Reklama

Reklama

VOD (1)

Hvězdě erotického kanálu s rostoucí základnou fanoušků ukradne účet dvojnice. Rozhodne se tajemnou pachatelku odhalit a získat svou identitu zpět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Toto šlo mimo mě. Extrémně nudný a mizerně obsazený film s krajně nesympatickou hlavní postavou, která řeší úplně absurdní problémy - bylo mi ukradené, jestli se jí podaří dostat její účet zpět, a jak to celé dopadne. Ten příšerný song při závěrečných titulcích tomu jen nasadil korunu, téhle sračce bych se prostě podruhé obloukem vyhnul. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tohle je pro mě naprosto nepochopitelný svět mladých lidí na sociálních sítích. Boj o každý lajk a za každou cenu mi prostě můj mozek nebere. Joo já jsem bohužel z generace, kdy jsme se setkávali napřímo a říkali jsme si věci rovnou do ksichtu. A taky jsme si vydělávali normální prací. Tohle já prostě nikdy nepochopím. Za mě 40% ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Neonový kafkovský příběh z prostředí webkamerového lechtivého byznysu se nezamýšlí nad ničím menším než nad hodnotou identity lidí, kteří se ji rozhodnou dát veřejně všanc a vydělat si nějakou tu virtuální korunu. Film je svižně natočený, překvapivý a ve výsledku mi ani nevadilo, že pořádně nevysvětll, proč a jak se stalo, co se stalo, ale zabýval se hlavně tím, co to způsobilo a jak (jestli vůbec) z toho ven. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Konkurenčný boj medzi “kurvami”, nepozná hranice ani na webe :) Po prvotných minútach, by som v živote nepovedal, že si ma “Cam” takto plnohodnotne získa. No tá myšlienka, takto originálne spracovať dnešnú, stále pomerne neznámu, respektíve podceňovanú formu kriminality, je naozaj skvostná. No a i keď je tento počin viac thrillerom, než hororom, ja v konečnom dôsledku nemôžem inak, ako len tlieskať, lebo niečo obdobné, tu pomerne dosť dlhú dobu nebolo, a zrejme ani nebude. Ďalšia solídna vec od “Netflixu”. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Asi po dvaceti minutách, jsem si tak v duchu říkal, že je celkem fájn vidět takhle ke konci roku pořádnej SEXY Horor. Jenže CAM bohužel není až tak úplně Horor, což je škoda. Pokud jste ještě nenavštívily stránku Bongacams, tak vás to potěší spíše tam, než u tohodle filmu. Hlavním plusem, je pěkná hlavní postava a hezký barvičky. Ve výsledku ale dávám těmto Holkám z livechatu, jen slabší trojku. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Když Alice (Madeline Brewer) najde památeční web pro Hannah, nad fotografií je napsán rok úmrtí 2014, ale pod ní datum úmrtí 17. červenec 2015. (Morrighan)
  • Vo filme nájdeme viac odkazov na knihu "Alica v krajine zázrakov". Hlavná postava sa volá Alice (Madeline Brewer) a pri vytváraní účtov používa ako prezývky mená ďalších postáv z tejto knihy: Mr. Teapot a Mad Hatter. (Astonko)

Reklama

Reklama