Reklama

Reklama

Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon

  • Velká Británie Shaun the Sheep Movie: Farmageddon (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Blízké setkání třetího druhu s nejoblíbenějším ovčím stádem v Shaunově zbrusu novém filmovém dobrodružství. Podivná světla nad klidným městečkem Mossingham oznamují příchod záhadného návštěvníka ze vzdálené galaxie... zatím co na nedaleké farmě Mossy Bottom Ovečka Shaun nic netuší, protože má plné ruce práce s geniálními nápady, jak si vystřelit z farmáře a rozčílit Bitzera. Brzy však jedna rošťácká mimozemšťanka poblíž farmy havaruje. Shaun se rychle chopí nové příležitosti a vyráží na intergalatickou misi na záchranu malé návštěvnice před ďábelskou vládní organizací, která se jí snaží chytit a zneužít pro své nekalé cíle. Podaří se Shaunovi a jeho stádu odvrátit Farmageddon na farmě Mossy Bottom? Držte si klobouky, vydáváme se na vzrušující, dojemné sci-fi dobrodružství z Mossy Bottom Farm až do hlubokého vesmíru. Cesta tam vede skrz automyčku! (Bohemia MP)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (95)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Krásně animovaná groteska cílí zjevně na nejmladší publikum, ovšem i s tímto vědomím mě dětinský humor až příliš často míjel a jeho úroveň se mi nezdála valná (roztržitý robůtek do šrotu). Nenudil jsem se, svéhlavé ovečky s roztomilým mimozemským capartem si nešlo nezamilovat a v prostřední pasáži nabralo poletování s UFO talířem na otáčkách (Out of Control!), ale celkově mi sedl méně než posledně. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ale prečo nie. Shaun mám rád a toto dobrodružstvo nie je o nič horšie ako tie predchádzajúce. Či už to filmové alebo tie kratšie, seriálové. Funkčné odkazy( E.T, Close Encounters, Doctor Who, Modern Age atď) nenásilný a funkčný humor a epické finále. V zásade sa nejedná o žiadne veľdielo, ale u Aardmanu som si zvykol, že menej je dakedy viac a oni to kupodivu chápu. Príbeh je presne taký, aký si myslíte že bude. Ale aj napriek tomu som si ho užil. Hudba v pohode a Alien tiež. No a film zo série, ktorý dokazuje, že farmár je lepší kaderník, než herec. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Při sledování Farmageddonu jsem se nemohl ubránit okaté podobnosti se Strašpytlíkem, alespoň co se týká dějové linie s malým emzákem. Film nabízí nejednu humornou, nápaditou, ale i akční scénu, u které se člověk pobaví i napne, avšak primárně je to snímek cílený především na mladší publikum. Ve výsledku jde o mile natočený animovaný kousek na jedno zhlédnutí, který neohromí, ale ani neurazí. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Po svojom poslednom nemastnom neslanom filme sa Aardman vracajú na scénu s novým filmom "Shaun The Sheep: Farmageddon". A tentokrát všetko kvalitne klaplo a máme tu vynikajúci animák pre malých aj veľkých. Aardman a ich plastelínový stop motion štýl mi veľmi sedí a v tomto filme je využitý fantasticky. Film má podľa mňa skvelé tempo, originálny dizajn mimozemšťanov a srší humorom naľavo napravo. Veľká dávka vizuálneho a technického humoru, ktorý ma skoro vždy pobaví. Musím povedať, že scénka v obchoďáku je perfektná. Tá energia a demolovanie všetkého naokolo ma poriadne pobavila. Postavičky sa nezmenili a sú to presne tí istí hrdinovia, ktorých poznáme a pamätáme si ich. Či už z predošlého filmu, alebo seriálu. A vďaka tomu sme hneď priamo v akcii a dokážeme sa s týmito hrdinami baviť. A potom je tu aj zloduch filmu. Alebo je pre mňa aj ťažké povedať, či je reálne zloduchom. Myslím si, že jej dokážem celkom dobre porozumieť a ku koncu to uvidíme sami. Čo viac mám ešte k tomuto filmu povedať? Je vtipný, je energický, je nepredvídateľný, vyzerá dobre a nepotrebuje ani dialógy na to, aby nás dokázal všetkých pobaviť. Je to proste skvelé animované dobrodružstvo. Dobrodružstvo, ktoré je rozhodne hodné vášho času. Čeknite si ho a zoberte deti so sebou. Nemyslím si, že budete sklamaní. Hodnotenie: A ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mám všechny Aardmanovky (snad s vyjímkou nemastného a neslaného Pračlověka) opravdu rád.Svoje si tu totiž najdou úplně všichni od malých dětí až po dospělé.Zatímco děti ocení hlavně onu groteskní infantilitu a fakt,že všechno funguje beze slov.Dospělí se zase můžou vařit na hromadě popkulturních odkazů a skoro až bizarních kombinací.Ani nová ovečka Shaun není vyjímka.Děti si užijí to na co jsou zvyklí,dospělí ocení funkční gagy,odkazy na Akta X,Vesmírnou Odysseu,Čelisti a já nevím co ještě a když se objeví scéna,která kombinuje dětsky hravou akční scénu s létajícím talířem a k tomu hrají Chemical Brothers je bizarně zábavný mix dokonán...80% ()

Galerie (77)

Zajímavosti (2)

  • Při útěku mimozemskou lodí z tajné základny hraje píseň „Out od Control“ od Chemical Brothers. (Mydlivoj)

Reklama

Reklama