Reklama

Reklama

Vysloužilý člen speciálních jednotek se ocitá v časové smyčce, v níž musí znovu a znovu prožívat den své smrti. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (432)

matestlust 

všechny recenze uživatele

Ultimátně zábavné akční sci-fi, se, sice již několikrát opakovanou, zápletkou ( viz. Groundhog Day, nebo třeba Edge of Tomorrow ), ale s vynikajícím, dostatečně akčním, vtipným a inteligentním, zároveň příjemně béčkovým, provedením, kde víceméně vše šlape tak, jak má. Pár hluchých míst se samozřejmě najde, ale nevadí na tolik, aby mi ubraly z momentálního nadšení. 4,5* ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Akční blbinka odkazující jasně na estetiku PC her, vcelku zábavné, Frank Grillo v hlavní roli baví, non stop akce je tradičně uzavřeně a rozředěna povinným tématem rodinné hodnoty, ztracené šance a příležitosti pro rodiče a děti, aby zase byli pospolu. Docela mě šokuje, že Naomi Watts tady vzala roli, cameo Michelle Yeoh jako expetky na meč tian potěší. Vcelku reprízovatelný titul, který má svoje silné momenty. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Trochu křečovitější verze Na Hromnice o den více, ale jinak de facto to samé. Možná se tu míň souloží, byť Michelle Yeoh ty lekce určo nedávala jen tak, ale to se divák může jen domnívat. Tam kde byl Bill Murray vtipný, Frank Grillo ustřelí hlavu nebo vrazí do čínského děvčete meč, za mě cajk. Možná toho Gibsona mohl nahradit ten radiobudík, co známe právě z Hromnic, vyšlo by to nastejno a ten by své fanoušky tolik nenasral.. Dva a půl, ale nejsem moc zvědavej na druhej level, takže zaokrouhlím dolů. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Časová smyčka už se objevila v komedii, sci-fi, hororu a teď to tvůrci zkouší využít v akčním béčku. Frank Grillo každý den bojuje s bandou zabijáků a snaží se zachránit svět, ženu a porazit Mela Gibsona. Prolog je výborný, hýří nápady, Frank Grillo je cool a akce nevypadá vůbec zle. Bohužel nabušený úvod vydrží asi tak 15 minut a pak přijde nutná vysvětlovačka, která tempo zpomalí a přestože film chytí druhý dech, už to není taková jízda, jakou by si divák přál. V dnešní době se jedná o malý zázrak, ale přeci jen jsem čekal trochu více. Gibson silně nevyužit. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Vtipná, akčná a zábavná pocta hracím automatom konca 80. rokov. Tie chodievali cez letné obdobia mestami v kamiónoch, ktorých príves tvoril rad vedľa seba naukladaných hracích automatov (jeden automat bol vždy len na jednu hru). V podlhovastom kovovom prívese s drevenou dlážkou sa vždy tlačila kopa deciek. Opakovane zažívali nezabudnuteľné dobrodružstvá pri zostreľovaní vesmírnych hajzlov Space Invaders, či pri pojedaní bodiek labyrintom Pacman. Hra končila likvidáciou hráčovej postavičky na obrazovke. Vhodenie temne žltého kovového žetónu s nápisom Bally v hodnote 2 Kčs ale zaručovalo návrat do dobrodružstva. Od počiatku. Cieľom bolo pokoriť hru, dostať sa do levelu, za ktorým už nenasledovalo nič ťažšie. Potom mohlo nastať počítačové odkliatie a odchod za inými dobrodružstvami mladosti. Málokomu sa to podarilo, ostávala skupina mládežníckych okukovačov, dúfajúcich v nemožné. Príjemné pozerať po rokoch film, kde sa hrdina snaží o čosi veľmi podobné. 70%. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (15)

  • Film se natáčel v Atlantě (Georgia, USA). (Yardak)
  • Spoločnosť Cliva Ventora (Mel Gibson) sa volá "Dynow" (z angl. Die now - Zomri teraz). (m.a.t.o.)

Související novinky

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

Gibson, Grillo a Carnahan zpátky v akci

05.11.2019

Herecké hvězdy Mel Gibson a Frank Grillo mají za sebou čerstvě spolupráci s režisérem Joe Carnahanem na akčním sci-fi Boss Level, které je momentálně v post-produkci. Tato trojice si pak zjevně sedla… (více)

Reklama

Reklama