Reklama

Reklama

Voláme všechny vlastence! Ukažme Homelanderovi, že stojíme za ním a nedovolíme Starlight a jejímu hrůznému útulku, aby jí prošlo kšeftování s dětmi! Přišel čas, aby praví Američané povstali! Přidejte se zítra na Vought Square k Hometeamers a Stormchasers! A buďte připraveni na všechno! (Prime Video)

Recenze (43)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekal jsem to mnohem lepší. Finále 3 řady působí jako kdyby scénář na poslední chvíli přepisovaly. Všechny vývoje vyšly vniveč. A nemám z toho dobrý pocit. I tak se jedná o dobrou epizodu, která nabídne ve finále očekávanou akci, která ale i tak na mě nezapůsobila tolik jako fight z Herogasmu. 4 řada snad bude směřovat ke konci seriálu, protože tahle show nepotřebuje být zbytečně natahovaná. Přitom 3 řada byla pro mě tou nejlepší ze všech. Jen to finále poněkud bylo nezvládnutý. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle teda fakt ne… nejenže většinu epizody se děje naprostý prd, ale ještě když už dojde na nějaký posun, je to jen směrem, který vede k další řadě (ne k uzavření toho o čem byla řada třetí… mimochodem, o čem že to teda vlastně bylo? Naprosto o ničem a nikam… 37minuta posrala komplet smysl celé řady. Pozn.: bart_ to trefil dokonale) ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Heh, ten zaver a chlapcov uskrn. Takto nejak vznikol charakter Joffrey-ho v GoT. :) Je na co sa tesit. Inak dost "rozharana" epizoda a nie vzdy drzala pokope. Tych zmien stran pri finalnom zuctovani bolo tolko, ze neviem, ci si zucastneni uvedomovali, preco tam vobec su. Kazdopadne nadpriemer a vyhliadka na dalsiu seriu. Cakal som vsak rozhodne bombastickejsiu zalezitost. Nostalgicky pobavila akurat linia s Noir-om a stepovanie z clipu Maniac, na ktory si japonecka tancovala. :) ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále co určitě nezklamalo, ale ani nenadchlo. To co si 3. série celou dobu připravovala si nechala v posledním díle vzít a přesunout do další série. Na jednu stranu to naprosto chápu, na druhou stranu je mi to líto. Takže rozumím obou táborům i tady v komentářích, tedy těch co jsou nasraný z neustálého přesouvání všeho do dalších sérií, ale i těch, co jsou spokojení se závěrem a s celou tou akcí. Já jsem jen po posledních nabušených 2 dílech čekal něco, čeho se dočkáme ve 4. sérii - rozumím a přijímám. PS: Cením vhodné použití krásné písničky Eltona Johna na konci dílu. Ve finále jsem spokojen, ale určitě ne tak nadšen jak z předchozích dílů. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečné přehazování, kdo je na čí straně, poměrně pobavilo. Jenom to na konci nebylo úplně ono, protože jsem neměla ten pocit, že pokud další sérii nevidím hned, tak se zbláznim. Asi jsem nějak stále doufala, že se na konci nebudu cítit, že celá série se přede mnou odehrávala jen a z jediného důvodu: ten úsměv na konci. Třeba čtvrtá série Stranger Things byla úplně stejná, prostě jenom prolog páté. A takhle vnímám i trojku Boys. Jenom jako kdybych neměla dost času bejt s postavama a to mě stáhlo dolů, o jednu hvězdu hodnocení. Což bych nikdy neřekla  :( ()

Galerie (11)

Zajímavosti (8)

  • V některých scénách jde na stěně zahlédnout fotku 44. prezidenta USA Baracka Obamy. (Duoscop)
  • Mléko smíchané s Coca-Colou, které pije Soldier Boy (Jensen Ackles), je oblíbeným lékem na kocovinu z dávných dob. Poprvé byl vymyšlen v hotelu Ritz-Carlton v New Yorku v roce 1938. (NiWi)

Reklama

Reklama