Reklama

Reklama

Annabelle 3

  • Česko Annabelle se vrací 3 (více)
Trailer 1

Annabelle 3 je třetím pokračováním velmi úspěšné hororové série scénáristy a producenta Jamese Wana, ve kterém se opět potkáváme s neblaze proslulou panenkou poprvé představenou ve filmu V zajetí démonů. Ed a Lorraine Warrenovi kdysi bezpečně uložili démony posedlou panenku za posvěcené sklo v místnosti s dalšími artefakty zla a přizvali kněze, aby úkryt zpečetil požehnáním. Kdo mohl ovšem tušit, že Annabelle probudí zlé duchy v blízkosti a svět zažije další děsivý útok temných sil. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (316)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Psal jsem to již minule ale Conjuringovému vesmíru zjevně dochází dech. Je alespoň potěšující, že jsme tentokráte na to tvůrci jdou trošku jinak. Opět se nekoná žádný gore, spoléhá se jen na strašení a v hlavních rolích jsou teenageři. První hodinu se prakticky neděje nic zajímavého. Vůbec jsem nepochopil schované klíče od komnaty s démonickými rekvizitami. Ve finále jde Annabelle zpátky do skříně a jsem zvědavý zda ji v brzké době někdo vůbec chtít vytáhnout. 50% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ja ten Warrenovský svet mám rád. Celá tá mytológia okolo ich príbehov sa mi svojou atmosférou a rozprávačstvom páči. Iste nie je to také strašidelné ako druhá časť. Ale v rámci celej trilógie to krásne uzatvára dej. Mladí hrdinovia sú znesiteľní a sympatickí čo je asi najväčšia devíza. A úvod s ústrednou dvojkou sa nesie na rovine prvých dvoch častí Conjuringu. Bolo na moje počudovanie príjemné spraviť si exkurziu do pivnice artefaktov. Zaujímalo by ma nakoľko sú predmety vo filme totožné s tými zo skutočnosti. Za mňa spokojnosť. Bavilo ma to. A Madison Iseman je krásna. ()

Reklama

matestlust 

všechny recenze uživatele

Je to dobré, má to své silné momenty a místy příjemně nepříjemnou atmosféru. Jen je škoda, že při každém nájezdu na skvělou, hororovou, masáž, to celé hodně povolí, uvolní napětí a už se nepodaří vrátit se zpět do rozjetých kolejí. Ještě trochu víc přitlačit na pilu u všech těch ,,lekacích" scén ( jako tomu, kupříkladu, bylo v hodně povedeném, druhém, dílu ) by tomu vážně slušelo. Jinak to je ale příjemně koukazelné. 3,5* ()

MIMIC 

všechny recenze uživatele

Po zhliadnutí Psycha sa niektorí ľudia báli sprchovať, po Čeľustiach plávať v mori. Po Blair Witch stratili chuť na dlhšie prechádzky v lesoch mierneho pásma a po Upírovi z Feratu šliapnuť na plyn. Dúfam, že niekto napíše knihu alebo štúdiu o podmienených reflexoch viažucich sa na kinematografiu, môžem prispieť vlastnou skúsenosťou - po Annabelle 3, ak niekomu spadne na podlahu ťažšia minca a začne sa niekam kotúľať, napr. smerom ku mne, dostanem anafylaktický šok. Duchárska vlna posledného desaťročia je nepochybne silne ovplyvnená estetikou krátkych strašidelných videí - fejkových i skutočných - ktoré v ohromnom množstve kolujú internetom. Túto "novú vlnu" vítam, možno konečne režisérov naučí poctivo budovať atmosféru, keď už nemôžu pracovať s vnútornosťami. Jedna hviezda dolu za prebytočného vlkolaka. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $27miliónovTržby USA $74,152,591Tržby Celosvetovo $228,552,591Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,233,453Tržby za predaj DVD v USA $1,837,193║ The Conjuring sérii dochádza dych a aj potenciál, je to samozrejme lepšie než suchý druhý diel ale viac než na konzumný priemer to nedosiahne. Má to dobré tempo, hlavný protagonosti tam až tam moc neprehrávajú ale týchto tipov hororov je už príliš moc na to aby to mal nejakú hlbšiu odozvu. /60%/ ()

Galerie (40)

Zajímavosti (18)

  • Samurajské brnění, které se nachází ve Warrenově okultním muzeu, je založeno na démonickém válečníkovi Oni z japonské mytologie. (KGBelik)
  • Ve filmu slyšíme skladbu „Baby Blue“ od skupiny Badfinger, známou hlavně ze seriálu Perníkový táta (od r. 2008). Tato skupina je známá i pro svůj tragický a trochu záhadný konec, kdy se její dva členové za dodnes nevyjasněných okolností oběsili. (dandy11)
  • Film je věnován Lorraine Warren, která zemřela dva měsíce před vydáním filmu. (ČSFD)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Pokračování Annabelle má název

Pokračování Annabelle má název

18.03.2019

Třetí díl hororového spin-offu k sérii V zajetí démonů o panence Annabelle má již oficiální název. Film vstoupí do kin pod titulem Annabelle Comes Home. Název pak odkazuje na fakt, že se třetí díl… (více)

Reklama

Reklama