Reklama

Reklama

Manifest

(seriál)
  • USA Manifest
Trailer 1
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2018–2023), 45 h 17 min (Minutáž: 40–50 min)

Tvůrci:

Jeff Rake

Hudba:

Danny Lux

Hrají:

Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez, Athena Karkanis, Luna Blaise, Parveen Kaur, Joel de la Fuente, Curtiss Cook, Richard Topol, Mugga, Jack Messina (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(62)

Když let číslo 828 společnosti Montego bezpečně přistál po turbulentním, leč rutinním letu, posádce a pasažérům spadl kámen ze srdce. Přesto však v průběhu těch několika hodin v letadle uběhlo na světě pět let a přátelé, rodiny i kolegové cestujících dávno oplakali jejich ztrátu, vzdali se naděje a posunuli se v životě dál. Zatímco stanou tváří v tvář nemožnému, všichni teď dostanou druhou šanci. Jakmile však jejich nová realita získá jasnější obrysy, objeví se daleko větší záhada a někteří z pasažérů si brzy uvědomí, že jsou možná předurčeni k mnohem významnějším věcem, než si kdy vůbec dokázali představit. Tvůrci Robert Zemeckis, Jack Rapke a Jeff Rake zvou diváky na nečekanou a emocemi nabitou výpravu do světa založeného na naději, odvaze a osudu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (82)

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je parádní myšlenka! Partička lidí odletí do doby plus pět let. Hrozně se mi líbí zpracování tématu, kdy jeden ze dvou žije pět let den za dnem a po pěti letech se vrátí druhý ze dvou, pro kterého to bylo pět hodin. Zprvu nepochopitelné vztahy mezi milenci, manželi, sourozenci začnou po čase dávat smysl a musím uznat, že perfektně propracované citové rozpoložení a zvládnutý charakter postav, diváka vtáhne do děje myšlenkou, jak by se zachoval on a jaké řešení je vlastně to správné a komu by měl nakonec fandit. Veliká škoda té divné dějové linky, kdy nevysvětlitelné hlasy a frustrující chování dohání postavy k zaostalosti. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Celé jsem to dokoukal jen proto, neboť jsem chtěl zodpovědět veškeré otázky a celkově jsem chtěl zjistit, jak se tvůrci s celkovým konceptem vypořádají a jak dopadne finále. Většina postav mi s postupem času začala vadit a přiznám se, že kdyby seriál měl být ještě o pár dílů delší, asi abych hodnocení snížil. Takhle hodnotím jako průměrnou rodinnou scifi se zajímavým námětem. ()

Reklama

jprmusic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nic originálního. Směska Lost, Black List, Touch, Memories atd. Legrační je, jak se ve spoustě seriálů opakuje ten samej scénář: v hlavní roli mladá duševně nestabilní dylinka, která nemá ani schopnosti ani zkušenosti na to, jakou funkci u FBI nebo policie zastává. Hrdinka se nám střídavě psychicky hroutí, dělá jednu ptákovinu za druhou a soustavně porušuje předpisy, což ovšem její nadřízení blahosklonně tolerují. Dále se vseriálu nachází další ústřední postava, pan No Name, který je ovšem přesvědčen, že pouze on je schopen spasit svět. Takže dělá věci, za které by normální člověk seděl, nicméně jemu to celý seriál prochází. Tydle blbiny se fakt nedaj brát vážně. ()

mazadlo 

všechny recenze uživatele

Po čtyřech dílech - zajímavý nápad. Zpracování je otřesné. Makeup byl podle mě product placement - v tom případě bych ho dával i na oblečení. Takhle vyleštěné herce (co ještě k tomu hrají hodně špatně) jsem naposledy viděl v Krvavém pobřeží nebo Odpadlíkovi. CGI je hrozný - proč nemohli prostě "sochu" radši namaskovat herce, než jí udělat za pět padesát v malování. Zápletky podivné. Musíme být hodně inkognito protože po nás jde vláda a následně si řekneme všechno po telefonu nebo po emailech. WTF? Tohle fakt psal někdo na drogách. Nicméně ještě to asi další 4 díly vydržím, pokud se ale kvalita nezvedne půjdu s hvězdou dolů a nedokoukám to. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Stala se z toho moje srdcovka, takže musím dát plnou palbu. Po dvou sériích už ty milé, hodné a sympatické lidi beru jako rodinu. A pořád mě to baví, ačkoliv těch dílů na jedno brdo je trochu moc, o tom žádná. Proto samozřejmě chápu, že na to spousta lidí nemá trpělivost. A taky je jasné, že autoři asi ještě stále netuší, jak to důstojně a aspoň trochu logicky ukončit, což je prostě klasický problém všech těchto extra mysteriózních a překombinovaných pohádeček. ()

Galerie (732)

Zajímavosti (5)

  • V 8. minutě, když se Michaela (Melissa Roxburgh) vrací ve svých vzpomínkách, můžeme slyšet skladbu „More Than Words“ od americké kapely Extreme, která vyšla na jejich albu „Pornograffitti“ z roku 1990. (Trajektt)
  • Seriál se odehrává v „budoucnosti“. Letadlo přistálo 4. listopadu 2018. Což znamená, že během doby, co vyšly první epizody, je letadlo pořád ještě nezvěstné. (Lenore666)
  • Keď sa Michaela, Zek, Saanvi a Ben rozprávajú v nemocnici, Michaela sa postaví zo stoličky a povie Benovi, aby dohliadol na Saanvi, je možné vidieť vzadu na Michaeliných nohaviciach pripevnený mikrofónový vysielač. (TheDomoD)

Reklama

Reklama