Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Když se ovdovělému chirurgovi ztratí dospívající dcera, začne odkrývat temná tajemství sousedů z bohaté čtvrti, kde žije. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

evapetra 

všechny recenze uživatele

Děj mi připadal příliš překombinovaný a málo pravděpodobný. Dodívala jsem se hlavně kvůli Michaelu Hallovi. Asi tak do poloviny jsem se bavila rodinkou Lindsayových, kterou jsem vnímala coby vítané černohumorné zpestření. Ke konci mi už bylo stále více lhostejné, zda se dcera najde či ne, protože jsem měla pocit, že ona sama o to příliš nestojí. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Rovnakí tvorcovia, rovnaká šablóna. “Safe” šliape na totožnom princípe, ako “The Stranger”, čiže odkrýva tajomstvá obyvateľov jedného “sídliska”. Opätovne je k dispozícii solídny scenár, akurát v tomto prípade (oproti “The Stranger”) sa divák všetko dozvedá priebežne, respektíve v úvode každej epizódy. Nebolo to zlé, miestami je to síce opäť absurdné, a i keď mi “The Stranger” prišiel ako väčšia zábava, “Safe” stále spĺňa kritéria lepšieho priemeru. ()

Reklama

słezakjkb 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsme byl dost skeptický, protože ne všechny herecký výkony byly přesvědčivý. Jenže to jsou domněnky. Nakonec zjistíte, že je to ještě víc zamotanější, než jste si do poslední chvíli mysleli. A vyšlo to skvěle! Doporučuji. Akorát role hlavního hrdiny (otce Jenny) jsem si za celou dobu seriálu nevžil. Nevěřil jsem mu jeho výstupy. ()

BlackHood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez přestávky to jede až do konce, pořád to odhaluje nové souvislosti a tajemství. Boží! Jinak všechno bylo v posledním díle vysvětleno. Pokud bude 2. série, tak o něčem jiném. A od stejného autora bych uvítal plno dalších věcí, protože Safe je geniální. Určitě by si to zasloužilo větší pozornost. Jsem zhnusený z toho, že nějaký Most s 90% anebo Killing (který mě bavil) jsou oproti tomuhle strašně roztahované, ale o tolik lépe hodnocené. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

aniž by to člověk čekal,kde se vzala tu se vzala jedna ze seriálových událostí roku...Safe je našlapanou a skvěle napsanou záležitostí,která se rozjede v první dílu,aby až do toho osmého sypala zvrat za zvratem a postupně do sebe vše nechala zapadat.Hodně návyková věc,která nutí zhlntnout najednou...100% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • The Guardian napísal: „To, čo sa v jednom bode zdalo, že by to mohol byť Broadchurch Netflixu – zmiznutie tínedžera, trápenie rodičov, vplyv na komunitu, policajné vyšetrovanie – sa čoskoro začne podobať Zúfalé manželky." (Arsenal83)
  • Vetšina scén se natáčela v Manchesteru a jeho blízkém okolí, scény z gated community (tzv. uzavřený rezidenční objekt) však pochází z městečka Alderley Edge v hrabství Cheshire. (jezurka42)
  • Písně použité při úvodních a závěrečných titulcích jsou „Glitter and Gold“ a „Fire“ od Barnse Courtneyho. (jezurka42)

Reklama

Reklama