Reklama

Reklama

Nedívej se

Trailer 1

Obsahy(1)

Pomoc môže prísť zovšadiaľ. Maria (India Eisley) je na škole neustále šikanovaná, jej jediná kamarátka si ju pomaly prestáva všímať a celý život má hore nohami. Jedného dňa k nej prehovorí jej odraz v zrkadle. Volá sa Airam a tvrdí, že všetko dokáže zmeniť. Otázka však znie, za akú cenu? (silentname)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (28)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Kromě toho, že je Maria školním otloukánkem, to nemá díky dominantnímu otci jednoduché ani doma a tak když objeví v zrcadle své sebevědomé já, zdá se to jako dar z nebes. Další z variací na zlé dvojče, která sice nijak nevybočuje z normálu, ale pokud jste něco podobného dlouho neviděli, tak ta šablonovitost tolik nebije do očí. Co se mi líbilo byla studená atmosféra a potěšila i India Eisley, která tu proměnu zvládla na výbornou. Trošku mi vadila stopáž, díky které se film nevyhnul občasným hluchým místům, ale i tak se jedná o fajn jednohubku. 60% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Mirror mirror on the wall, who´s the insanest of them all? Klinicky studený dům, táta chladnokrevný magor, máma naivní hysterka (a už dávno ne mocná Afrodité) a dcera Maria, která je z neznámého důvodu nesebevědomý šikanovaný outsider a přitom by v reálu donutila celý školní hokejový tým ke hře vysokou holí. Stačí však trocha okeny a je tu Airam, co dá všechno do pořádku.. Snažit se o mrazivý thriller a přitom celou dobu tahat nohy z medu rádoby psychologické roviny? Bernstein si asi myslí, že jsem Toidi a ocením to.. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak především v reálu by tuhle holku sotva nějakej spolužák šikanoval, protože by z ní všichni kluci ze školy (kromě homoušů) permanentně ukapávali do slipů (a homouši nikoho nešikanujou, protože jsou rádi když nikdo nešikanuje je). A ukapávali by za normálních okolností i z její mámy, protože Mira Sorvino je pořád pěkná kočka (i když tu hraje přiblblou a labilní putičku). Jenže v týhle prapodivný alternativní realitě, kde velcí kluci šikanujou malý holky, je Maria ukázkový Prügelknabe, a tak si musí pomoct schízou a stvořit si alernativní alter ego (nebo se nechat posednout záštiplným duchem svýho nenarozenýho dvojčete, jak chcete). A jelikož nemá k ruce starou Pragovku, kterou by to natankovala do lidí někde na zastávce, bude muset postupovat postupně a likvidovat jednoho nežádoucího člověka za druhým. Mimochodem ty scény s alternativními odrazy v zrcadlech jsou už docela provařený, ale ještě pořád se na ně dobře kouká. A koukalo se mi dobře i na tenhle film, takže i přes nějaký moje výhrady, i přesto že to zdaleka není Carrie, jednou zase zaokrouhlím směrem nahoru. Solidní mysteriózně thrillerový béčko s hodně pěknou holčinou v hlaroli. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Námet snímky nie je prakticky v žiadnom ohľade originálny, a preto sa v prípade Look Away kvality filmu museli odraziť najmä na jeho spracovaní.To od začiatku zaváňalo zbytočným klišé (dievča, ktoré by boli v realite obdivované, je vo filme bezdôvodne šikanované), nelogickým konaním hlavnej postavy a nedoriešeným záverom. Na druhej strane tu máme výborne vedľajšie duo Jasona Isaacsa, Miru Sorvino plus sympatickú hlavnú herečku Indiu Eisley a miestami celkom temnú atmosféru. S prižmúrením očka dáva 3*. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Holka má těžký život je nezajímavá, ve škole ji jakýsi maník šikanuje a její nejlepší kamarádka je kráva co myslí jen na sebe a má ji jako závaží. Její otec je plastický chirurg co spí s každou ženskou a její matka je troska,která to ví, ale dělá, že neví. Ona sama komunikuje prostřednictvím zrcadel s svojí sestrou, která umřela při porodu jednoho dne se naštve a převtělí se do ní a to je celý film. Na thriller je to slabé (jedna zlomená noha a jeden podříznutý krk) a je to spíše mysteriózní drama. 20 procent za hlavní herečku,která to zahrála parádně a 20 za poslední záběr jinak zde není o co stát. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama