Reklama

Reklama

Během pracovního dne dostane Igor (Igor Lizengevič) do rukou obyčejnou obálku, kterou musí doručit na nedalekou adresu. Při pokusu o doručení se setkává se starou ženou, ta mu zaplatí za doručení na správnou adresu, ale upozorní ho, že nesmí obálku otevřít. Igor zjišťuje, že doručení dopisu nebude lehký úkol, zvláště potom, co se kolem něj začnou dít zvláštní a nadpřirozené věci. S pomocí policistky Mariny (Julija Peresild) se snaží dopátrat nejen adresáta tajemného dopisu, ale i jeho minulost. (Lucccy.N)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli to Rusáci dělají naschvál nebo nejsou schopni natočit normální horor. Celý film je o chlápkovi co má doručit obálku jakési ženské. Vždy někam dojde a oni ho pošlou jinam tak se to opakuje jen se mění lokace až nakonec tu ženskou najde a ona ho chce zabit. On přežije a předá jí to konec. 40 procent za námět a konec víc z toho nevymáčknu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Lehce mysteriózní thriller o důležitosti listovního tajemství a odpovědného doručení písemnosti adresátovi. MacGuffinov celkem obstojný, délka přiměřená tomu, aby to svými technickými slabinami nezačalo prudit. Vzhledem k současnému dění by moskevští prorežimní soudruzi neměli zapomínat na moudro té babizny se zálibami v numismatice a magii: „Lhaní vás může dostat daleko, ale nemůžete se vrátit..“ ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Rusi síce asi nikdy nebudú patriť medzi hororové veľmoci, ale zase tento kúsok im celkom vyšiel. Síce nijako neohúri, ale aspoň ho nepokazili. Chcelo by to však pritvrdiť. Tvorcovia nám ponúkli celkom zaujímavý príbeh o prekliatom liste, ktorý nie je tak jednoduché doručiť na správnu adresu. O tom sa presvedčí hlavný hrdina, ktorý napokon nebude mať inú možnosť, ako začať pátrať po histórii dopisu. Je to veľmi pekne nakrútené, atmosféra by sa taktiež našla, občas potešia démonické zjavenia (aj keď žiaľ len v minimálnom množstve) a kratučká stopáž len niečo vyše hodiny taktiež nie je na škodu. Len keby sa divák aspoň občas zľakol. Takto mi to miestami viac pripomínalo mysterióznu kriminálku. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Moc ruských hororů, celkově ani filmů jsem neviděla, tudíž po této stránce nemůžu soudit. Námět snímku mi přišel celkem i zajímavý, a tvůrci to vzali za dobrý konec. 76 minut dlouhá stopáž zde byla ideální a akorát, kdyby to bylo více natažené, asi bych se začala nudit. Nicméně bych toto dílo úplně nezařadila do hororů, moc společného to nemělo. Thriller už zní lépe, spíše šlo o počin s mysteriozními, či detektivními prvky. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Cením si že tvorcovia zvolili takúto krátku stopáž, nakoľko po hororovej stránke tam nie je ale že absolutne nič. Je to skôr mysteriózne krimi, kde hlavný hrdina sa snaží doručiť dopis. Čakal som občasné strašenie s nejakým duchom, namiesto toho sa len zjavovalo dievčatko ( obyčajné dievčatko bez masky) a to teda nevystraší. Koniec priehľadný bez nápadov tak ako celý film. Herci nesympatickí. Natočené je to pekne a zabije vám to hodinku. U mňa za 2*. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama