Reklama

Reklama

Epizody(7)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (44)

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uz ked som sledovala Golden Globes zaujalo ma, ze velke hollywoodske hviezdy a este k tomu moje oblubene herecky Reese a Nicole sa dali na serial :) a bola som zvedava vzhladom na jeho uspech...Uz par rokov som nepozerala ziaden serial, ale tento som si nenechala ujst. Od zaciatku ma vtiahol do deja a bavil cim dalej tym viac! Najlepsi bol zaverecny diel, ani som nedychala, to ma presvedcilo dat 5 hviezdiciek, wow! Uzasne herecke vykony, prekrasne prostredie, napinavy dej, zaujimave zivoty obycajno neobycajnych zien a ich problemy, naviac este pointa a tema domaceho nasilia naozaj silna. Nicole uzasna! Uz sa tesim na druhu seriu s Meryl Streep, aj ked trosku pochybujem, ze bude taka excelentna ako prva...Je to serial skor pre zeny a to kazdeho veku. Uz chapem, ze aj take velke hviezdy sli do toho a vlastne to same rozbehli a produkovali...Urcite odporucam, tych 7 hodin ubehne ako voda....88% za prvu seriu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem zprůměroval hodnocení po sedmi epizodách, dosáhla u mě první série čtyřhvězdičkového výsledku, což bych po shlédnutí pilotního dílu netipoval ani omylem. Po počáteční nejistotě se děj příběhu velmi pěkně a zajímavě rozvíjel, tvůrci mě stále detailněji seznamovali se všemi hlavními postavami, takže jsem na konci musel uznat, že jsem se až nečekaně dobře bavil a výsledné čtyři hvězdičky jsou za mě hodně silné. 4*+ ()

Reklama

EastWicka 

všechny recenze uživatele

Výborná hra s očekáváním nadhozeným v úvodní scéně, těsně po neupřesněném fatálním incidentu. Zpětné rozmotávání klubíčka vztahů matek, otců a dětí v Monterey - jednom z těch na povrchu korektních, vespod brutálních, boháčských Stepfordů 21. století - ovšem člověka chytne samo o sobě a nepustí až do finále. Inteligentní, poťouchlé, návykové, a to jak díky skvělému scénáři, tak díky skvělým představitelkám ústředních rolí. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fenomenální "chorobopis" 5 (hlavně tedy 3) dobře zaopatřených žen - matek při bližším pohledu tříští skořápku jejich zdánlivě harmonických manželství a odhaluje předivo vztahů a "velkých malých lží" uvnitř i mezi. Dokonalá filmařina - režie a souznění herců nás tou přehradou emocí protáhnou s nimi. Kriminální rámec jedné vraždy je retrospektivně odkloněn odhadem na 18. kolej, komentáře "milých" a vždy usměvavých sousedů však dotvářejí luxusní maloměstský kolorit nekonečné přetvářky a pomluv. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. sérieSedmilhářky jsou naprosto excelentní americká vztahovka se špičkovým hollywoodským obsazením, netradiční kompozicí scénáře a hlavně šokujícím koncem. Příběh se sice rozvíjí velmi pomalu a je to spíše taková pocitová záležitost, ale když s touhle partou bizarních postaviček vydržíte až do konce, dostane se vám úctyhodný nervy drásající závěr, který vyrazí dech. Je sice s podivem, že se tento seriál dočká druhé řady, protože jako uzavřená záležitost sám o sobě s přehledem funguje. Ke shrnutí řeknu jen, že první řada byla bezkonkurenční svými nádhernými exteriéry i luxusními interiéry, které doplňovaly výrazné osobnosti každé z postav. Prostě příběhově vás to nepustí, protože Sedmilhářky nabízejí vztahové orgie, které byste jen těžko chtěli zažít. Už vyhlížím druhou řadu. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (2)

  • HBO si původně objednalo 8 epizod v rámci první série, ale když k nim David E. Kelley psal scénář, uvědomil si, že 7 epizod bude dostačujících a dohodl se s HBO. (oli009)
  • Tato epizoda měla celosvětovou premiéru 7. února 2017 v Los Angeles v TCL Chinese Theater. (Varan)

Reklama

Reklama