Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nádejný, ale chudobný pretekár motokrosu Miles (Alex Neustaedter) narazí v prašnej kalifornskej púšti na bionického bojového robota podobného psovi menom A.X.L. Obdarený umelou inteligenciou novej generácie, no so srdcom psa, A.X.L. si vytvára s Milesom silné emocionálne puto, avšak k veľkej nevôli darebáckych vojenských vedcov, ktorí A.X.L. vytvorili a urobili by čokoľvek, aby ho získali späť. Uvedomujúc si, čo všetko je v stávke, ak by A.X.L. nebezpeční vedci dolapili, Miles spojí svoje sily s inteligentnou a vynaliezavou graffiti umelkyňou Sarou (Becky G), do ktorej je tajne zamilovaný, aby spoločne ochránili svojho nového najlepšieho priateľa. (TV Markíza)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (39)

Lenii 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se hodně těšila a hledala si chvilku, kdy si ho užiju. ... Nicméně tedy musím konstatovat, že film mé očekávání tedy vůbec nesplnil. Námět příběhu je super, ale to zpracování a celý ten děj, jakým se film postupně dal, to je naprd. Čekala jsem od toho opravdu daleko víc než jsem jízdu na motorkách, rádoby romantický táboráček uprostřed ničeho a k opravování Axla teenegery nemám co dodat. Nechci vypisovat, co vše mi vadilo a co bych viděla fakt jinak, protože to by bylo dost dlouhý, ale co musím vypíchnout, proč jsem film dokoukala do konce, je opravdu myšlenka spojenectví psa a člověka. Mám psy ráda, takže se to dalo čekat. Ale tohle tam bylo fajn. Nicméně zase tak kostrbatě zpracovaný. A ten děsnej samolibej frajírek Sam. Uff. ... No, jsem ráda, když ve mě film vyvolá silné emoce a už jen proto filmu pak nikdy nedám jen jednu hvězdu či odpad. Takže za námět a samotného Axla 2 hvězdy - 35%, ale víc nic. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

bojovej robot, kterýho rozhodí sprcha z plamenometu? no jinak vzali kluka a holku, ty spojili s robotem, který se chová jako skutečný pes (logika bagr ale budiž), bratr holky je zloduch a pejsu zabije, no ale i psi mají podobný množství životů jako kočky, nakonec se z něho stane tamagoči :-), pak je tam ta linka s vědci a vládou. Je to děsná kravina. ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Celkem koukatelná pohodová jednohubka, nicméně osobně se z tohoto tématu robopsa dalo vytěžit mnohem mnohem víc, než jen teenagerovská blbinka s klasickou love story, která se nacpe snad všude. Osobně bych si celkem přál bojovější a akčnější pokračování, kdy budou muset Milese s AXLem vyslat na nějakou misi. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

No co čekat od sci-fi, které vidělo jen pár set lidí a v USA jako zázrakem měl menší úspěch v kinech? Parta nezajímavých teenagerů, spousta motorek, zlotřilá korporace a jeden robotický pes. Je to stokrát omletá klišovitá nuda, ve které se nestane nic co byste nečekali. Aspoň že Becky G, alias zpěvačka jednoho hitu je celkem kočka a A.X.L. se povedl a je to sympaťák přehrávající všechny ty "herce" :) ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Ale jo, jako nenáročná oddychovka why not. Příběhově je to teda dost primitivní, ale vizuálně to vypadá hezky cool a ta přeseksualizovaná teenka v hlavní roli to taky táhne docela nahoru. Škoda jen, že robotického čokla si divák moc neužije a zejména po stránce osobnosti mi přišel trochu nedotaženej a vztah jsem si k němu vytvořil tak nějak napůl (na rozdíl od přeseksualizované teenky), což u takového filmu asi taky není úplně dobře. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (2)

  • Film je remakom krátkometrážneho 7-minútového snímku Miles (2015) od rovnakého režiséra. (Astonko)

Reklama

Reklama