Reklama

Reklama

Nedívej se

Trailer 1

Obsahy(1)

Pomoc môže prísť zovšadiaľ. Maria (India Eisley) je na škole neustále šikanovaná, jej jediná kamarátka si ju pomaly prestáva všímať a celý život má hore nohami. Jedného dňa k nej prehovorí jej odraz v zrkadle. Volá sa Airam a tvrdí, že všetko dokáže zmeniť. Otázka však znie, za akú cenu? (silentname)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (28)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jednorázovo sledovateľný schyzo thriller o dievčine, ktorej prejebalo zo šikany, či nezáujmu spoločnosti, o jej holú existenciu. "Look Away" je pomalou záležitosťou, ktorá v rámci žánru neponúka nič svetoborné, no stále je to dostatočná "zábava", počas ktorej sa divák nijak extra nenudí. Ja osobne som nič neočakával, a asi aj z tohto dôvodu, nie som nijak mimoriadne sklamaný. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Kromě toho, že je Maria školním otloukánkem, to nemá díky dominantnímu otci jednoduché ani doma a tak když objeví v zrcadle své sebevědomé já, zdá se to jako dar z nebes. Další z variací na zlé dvojče, která sice nijak nevybočuje z normálu, ale pokud jste něco podobného dlouho neviděli, tak ta šablonovitost tolik nebije do očí. Co se mi líbilo byla studená atmosféra a potěšila i India Eisley, která tu proměnu zvládla na výbornou. Trošku mi vadila stopáž, díky které se film nevyhnul občasným hluchým místům, ale i tak se jedná o fajn jednohubku. 60% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Mirror mirror on the wall, who´s the insanest of them all? Klinicky studený dům, táta chladnokrevný magor, máma naivní hysterka (a už dávno ne mocná Afrodité) a dcera Maria, která je z neznámého důvodu nesebevědomý šikanovaný outsider a přitom by v reálu donutila celý školní hokejový tým ke hře vysokou holí. Stačí však trocha okeny a je tu Airam, co dá všechno do pořádku.. Snažit se o mrazivý thriller a přitom celou dobu tahat nohy z medu rádoby psychologické roviny? Bernstein si asi myslí, že jsem Toidi a ocením to.. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Námet snímky nie je prakticky v žiadnom ohľade originálny, a preto sa v prípade Look Away kvality filmu museli odraziť najmä na jeho spracovaní.To od začiatku zaváňalo zbytočným klišé (dievča, ktoré by boli v realite obdivované, je vo filme bezdôvodne šikanované), nelogickým konaním hlavnej postavy a nedoriešeným záverom. Na druhej strane tu máme výborne vedľajšie duo Jasona Isaacsa, Miru Sorvino plus sympatickú hlavnú herečku Indiu Eisley a miestami celkom temnú atmosféru. S prižmúrením očka dáva 3*. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Příběh se soustředí na rozkošnou teen Mariu, která to nemá ve škole lehké, je šikanována místním hokejistou, nemá kamarády ani sebedůvěru, ale vše se změní jakmile v zrcadle objeví svou identitckou Evil Twin sestru, která je velmi sexuchtivá a nedělá ji problém ublížit blízkým. Nápad je rozhodně super a proměna nevinné Marie v bezcitnou drzou mrchu je zvládnutý na jedničku. Celkem mě zaujalo, že Maria se ve filmu ukáže úplně nahá, což v Teen filmech není úplně obvyklé a odvahy si cením. Co zamrzí, že film není děsivý, napínavý jen místy a s násilím se poměrně také šetřilo, ale předpokládám, že tenhle film je určený především pro ženské publikum, které si klidně 10-15% navíc mohou přidat. Já se nenudil, ale úplně cílovka nejsem. 60% ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama