Reklama

Reklama

Recenze (8)

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Každý jeden kanadský horor čo som doteraz videl stál za fajku močky a tento nie je výnimka. Problémom snímku je samotný príbeh, ktorý nudí a diváka nebaví čakať na zázrak, ktorý oživí situáciu. A keď niečo nastane tak to má zaujímavosť ako rakúsko-uhorský týždenník. Zbytočný film a absolútne nechápem, prečo by tento snímok mal byť zaradený aj medzi komédie... je to skôr celé na plač a poriadny. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nemotorný a nepříliš technicky disponovaný režisér z filmu udělal hororovou parodii. Nechtěně. Film má své lepší chvilky a pěknou jachtu, na celém projektu patrně nejdražší klenot rozpočtu. Jesse Metcalfe v hlavní roli "údržbáře" nutí divačky přehodnotit své vztahy a zásnuby s pivními mozoly a ryšavými zrůdami, ženský casting také není vyloženým zklamáním, jenže příběh má pomalý rozjezd a dává si načas s odhalením devátého pasažéra, jehož běsnění i vzhled ukazuje jen sporadicky. Technicky na tom film není úpně nejlépe, osvětlovač by potřeboval pokárat za přeexponované denní scény, noční scény vypadají natolik uměle, až budí dojem, že vznikly ve studiu, nikoli v reálu jakéhosi ostrova. Je-li řeč o monstrech, jsou k vidění a prohlédnutí nanejvýš minutu dohromady. První hororovější scéna se vyklube až za drahnou dobu, hlava a harpuna v ní hrají prim. Nadlouho je to v podstatě jediné dobře vyvedené i vypadající úmrtí. Debutující Corey Large není příliš známým hercem, hned tak se nestane ani známým a vyhledávaným režisérem. Scénář s několika potenciálními místy celkem přetavil v nesourodé parodické vyznění, konec nevyhlížel až tak pozitivně, tudíž můžu film ponechat na průměru. Takhle polovičatě nejde stvořit horor, po němž bude mezi diváky sháňka. 5/10 ()

Reklama

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

Možná mi mohlo být zdejší katastrofální hodnocení (17%) jakýmsi varováním ale za ty roky co už tu na ČSFD jsem se už poučil a na místní hodnocení nedám. Beru ho pouze jako informační. Stejně si o filmu musím obrázek udělat sám. Už několikrát se mi stalo, že to co je pro většinu odpad je pro mě "poklad". V tomhle případě tomu tak ale není a já musím dát zapravdu všem těm co ten odpad dali. Protože tohle byla fakt kejda, vrchol nevkusu a výsměch hororovýmu žánru. Pakliže to ale mělo posloužit jako příklad jak by horor vypadat neměl tak to účel splnilo. Ale jestli to někdo myslel vážně a doufal byť jen v sebemenší šanci na úspěch tak by se měl nechat léčit, protože nemůže mít všech 5 pohromadě. 3/4 stopáže se ve filmu nic kloudnýho neděje a když už se dít začne tak to taky za moc(spíš za nic) nestojí. Postavy jsou nesympatický a jejich dialogy naprosto ubíjející. Menší SPOILER. Jediným plusem tohoto filmu je to, že všichni chcípnou. Co se týče samotných monster tak ty se tady mihnou jen na pár sekund takže tady ani není co hodnotit. Už dlouho jsem nedal odpad ale tomuhle kousku ho napařím rád a s chutí. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla těžká parodie na horor. 8 lidí si vyjede na jachtě po cestě jim, ale dojde elektrika tak tam zůstanou stát na moři jedinou záchranou je ostrov kde žijí 2 zmutované stvůry. Z 93 minut je minimálně 70 o tom jak tam spolu chlastají berou drogy a kecají sračky 10 o tom jak na ně ty stvůry útočí (beztak uvidíme skoro pokaždé velké kulové) a pak přichází konec. Akční vůbec komedie taky ne (nevím co tam bylo jakož vtipného) a horor to též moc nepřipomíná. 0 procent ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ach jo někdy si říkám jestli má cenu koukat na vše, další nudný film na moři, hrozný nápad na příběh a herci se prostě nudí u natáčení. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 11. července do 29. července 2016 ve Vancouveru (Kanada). (BMW12)

Reklama

Reklama