Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policista Vincent Downs (Jamie Foxx) se zaplétá do sítě korupce, intrik a zabijáckých gangsterů. Když po neúspěšné loupeži někdo unese jeho dospívajícího syna (Octavius J. Johnson), Downs ho musí během jediné bezesné noci zachránit a přivést zločince před spravedlnost. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (135)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Kdo sakra přemluvil Jamieho Foxxe a Michelle Monaghan, aby šli do tohohle béčka?! Četli vůbec scénář, nebo je režisér takový strašný packal, že to až není možný? Ve všech směrech je Hra o všechno průměrnou a přes svou stopáží dlouhou záležitostí bez sebemenší tvrůčí snahy přijít s něčím novým, s něčím svým. Jediná akční scéna není zapamatovatelná nebo alespoň brutální. Všechno jsme viděli už snad tisíckrát. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční thriller, který ale na tu hodinu a půl dokáže zabavit, protože scénář se žene stále vpřed, akce není marná a obsazení je solidní. Foxxova postava je sice ze začátku za kokota a sympatie si získává spíš buldočí policajtka Michelle Monaghan, ale srovná se to a záporáci - Mulroneyův de Niro z výprodeje a správně výhružný McNairy - jsou taky fajn. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Baran bo Odar si pustil v telce Miami Vice, Kingdom a pár dílů CSI, načež natočil tohle nudné, nenápadité a k uzoufání blbé béčko a prezentuje ho jako akční jízdu nočním Las Vegas, kde Jamie Foxx nosí podobné tričko a placku jako když byl parťák Collina Farrela, přičemž ho nezapomněli velmi podobně nafotit na postery, aby to přilákalo hodně fandů. Navíc expozice scény v baru ve stylu úvodní scény z Mannova spektáklu je jednoznačná, leč postrádající digi cam poetiku a cit pro tvrdou a nekompromisní realističnost. Pro fandy urážka. Nebýt zajímavého ansámblu a krátké stopáže, tak je to nekoukatelné. Nechápu, jak takhle schématicky zastaralý a okopčený film může s áčkovými herci vzniknout v roce 2017 a jít do kin. ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Presne opačne. Je tu čistých scén hlavne bitka muž proti mužovi je fajn snímaná s odstupom, príliš to nie je gigantické a aj keď zamotané, podobné veci mali aj iné prvotriedne drogové filmy. Nevyrovnané tempo, niekedy abnormálne nelogické chovanie postáv (hlavne polišov) spôsobujú, že aj tá nízka minutáž sa miestami vlečie. Nepomáha tomu ani zapojenie mamičky, ktorá tam ide úúúplne zbytočne. Možno čerešničkou na torte je fakt, že ak krvácate tak ukradnete bielu košeľu. Facepalm ako sviňa. Aby sa len nekritizovalo, streľba je takmer presná, krvavé tiež, výborný je hudobný motív a podmaz. Rovnako absentuje humor. Obsadenie je celkom fajn a byť to v rukách šikovnejšieho režiséra (Mann, Fuqua, Hillcoat) bolo by to luxusnejšie. Takto zostal Luxus iba v názve kasína, kde sa všetko odohrá veľmi ľahko nad priemerom. A síce o každého je nemocnične postarané, no telefón od ocka za hviezdu nahor. Nič neskončilo a to je dobré. (videné 08.01.2019, BDrip) ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Sterilní akční béčko, který s výjimkou Jamieho Foxxe v hlavní roli nepřináší vůbec nic zajímavýho. Akce je přinejlepšim pouze průměrná, chybí napínavější / zajímavější příběh stejně jako lepší záporák nebo aspoň pár hlášek. Taky bych uvítal bohatší výpravu, protože prostory kasína začnou brzo nudit. Jenže problém nejsou ani tak lokace, jako nudná režie společně s dramaturgií. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)
  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)

Reklama

Reklama