Reklama

Reklama

Tři šesťáci, nejlepší kamarádi Max, Thor a Lucas, dostanou od dívek pozvání na svou první "líbací párty". Jenže žádný z nich se ještě nelíbal. Zkoušejí to na gumové panně, ale to se moc nedaří. Dostanou tedy nápad, že budou špehovat své dvě dospělé sousedky Hannu a Lily pomocí dronu, který patří Maxovu otci (a Max má přísný zákaz na něj sahat). Dívky se ale dronu zmocní a odmítají ho vydat. Hochy z domu vyprovodí, Thor ale při odchodu šlohne Hanninu kabelku, ve které má dívka extázi. Domluví se na výměně, ta ale dopadne špatně, protože zdivočelý dron se rozbije o autobus.Kluci utečou ze školy a plánují zakoupit nový dron. Dívky jsou jim v patách, chtějí svoji extázi, Lucas ji ale předá policistovi, který se ovšem domnívá, že jsou to vitamíny. Dívky se pomstí tím, že dron v obchodě koupí, jedná se o poslední kus, a donutí kluky, aby navštívili Hannina bývalého přítele Benjiho a získali drogy od něj. V divoké přestřelce vodní pistolkou se klukům skutečně podaří drogy od feťáků získat, a Max pak nasměruje získaný dron oknem do otcova pokoje – bohužel tak nešťastně, že dron pokoj zdemoluje. Kluci se kvůli tomu mezi sebou těžce pohádají a Max dostává od otce zaracha. Večer se u něj ale objeví Lucas, přesvědčí ho, aby se vykradl oknem z domu a šel s ním na líbací párty... (TV Nova)

(více)

Videa (8)

Trailer 4

Recenze (109)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Perverzní, brutálně vtipná a hláškama natřískaná komedie z prostředí základky, která je paralelně shodná z ostatními teen komediemi - má to typický gang "leadrů", 3 outsidery, hezké holky - akorát je jim 12. Ústřední trojka je neskutečně vtipná sama o sobě, navzájem se doplňujou perfektně a "jeden je blbější než druhý". Hlášky tady střílí rychlostí rotačního kulometu, dějová kostra dává neskutečné množství hrozně vtipných scén (sexuální pomůcky, nákup drog, anti-šikanující skupina ve škole, policajt na benzínce) a já jsem se 90 minut fakt neskutečně bavil. Když člověk jde do tohodle filmu s tím, že se jde bezduše a od srdce zasmát, bude hodně překvapen, protože takové záchvaty smíchu jsem už dlouho neměl, no podle recenzí zdejší hodnotitelé čekají asi psychologické drama typu Ad Astra a pak tady hodí odpad, nechápu. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Úplne jasná priemerná záležitosť. Mladí herci dobrí, ale žiadna extra sláva, rovnako tak ich podané herecké výkony. Príbeh síce celkom kvalita, ale ja som sa miestami nudil, miestami sa mi to naozaj páčilo, sem tam boli hluché miesta. Hlavne teda od polovice to začalo upadať. Ono by sa dalo povedať, že to nieje snímka pre všetkých, musíte mať naozaj tento štýl tupého humoru radi, inak to pre vás ani nič moc nebude. Takže presne takej skupine ľudí by som to doporučil. Moje očakávania boli v podstatne naplnené a nedostavilo sa ani nijaké potešujúce prekvapenie. Je to taká nevyvážená snímka. Všetko je v prvej polovici a v druhej je pomenej humoru aj dobrého napredovania. Takže niekto to možno aj po polovici vzdá a nedopozerá. Rozhodne sú aj lepšie snímky tohto druhu. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Vždy rád ocením povedenou komedii. Původně jsem se k filmu dostal jen přes Setha Rogena a přestože mám důvěru v jeho značku, puštění filmu jsem dlouho odkládal. Nedávno jsem se však odhodlal a nestačil jsem se divit. V průběhu děje, jako bych se spolu s hlavními hrdiny vrátil zpět do dětských let, do dob, kdy jsem měl nastavené úplně jiné priority. Stejně jako je tomu například u seriálu South Parku, dětská naivita a její uplatnění ve světě dospělých je také hlavní myšlenkou celého příběhu. Film není vůbec tak trapný jak jsem se z počátku obával a zažil jsem nespočet záchvatů smíchu. Proto hodnotím velice kladně a momentálně se jedná o jednu z mých nejoblíbenějších komedií. 95% ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Jistě, je to infantilní a užitý humor ne každému sedne, nicméně pokud jste naladěni na vlnu fekálního humoru Setha Rogena, Good Boys si královsky užijete. Snímek kromě ujetých gagů a šílených situací rovněž nabídne i nečekaný emoční přesah, díky němuž si titulní hrdiny zamilujete ještě o pořádný kus více. Tohle se zkrátka moc povedlo, pročež Vám mohu tuto nenáročnou "feel good" komedii vřele doporučit. Skvělá práce! „It's a sex drug. What if a fox eats it and tries to fuck a squirrel? It'll kill him!“ ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Mám zmiešané pocity. Na jednu stranu mi prekážala tá prehnaná vulgárnosť, ktorá už bola občas vážne cez. No na druhú stranu mi imponovala tá detská nevinnosť v kontraste so zúfalými riešeniami situácií, do ktorých sa trojica chlapcov dostávala. To pôsobilo skutočne komicky a svojsky, a na mnohých "riešeniach" sa dalo naozaj dobre zasmiať (alebo aspoň pousmiať). Veľkú zásluhu na tom majú aj tie infantílne hlášky a také tie výkriky do tmy, ktoré pôsobili nielen dvojzmyselne, ale v danom kontexte aj ironicky :) Navyše, táto trojica detských hercov naozaj zaujala (najmä Jacob). Škoda toho tlačenia na pílu, ale aj tak veľmi dobré! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (15)

  • Původně ve filmu byla smazaná scéna, kdy kluci poprvé dorazí do obchodu. Od prodavačky zjistí, že ačkoliv byl dron inzerován za 550 amerických dolarů, ve skutečnosti stojí 598 dolarů s daní, takže je vyhodí, aby získala zbytek peněz. Když se později vrátí s penězi navíc, prodavačka jim řekne, že už dron prodala dvěma dívkám, což Maxe (Jacob Tremblay) rozzlobí. Ve filmu byla zachována pouze druhá návštěva obchodu, která byla částečně přetočena kvůli ztracené scéně z dřívější části filmu, ačkoli Maxův výbuch (který se bez tohoto kontextu může zdát poněkud netypický) byl zachován. (KGBelik)
  • Značka piva, kterou Thor (Brady Noon) ukradne v obchodě, je „Generisch“, což je německy „generický“. (KGBelik)
  • Chlapci navštěvují školu Johna Adamse (ve filmu zkráceně JAMS), která se nachází v Illinois. Tvůrci filmu Gene Stupnitsky a Lee Eisenberg napsali také film Zkažená úča (2011), v němž hlavní hrdina vyučuje na John Adams Middle School – rovněž zkráceně JAMS a nacházející se v Illinois. (KGBelik)

Související novinky

Lord a Miller chystají komedii s medvědem

Lord a Miller chystají komedii s medvědem

18.12.2019

Phil Lord a Chris Miller se spojili s tvůrčí trojicí Radio Silence (Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett a Chad Villella) a dohromady teď chystají novou komedii s medvědem. V podstatě by mělo jít o… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno