Reklama

Reklama

Detektiv Chadwick Boseman dostane na starost případ hromadné vraždy policistů, které někdo zabil v jedné místní restauraci, jež sloužila jako úschovna drog. Aby pachatelé nemohli uniknout, nechá uzavřít všech 21 mostů vedoucích z Manhattanu. V průběhu vyšetřování nachází další stopy vedoucí i do samotného policejního sboru. Podaří se mu dopadnout všechny, kteří jedou v tomto krvavém drogovém byznysu? (TV Nova)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (209)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

R.I.P. Black Panter :o(. Škoda tohodle borce, kterej měl nakročeno na hvězdnou kariéru. A to nejen díky Avengers. NA tomhle filmu je vidět, že hrát uměl. Ale v tomhle filmu mi přišlo, že už byl krapet pohublej, vo to větší respekt, že svou nemoc nepřiznal a tiše s ní bojoval bez vědomí ostatních. Tohle je moc vydařená akční podívaná. Od začátku je to pořádná přestřelka, pak pár honiček, zase přestřelek no a na konec je to grandiózní vyústění. Malinko podobný L.A. Přísně tajný...Korupce, korupce, všude samá korupce, nedělejte ze mě blbce, já seru na ty tupce, P.O.L.I.C.I.E.chce te vopruzovat mě, tak to teda ne. :o) ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná záležitost. Jedna noc na nočním Manhattanu v New Yorku, jedno velké policejní vyšetřování a 21 uzavřených mostů. Chadwick Boseman má 5 hodin aby nalezl vrahy sedmi policistů, kteří byli zastřeleni v přestřelce, když překvapili obchod s drogami. Bylo to svižné, akční, temné se zajímavým byť očekávaným vyústěním na konči. Za mně to nemuselo skončit tak správňácky, ale to by se asi NYPD čílila že? :-) Spokojenost nad očekávání! Dávám si do tašky 4 kila neředěného koksu. * * * * ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Sympatická kriminálka s velmi obstojnou akcí, výbornou real-time nahánečkou ozbrojených lupičů a ďábelsky slušivou rolí Taylora Kitsche, který by měl odteď hrát už jenom bad guys a na kladné hrdiny se totálně vykašlat. Konec se sice natahuje jak nudle, ale Simmons je natolik dobrý herec, že to zmákne udržet v mezích přijatelné míry. Jako nízkorozpočtová a dynamická alternativa Bourna je to OK. ()

*CARNIFEX* odpad!

všechny recenze uživatele

Presne 45 minút trvalo tomuto jebnutému, primitívnemu filmu, aby odkryl scenár pre “idiota”. To fakt musí “každý” akčný film, obsahovať pasáže, v ktorých sa postavy správajú ako absolútni dementi? SPOILER: Takže, dvaja kokoti od žandárov, vojdú na triskotéku medzi tisíc ľudí, vytiahnu pištole, a bezdôvodne, PRI BARE, odjebu nejakého chlapíka, no a následne tvrdia, že na nich vytiahol zbraň ako prvý. Keďže bol dealer, asi každému, aj tomu najväčšiemu idiotovi musí docvaknúť PREČO. Ale šak hlavne, že ich “nikto nevidel”. Potom ukážu kolegyňu, ktorej telefonujú z “rachoty”, že našli podozrivých, no ona to následne zaprie, lebo veď “niekto volal ohľadom dcéry”. No tu už tiež len ten najjebnutejší nemôže tušiť PREČO. Hlavne, že sa celý čas tiež nespráva ako úplná piča, pričom menej podozrivo už by pôsobil aj Matovič, ktorý by sa verejne zastával Sulíka. A toto je prosím pekne film, ktorý sa berie vážne, prezentuje seriózne, pričom dosiahne úroveň červených pozícii. Tak kurva Ja teda fakt neviem, ale mňa toto ako diváka normálne uráža. Nedokázal som to dopozerať ani zo zvedavosti, lebo poslednou kvapkou bola scéna v metre, ktorú už radšej ani nebudem popisovať. To je proste hnus, i keď akceptovateľné, bolo najmä herecké obsadenie oboch protagonistov, hrajúcich sa na “mačku a myš”, a zábavnosť s tým spojenú. Zvyšok ide do sračiek .. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Sympatická věc, jejíž největší síla tkví v postavě hlavního hrdiny a největší slabinou, dá-li se to tak vůbec říct, je příběh, který už jste mnohokrát předtím viděli. Klasická hra na hodné a špatné policajty, která snad ani dost dobře nemůže dopadnout jinak. V rámci žánru lehký nadprůměr, který se hlavně kvůli Chadwcikovi a kvalitním, akčním scénám určitě vyplatí vidět. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se od 24. září do 24. listopadu 2018 ve Filadelfii (Pensylvánie, USA). (rafix)
  • Názov odkazuje na 21 mostov, ktoré umožňujú opustiť Manhattan. V skutočnosti iba 17 z nich je reálnych, zvyšné 4 sú tunely. (Weezy22)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

Herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let

29.08.2020

Hvězda Black Panthera herec Chadwick Boseman zemřel ve věku 43 let. Talentovaný herec prohrál svůj čtyřletý boj s rakovinou tlustého střeva. Boseman hrál kromě krále ve filmech od Marvelu také ve… (více)

Reklama

Reklama