Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběhy hrdinů Bábovek nám ukáží, že některá setkání dokáží navěky změnit život. Všichni jsme totiž propojeni. Vztahy, prací, náhodami, nenávistí nebo láskou. Všichni jsme součástí té nejsložitější sítě, která je utkána z emocí, mezi nimiž nechybí humor, ironie, bolest, napětí a pochopitelně i láska a vášeň. Bábovky mapují současné partnerské i rodinné vztahy, ukazují zábavné a trefné situace z každodenního života, které zná každý z nás. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Vondrs

Vondrs (hodnocení, recenze)

na můj vkus až příliš zamotaný ze začátku nemáte absolutně šanci vyznat se kdo je kdo a kdo je s kým protože všichni jsou jak v manželském tak v nemanželském svazku a plus ještě většina z nich má svoje osobní problémy jedny se snažej votěhotnit druhý maj raka třetí jsou nefunkční rodina a čtvrtý žijou s pasákem a dýlerem a teď se všechny příběhy prolínaj a přeskakujou aby se to všechno vešlo do hodiny a půl buď to bych dal delší stopáž a postupně děje ukončoval anebo bych dál míň aktérů a tím i míň příběhu takhle je to na můj vkus všechno až moc přehuštěný a člověk má co dělat aby se v tom stíhal vyznat 

Karlosz

Karlosz (hodnocení, recenze)

vyzývám, aby se týhle letenský mrdce dalo 0%. komu se tohle líbí by měl jít do plynu

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Za mě skvělý.. Typický příběh dnešní moderní doby.. Jakožto náročný divák dávám 5*.. Mísí se v divákovi úplně různé emoce, protože jsou tam odlišné případy různých lidí.. Konec filmu je total mazec..

aknel1967

aknel1967 (hodnocení, recenze)

Mě to vcelku bavilo. Sice byli skoro všichni na počuni a konec byl příšerný - ale na naše poměry vcelku dobré.  Takový průměr. 

Igy007

Igy007 (hodnocení, recenze)

Nejsilnější dojem na mě udělal fakt, že Pauhofová má stejně otřesný přízvuk, ať už předstírá češtinu nebo angličtinu :-)))

Karlosz

Karlosz (hodnocení, recenze)

největší sračka, už jen z důvodu, že to napsala ta letenská kurva Třeštíková. 

Uživatel segovesus smazal svůj příspěvek.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Češi jsou prostě totální mistři a borci v nicneříkajících trailerech. Oni na to snad musí mít nějakou brožuru s návodem. Nebo jestli to nebude tím, že ty filmy jsou pořád tak nějak nicneříkající.

Idée_fixe

Idée_fixe (hodnocení, recenze)

Dadel

Ehm, já v 15 letech taky poslouchala Pink Floyd. ;-) A mimo ně taky x dalších kapel z těch let, a dále vážnou hudbu. :-DDD A to vše už nějaký ten pátek. ;-) Sice to tedy není v současnosti, ale přelom tisíciletí tedy taky není zrovna extra dávno. ;-)

I týnejdžr může poznat kvalitní muziku, když ji slyší. :-D

Uživatel Idée_fixe smazal svůj příspěvek.

Ozzy2

Ozzy2 (hodnocení, recenze)

Zase ty samý držky Barrandovské mafie.Vetchý, Langmajer, Taclík..Vlasáková,ale co, stejně to zase bude píčovina pro ženské, které se blbě vdaly a neuvidím to:)

na příspěvěk reagoval Bandikut

SkiteX

SkiteX (hodnocení, recenze)

No ona i knirka neni buh vi co, takže se vuuuubec divim, ze tenhle "bestseller" zfilmovali, omfg!

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Kubeska

Kubeska (hodnocení, recenze)

„Práce na scénáři Bábovek probíhala skoro čtyři roky.“ :D :D :D

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

už jsem se vzpamatoval...

dotaz pro čtenáře - to jsou i v knize většina postav takové svině, co jen ubližujou svým blízkým, a ti jsou tak hloupí, že s nimi přesto zůstanou dál a je "happy end"? Podsouvat lidem, že je něco takového normální a ještě z toho dělat oddechovou literaturu (film)? A z té literatury je bestseller? Asi nějaká zvrácená doba.

O filmu zatím konkrétněji psát nebudu, nemáme to moc ventilovat. Jen perlička, jak jsou autoři v realitě - 15letá dívka ve filmu (odehrávajícím se v současnosti) poslouchá Pink Floyd. Ehm... 

na příspěvěk reagoval Idée_fixe, Idée_fixe

Anife

Anife (hodnocení, recenze)

Nevíte někdo něco víc? Jestli je film doopravdy v plánu tak se moc těším, knížku miluji.

Reklama

Reklama