Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (476)

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Na počátku bylo slovo, to slovo bylo u Boha a to slovo bylo "fuck". Zhruba takhle nějak museli přemýšlet tvůrci téhle blbosti. Celých 110 minut stopáže tímto slovíčkem naládovali, postavili kolem něj několik solidních herců - a teď, diváku, bav se. U mě jim to tedy nevyšlo. Nedá se říct, že by se u snímku zasmát opravdu nedalo. Trvá-li bláznivá komedie skoro dvě hodiny, nějaký dobrý vtip v ní čistě statisticky být musí, ale povětšinou to vypadá na urážení divácké inteligence blázněním před kamerou. Navíc po jakž takž ucházejícím startu, když se představí všechny figurky a základní premisa, najednou není o čem vyprávět a točit, a tak děj nutně upadá a docela se vleče. A proto se začnou opakovat i vtipy, a utrpení diváka dosahuje vrcholu. Dost rozpačitý jsem z Jamese Franca. Když nešaškuje a účastní se seriózního podniku (například představuje Allena Ginsberga ve zfilmovaném Kvílení), nebo má alespoň při ruce starou partu se Sethem Rogenem a Jonahem Hillem - jejich filmy sice taky nestojí za moc, jsou ale nabity anarchistickou energií, což se o Proč právě on? nedá říct ani náhodou -, jako herec je dobrý. Tady je ale jen za debila. Průser je, i co se týká jednotlivých cameí. Potěší třeba Kaley Cuoco, trochu méně Elon Musk, protože ve filmu působí hodně nepatřičně, naopak obrovský pocit trapnosti zbude po vystoupení Genea Simmonse a torza Kissáků... Prostě ne, no. Tenhle dementní humor pro mě prostě není. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Možná se mi už za chvíli podaří najít skvělou komedii, kterou si užiju na maximum. Tohle ale bylo docela blízko. Příběh o tom, jak se dcera zásadového muže zamiluje do sprostého bohatého floutka. Navíc ten floutek vypadá jako James Franco. Výstřední a excentrický James je na tomhle naprosto skvělý. Zoey jsem měl pocit, že jsem ji už někde viděl. Má velmi příjemný a hezký kukuč. Na to, že to mělo skoro dvě hodiny, tak to uteklo jako nic a já se příjemně bavil. Několikrát jsem se i zasmál. Holt, když se potkává zkušenost s mládím, je to vždy psina. Pobavila i Kaley Cuoco jako domovní UI. Jsem zvědavý jestli si film ještě někdy pustím. Možná i jo. Takhle mohu jedině doporučit. (73 %) ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Buranská komédia, ktorá je buranská iba v tom, že je úprimná. Ak má niekto problém s prijatím vecí, ktoré ho v tomto filme primäli k smiechu ( či hoci len úsmevu ), má možnosť spovede v najbližšom kostole. A kto to vníma ako niečo ešte horšie, prosím, príďte s niečim lepším. A kto sa rád baví a berie život ako niečo, čo si proste treba užívať a nevadí mu zábava, ktorá je len proste taká ľudská ( pričom v konečnom dôsledku neznehodnocuje ), tak ste na správnom mieste. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já pořád nevím, jestli James Franco jako jo nebo ne. Celkem se mi líbí jeho nasazení, ale pořád jsem se nerozhodl, jestli ta debilita mnohých jeho postav vychází přímo z něj samotného nebo to prostě umí takhle zahrát, případně, že jeho herectví (nebo "herectví") prostě na víc nemá. Fakt nevím. Takhle rozporuplný pocit jsem naposledy měl u Colina Firtha, i když tam to bylo jasnější - Firth je skvělý herec, ale je mi hrozně nesympatický. U J. Franca prostě pořád nevím. Příběh a zábavnost tento film bezpochyby má, to jo, pobavil jsem se. Zoey Deutch skvěle hraje obličejem, doufám, že s ejí brzy podaří vymanit z postav, které jsou důležité hlavně pro svůj vzhled (ne, že by mi zrovna její vadil) a dostane možnost se pořádně herecky projevit (ne, že bych jí v tomhle nevěřil. Takže? Jo, dost jsem se pobavil. 3.5* ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Hit and miss. Pozerateľná a v najsilnejších momentoch naozaj vtipná komédia, ktorej však zbytočne ubližuje scenáristická snaha oživiť klišovitú zápletku zbytočne vulgárnym humorom. Niekedy to funguje, niekedy vôbec a z viacerých scén je cítiť hlavne dialógová samoúčelnosť a nedostatok kreativity. A že je týchto scén v 110 minútach viac než dosť. Výsledok ako-tak zachraňuje hlavne zábavný koncept, vynikajúci James Franco a tých pár skvelých nápadov typu Justine. Nie je to málo, ale premárnený potenciál je to určite. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • Aplikace „Ape Assassins“ vyvinutá ve filmu Lairdem (James Franco) je k dispozici na iPhone App Store. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno