Reklama

Reklama

VOD (1)

Hvězdě erotického kanálu s rostoucí základnou fanoušků ukradne účet dvojnice. Rozhodne se tajemnou pachatelku odhalit a získat svou identitu zpět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

InJo 

všechny recenze uživatele

Výborný malý thriller od Netflixu, který klasickou zápletku o ztrátě identity moc pěkně napasoval na velmi aktuální téma erotických webcam show. Suverénně natočené dílko bez hereckých hvězd a od neznámého režiséra, které je ale díky své hutné atmosféře zoufalství a beznaděje, do nichž se hlavní hrdinka postupně propadá, velmi poutavé, napínavé a depresivní. A opravdu hodně to připomíná povedenou epizodu seriálu Černé zrcadlo. 80 % ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Je fascinujúce, ako niekomu k potešeniu stačí jedna blbka poskakujúca pred kamerou (aby bolo jasné, nehovorím o porne). Bodaj by sa dnešní chlapi a chlapci nebáli reálnych žien. Myslím, že to platí aj na iné bezkontaktné aktivity. Ja to tiež skúsim. Za každý bodík urobím päť drepov a zatancujem Macarenu. Všetkých vás milujem. Veľmi slabé *** ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Asi po dvaceti minutách, jsem si tak v duchu říkal, že je celkem fájn vidět takhle ke konci roku pořádnej SEXY Horor. Jenže CAM bohužel není až tak úplně Horor, což je škoda. Pokud jste ještě nenavštívily stránku Bongacams, tak vás to potěší spíše tam, než u tohodle filmu. Hlavním plusem, je pěkná hlavní postava a hezký barvičky. Ve výsledku ale dávám těmto Holkám z livechatu, jen slabší trojku. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Originální námět reflektující posedlost mladých lidí uspět v soutěži identit umělého online světa, navíc formálně skvěle zvládnutý. Ale právě proto jsem od něj očekával rozvinutí dějově širšího konspiračního záběru s dramatičtějším vyústěním. Film je nakonec spíše jen komornějším psychologickým záchvěvem teenagerské postavy s vykolejenou realitou, které psychologické záchvěvy mě coby diváka moc nezajímají. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Perfektně zvládnutý žánr thrilleru. Hororem bych to nenazval. Je pravda, že konec přináší více otázek než odpovědí. Na druhou stranu nebývá to tak zvykem v případě ukradené identity (identity theft)? Ne všemu musíme přijít na kloub. Téma cam girls (dívek z internetových chatů) by mohlo lákat diváky, kteří mají zájem o lechtivé scény, ale ty nejsou stěžejním prvkem filmu. Je to v podstatě docela cudný film. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Když Alice (Madeline Brewer) najde památeční web pro Hannah, nad fotografií je napsán rok úmrtí 2014, ale pod ní datum úmrtí 17. červenec 2015. (Morrighan)
  • Vo filme nájdeme viac odkazov na knihu "Alica v krajine zázrakov". Hlavná postava sa volá Alice (Madeline Brewer) a pri vytváraní účtov používa ako prezývky mená ďalších postáv z tejto knihy: Mr. Teapot a Mad Hatter. (Astonko)

Reklama

Reklama