvedavá na Sama a fakt mu to išlo, chlapcovi. Gillian bola príjemné prekvapenie a jej scény s Kate boli lahodné. No a Hasan, ach Hasan. Možno to bola jednohubka. ALe nenudila, potešila a mnohé iné podobné filmy by si z nej mohli brať príklad. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (11)

  • Když hlavní hrdinky přibíhají na hlavní nádraží ve Vídni, velké hodinu ukazují čas 21:57 hodin. Když za chvíli listují jízdním řádem, zjišťují, že za deset minut odjíždí vlak do Prahy v 19:45 hodin. Nehledě na to, že trasy spojů v jízdních řádech jsou nesmyslné – třeba v 19:32 hodin odjíždí osobní vlak do Českých Budějovic (ale podle vyjmenovaných zastávek jen v úseku České Velenice–České Budějovice to odpovídá výpisu spoje spíš z Gmündu), v 19:35 jede rychlík do Ústí nad Labem (ale je to trasa autobusu přes Znojmo a Prahu-Florenc – toho si nevšimnou, byť je tam Praha uvedena) a v 19:40 jede linka Vídeň–Litoměřice, což je nesmysl. A souprava, v níž cestující děvčata do Prahy, by kvůli rozdílnému napětí v troleji dojela nejdále na hranice republiky. (jujec)
  • Celosvětová premiéra snímku proběhla 25. července 2018 v Los Angeles. (Varan)
  • Zhruba ve 36. minutě přijdou hlavní hrdinky na vlakové nádraží, kde se snaží přečíst jízdní řád. Zazní zde mimo jiné „Nové Hodějovice, Ústí nad Labem a Praha“. (Lukoboss)

Související novinky

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

Šestá mise Toma Cruise vládne kinům

06.08.2018

Mission: Impossible – Fallout si o svém druhém víkendu připsala z amerických kin 35 milionů z celkem 4,395 lokací, a s přehledem si tak udržela pozici kasovní jedničky, překonat se ji nepovedlo ani… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno