Reklama

Reklama

Lukas

Trailer 2

Vyhazovač v nočním klubu, který má za sebou padesátku a schytal už hodně ran - doslova i obrazně - se s obtížemi snaží vychovávat svou osmiletou dcerku. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (123)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu je paráda, že Jean Claude hraje v typickém filmu lepší produkce, na druhou stranu je scénář ještě jednodušší než kdejaké jeho DVD béčko z Bulharské produkce. Hlavně dějová linka se smrtí prominentního hosta je úplně mimo a nemá konec a když Van Damme veze dceru na akci, trochu mi už nervama cukaly koutky, ale ne napětím. Film jinak plyne pomalu, akce je středně a o žádném velkém krimi vyšetřování nemůže být ani řeč. Finální twist potom působí jak našroubovaný z jinýho filmu, aby režisér oživil předcházející šeď a rozhodně bych natočil jiný konec. Čekal jsem něco jiného a čekal jsem mnohem víc. Ale pokud si bude Van Damme vybírat podobné filmy jenom dobře, pořád je to jiná liga než co běžně natáčí a kdyby se třeba Seagalovi povedlo natočit druhého Nica v podobném duchu, mohl by být kurevsky rád. Bouncer je pomalý thriller průměrného režiséra a bez jména Van Damme by po něm neštěkl pes, takže vlastně díky bohu za to. Protože režisér může být rád, že jeho film uvidí víc lidí než pár nadšenců ve Francii, Van Damme opět dokázal, že má, měl a bude mít na dražší produkce než céčka z Rumunska a jeho fanoušci ho zase mohli vidět v něčem áčkovějším. Jen to chtělo svižnější scénář a pevnější režii. Nemůžu to prostě přechválit jen pro to, že v tom hraje můj milovaný belgický řezník. 60%. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Velká vec na tomto filme je dynamická kamera a že aj JCVD je zranitelný a vie krvácať. A dlžka. To tiež oceňujem. Je to také priblížené realite, nič prehané a tomu odpovedá aj celý ten dej a tempo. nie je to teda bohviečo, ale zas to nie je ani akšný nezmyselný výplach. Dá sa to pozrieť, neurazí, nepoteší. Režisér to poňal ešte aj trochu artovo, čo pri tom belgickom feelingu nebolo naškodu. Trochu dovysvetliť policajtov a bolo by to fajn. 3 z 5 ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

V rámci temného dramatu o životem zlomeném muži snažící se vychovat svoji dcerku, což mu právě jeho osud nijak neulehčí, je ve filmografii Jeana-Clauda Van Damma velkým překvapením. Pryč jsou doby akčního hrdinství, kde jeden kopanec a rána pěstí vyřešila veškeré neduhy. Nyní tu převedl nemalý kus svého herectví, které skutečně dopadlo mimořádně přesvědčivě. Celý příběh je sice pro něj neobvykle pomalejší, ale setsakramentsky temný, kdy do poslední chvíle leckterý divák předem neodhadne, jak to nakonec všechno dopadne. Rozhodně pro většinu diváků dojde k překvapení. Tohle není žádná akční popcornová zábava. Nejsou tu akční scény, jaké jistojistě bude leckdo vlivem účasti Jeana-Clauda očekávat, není tu žádný humor, ani zápletky vytvářející napětí. Jean-Claude svou postavu svobodného otce a vdovce zároveň plně pochopil a dá se s plným respektem říci, že po herecké stránce se jedná o jeho nejlepší herecký výkon v rámci dramatizace. Celé to má patřičnou hloubku a charakter, až by se dalo říci, že má dějová etuda co do činění s realismem. Snímek nízkorozpočtový, tedy určen přímo do videodistribuce, ale neznamená to, že by měl být přehlížen. Naopak. Pevný příběh, Inteligentní přístup po filmové stránce, sem tam něco k zamyšlení a hlavně Jean-Claude v roli, v jakém jsme ho ještě neviděli. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pribeh o vyhadzovacovi, ktoreho vdaka rôznym okolnostiam a blbym nahodam vyuzivaju dve rôzne skupiny. Vsetko to trpi len kvôli svojej dcere. Prvy velky problem, ktory som mal s filmom je ten, ze je to klasicky chladne ako vsetky ostatne Leclercqove filmy. Tentokrat na nezazivnosti filmu pridavaju aj dialogy s kadenciou jedna veta za 10 minut. Van Damme sa cely film snazi odohrat s vyrazom jak keby tyzden nespal. Pochvalu si zasluzi len technicka stranka. Film sice nebol drahy, ale aspon nepôsobi jak amaterska zbuchanina v Rumunskom zapadakove. Trochu vizualom a niekolkymi dlhymi zabermi bez strihu pripomina film JCVD. Ludia, ktory maju fakt radi Van Dammea, tak asi budu radi, ze sa objavil v niecom solidnom, ale ja som sa dost nudil a znova to rozhodne nedam. P.S: je tam par civilnych bitiek bez nejakych zlozitejsich chvatov. Take efektne udery a kopy po ktorych je super hned na zemi a bolestivo zavyja. P.S.2: Van Dammov legendarny hrbol na hlave celkom vtipne vyuzili. 5/10. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Lukas (Jean-Claude van Damme) pracuje ako vyhadzovať na diskotéke, kde pri vyprevádzaní klienta dôjde ku konfliktu a ten pri páde umrie. Lukasa tak zamestnávateľ prepustí a nájde si náhradnú prácu v striptízovom klube. Krátko potom ho vyhľadá polícia a Lukasa vydiera že ak nebude spolupracovať nehodu na diskotéke prekvalifikujú na zabitie. Kedže Lukas vychováva dcéru sám, nakoľko manželka bola zabitá pri pokuse o krádež auta, nemá inú možnosť ako pustiť sa do hry proti falšovateľom peňazí v striptízovom bare...Aj keď J-CvD na to ešte má, predsa len film nepriniesol nijako výnimočný príbeh a francúzi vedia spraviť podstatne lepšie kriminálky. Respektíve vedeli, pretože v poslednom čase sa im príliš nedarí... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Když Lukas (Jean-Claude Van Damme) bojuje o post ochranky ve striptýzovém klubu, několikrát spadne na zem. Kdykoliv však vstane, je čistý. (Nathaniell)
  • V lednu bylo oznámeno, že se natáčení uskuteční v Dinantu v Belgii. Produkce však namítala, že místa neodpovídají očekáváním výroby. Nakonec se natáčelo v Namur, jiném městě ve Valonském regionu. (Nathaniell)

Reklama

Reklama