Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Erin (Nicole Kidman) kdysi pracovala s kolegou Chrisem jako policistka v utajení a jejich snaha odhalit plány losangeleského gangu skončila tragédií. Když se o mnoho let později v jejím životě znovu objeví hlavní boss, musí se vydat na cestu a bojovat s démony, kteří jí zničili život. Dokáže se od nich definitivně osvobodit? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (97)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Destroyer" akosi nedosahuje méty, aké by chcel reálne dosahovať. A nebyť Nicole Kidman, tak by to išlo podľa mňa oveľa hlbšie. Pretože v jadre tento príbeh toho moc neponúka a viac-menej je to nuda od začiatku až do konca. Málokedy sa niečo deje, dej je veľmi komplikovaný a ťažko sa nám v ňom orientuje. Ja som to zvládol, no s tým množstvom flashbackov a odbočiek som prekvapený, že som pochopil čo sa asi dialo. Určite by som sa k tomu nevrátil, lebo filmu chýba nejaký náboj alebo akcia, ktorá by ho vedela posunúť dopredu. Viem, že je to dráma, no riešia sa tu problémy, ktoré ma netrápia a najmä tu Erin rieši aj vzťah so svojou dcérou. A popravde sa toho moc nedozvieme. Menej než je treba na to, aby vôbec tá dejová línia fungovala. Keď to pomaly začneme rozuzľovať tak sa záujem trošku dostaví, no v jadre to nemá moc čo ponúknuť. Make up na Nicole je skvelý, ona dáva skvelý výkon a záver filmu je dobre spracovaný. Ale ak je to všetko, čo by som dokázal na filme pochváliť, tak tam toho moc nie je. Nemôžem povedať, že je niečo, čo by ma na ňom vyslovene iritovalo a všetko je v podstate viac v okey rovine (s výnimkou toho, že je to fakt nuda), ale to nie je pozitívna stránka filmu. To je skôr moja predstava o tom, že to nie je vyslovene negatívne. Hodnotenie: C ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Sto minut koukáte na nesympatickou postavu(y) v krajně nesympatických lokalitách LA (aniž by to mělo atmosféru a mystérium Nightcrawlera), a ke konci se film snaží vysvětlit její ztroskotanecký stav, dodat jí lidský rozměr a překvapit jednou formální scénáristickou drobností. Což dostatečně nevytáhne z nevzrušivého diváckého zážitku. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Thriller, ktorý chcel byť viac. Vďaka hereckým výkonom, nelineárnemu rozprávaniu príbehu, soundtrackom a kúskom režijnej invencie Karyn Kusamovej. Lenže všetky tieto aspekty vyzerali dobre len na papieri. Samotné pohyblivé obrázky ako celok pôsobia zdĺhavo a samoúčelne. Bez napätia a z minimom gradácie. Tá nastúpi až na konci, ktorý je ako vyústenie toho všetkého pravdepodobne tým najlepším na tomto filme. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Stačí se zeptat, zda by vás ten film vůbec bez hnusně vypadající Kidmanové zajímal a pokud ne, tak neztrácejte čas. Hrozně zdlouhavý, prázdný, nic nenabízející film, nudnější než deset dílů Ordinace v růžové zahradě v jednom zátahu. Zhnusení budete i vy, při flashbacích, kdy se projevuje jakýsi fetiš Nicole cpát do každého filmu/seriálu scény, kde má vypadat s nabarvenými vlasy, parukou a řádnou péčí botoxových injekcí na třicet, třebaže se strnulou gumovou tváří vypadá spíš jako ztuhlá latexová příšera z osmdesátkových filmů. Ve scénách, kde předstírá milostný vztah s mladě vypadajícím Sebastianem Stanem, se mi zvedal kufr. Příběh je něco jako úplně pitomě poskládaná mozaika z flashbacků, u kterých není třeba se napínat, protože osud postav by dopředu odhadl i desetiletý filmový panic. Jediné překvapení má být závěrečné odhalení, ale úmorné dvě hodiny pitomého ne-artového krimi vám nikdo nevrátí, ani váš pobavený výsměch režisérce. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Nicole jako jediná celý film táhne sama. Byť je její postava silně nesympatická od pohledu, věřím, že to tak mělo působit a že to byl záměr. Postupem filmem totiž její postava získává na lidskosti a divákovi je jí alespoň na konci trochu líto. Makeup Nicole byl tedy dokonalý, vždy jsem jí vídala pouze v rolích, kdy byla krásná nebo obstojná, ale takhle ošklivou jsem jí snad ještě v žádném filmu neviděla. Bohužel příběhově je to hodně slabé a dost se to táhne, až je to nudné. Jedinou akční scénou, která za to stojí je přestřelka v bance, škoda, že Nicole nedali více akce, věřím, že by to zvládla a mohlo to být zajímavější. Musím ale říct, že konec mě překvapil a vůbec jsem ho nečekala. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 31. srpna 2018 na filmovém festivalu v Telluride. (BMW12)

Reklama

Reklama