Reklama

Reklama

TY

(seriál)
  • USA You
Trailer 2
Krimi / Drama / Romantický / Thriller / Psychologický
USA, (2018–2024), 39 h 24 min (Minutáž: 42–58 min)

Předloha:

Caroline Kepnes (kniha)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Penn Badgley, Elizabeth Lail, Victoria Pedretti, James Scully, Shay Mitchell, Luca Padovan, Ambyr Childers, Nicole Kang, Jenna Ortega, Carmela Zumbado (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Nebezpečně okouzlující a nesmírně posedlý mladík je ochotný udělat naprosto cokoliv, aby se vetřel do života osob, které ho fascinují. (Netflix)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (177)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Treba varovať ľudí, že druhá séria dosť kazí hodnotenie tohto seriálu. Inak vám ho vopred všetkým odporúčam. V prvej sérií je hlavne radosť sledovať obľúbenú Elizabeth Leil. Seriál je to veľmi zaujímavý. Podobný Dexterovi. Vlastne skoro akoby ho jedna mater mala, respektíve akoby ho jeden režisér robil. Penn Badgley je pre mňa neznámy pojem. V živote som ho nevidel a nepočul o ňom, ale treba napísať, že si ho už navždy zapamätám, ako úchylného zvrhlíka, voayera, vraha a suseda od vedľa. Druhá séria už akoby nemala čo ponúknuť. Všetko je nám už jasné z jednotky, pripadalo mi to, akoby mala byť len 1.séria, ale nakoniec si to tvorcovia rozmysleli. Neviem čo je na tom pravdy, ale druhá séria je podstatne horšia. Netvrdím však že som sa nudil. ()

Botič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Joeův stalking je místy celkem dost nepříjemnej sledovat, ale člověk se na to nemůže přestat koukat. Paradox, obsese a tak špatný pocity na několika úrovních. Jen teda Guinevere není úplně dobrý vypravěč, nechte to raději na Joeovi. Amorální podívaná, z které budou mít mileniálové vlastně docela radost. ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, kterému jsem dokonale propadl a který na období několika dní zafungoval jako moje soukromé guilty pleasure (jednak považuji binge-watching veskrze za ztrátu času, a jednak to má strašně nepravděpodobný děj - ano, díky tomu je to tak zábavné, ale je to prostě extrémně nevěrohodné, sledovat, co všechno hlavní postavě prochází). Nejvíc mě na tom asi bavil vývoj hlavní postavy - cesta, kterou ujde od začátku do konce třetí série, je skutečně neuvěřitelná. Ale taky tam hraje spousta hezkých hereček, je tam asi milion dějových zvratů a každá epizoda je tak dokonale vypointovaná, že člověk hned musí vidět další, a i postavy jsou celkově velmi dobře napsané, takže je prostě splněno asi vše, aby to člověka do sebe vtáhlo a aby hlavní postavě nakonec fandil, ačkoli je to hodně nebezpečný člověk, a tenhle amorální prvek je na tom možná to nejvíc fascinující (a protože jsem neviděl Dextera, kterého všichni s You srovnávají, tak nemám naštěstí tendence to srovnávat taky a můžu si to užít samo o sobě). ()

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Hustý. A já si říkal, že po Dexterovi psychopat podobných rozměrů už nepřijde. A vida, je tu Joe! První řada se Netflixu povedla, uvidíme, jestli stejnou laťku udrží i ta druhá. Zatím super, příjemná mrazivá atmosféra plná zvratů. Všech deset dílů zhltnuto za víkend, to se stane málokdy, že mě něco takhle připoutá k obrazovce, takže zatím za 5 hvězd a uvidíme, jestli po druhé řadě trošku neklesne moje hodnocení. EDIT: Ani po druhé řadě hodnocení nejde snížit, protože ta byla snad ještě promakanější než ta první. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

You navazuje na odkaz Dextera. Další narušený jedinec si našel ospravedlnění pro vraždy. Znovu se hledá příčina jeho stavu v těžkém dětství. Vnitřní monology plné sarkasmu, výsměchu okolí a trefných hlášek jsou asi nejsilnější stránkou celého seriálu. Zaměření na vztahy vedené přes sociální sítě jde naproti IG generation, které počínání většiny postav vlastně ani nebude připadat směšné. Především ženské postavy jsou však zlo. Beck se zdála být jako extrém, ale oproti Love to bylo ještě zlatíčko. Uvěřitelnost děje blízko bodu nula rozhodně není pro každého a vyžaduje velkou dávku nadhledu. S1: 75% S2: 80% S3: 70% S4: 75% ()

Galerie (499)

Zajímavosti (18)

  • Pět epizod první série byl zrežírováno ženami a pět muži, aby byl v seriálu vybalancován mužský a ženský pohled na věc. (hansel97)
  • Keď ide Joe za Rúfusom, môžme vidieť v pozadí na stene plagát k filmu To (2017). (EvilMatus)

Související novinky

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama