Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policajný dôstojník z Philadelphie bojuje s celoživotnou posadnutosťou, aby vystopoval tajomného sériového vraha, ktorého zločiny vzdorujú vysvetleniu. (dixx)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

mzss1 

všechny recenze uživatele

[70%] Zpočátku se to tváří jako krimi thriller, který je dějově zasazený do 80 let. Postupem času se to dějově posouvá několikrát o 9 let napřed. Takže 1988,1997,2006,2015 a i letmý záběr na rok 2024. ;) No ještě tak ta první cca necelá hodina působí jako klasický thriller a docela mě to bavilo. Poté nastane zvrat, který naprosto mění žánr tohoto filmu do sci-fi. Je pravda, že jsem to ani moc nečekal. Spoustu lidí si tu stěžuje, že od tohoto zvratu to není už nic extra a nudí to do konce. Já se teda nenudil, sice to už poté neobsahovalo nic nečekaného, ale to ještě neznamená, že bych si snímek dál neužíval. Prostě to pak trochu tématem připomene terminátora a další jiné filmy. Cestování časem no a to konečné rozuzlení aspoň dává smysl. Já nevím, nic extra nemůžu vytknout, prostě tu nebylo nic, co by mě iritovalo. Hlavně Boyd Holbrook mě nečekaně chytl, zahrál tu postavu výborně. Třeba takový Michael C. Hall mi zde moc neseděl, resp. když se na toho herce podívám, vidím jednoznačně DEXTERA! ;) Ostatní herci bez problému včetně dobré filmové hudby. I po technické stránce to nebylo špatné. Sice v druhé půli už to dějově je takové bezvýznamné, ale i tak … Nicméně, neříkám, že tohle musím vidět opakovaně, ale v rámci nudného odpoledne v izolaci mě to zabavilo až až. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Takovyhle film musi byt chytry, nebo se tak alespon tvarit. A me se zda, ze Mickle na toto postupne rezignoval. Zacina to moc dobre, jako klasicka, dobova kriminalka s ponekud netradicnim pripadem. Postupne se to samozrejme zmota asi hratkami s casem? Ok, to mam rad. Je skoda, ze v periodicke strukture filmu dojde nekolikrat k falesnym vyvrcholeni, po kterych nasleduje citelne zvolneni. Diky tomu film nema moc konzistentni tempo. Silnejsi rezijni tah na branku tu citelne chybi. No a ke konci jsem uz ztracel pozornost. Kazda dalsi vysvetlovacka byla min zajimava nez cokoli, co napadlo me. ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Tento nový film od produkcie netflix sa celkom vyjadril. Dobrý začiatok, prostredie, síce ta zápletka nebola až tak dobrá, ale fakt ma to bavilo. Plus dabing bol určite plusom. Až na ten zaver ktorý bol ozaj divný. Pozerám že film porovnávajú aj s predestination. Ozaj sa jedná o kvalitné thriller sci-fi l. 4* ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jim Mickle režisér Stake Landu a Cold in July mě opět potěšil a natočil originální thriller se sériovým vrahem, který se vrací každých 9 let. Hlavním hrdinou je detektiv Boyd Holbrook ( Narcos, Predator), který po záhadném vrahovi pátrá celý svůj život, ale zjistit pravdu kolikrát může stát kariéru, práci i vlastní rozum. Film má perfektní hudební doprovod, slušné tempo, hezkou kameru, dojde i na napínavé naháněčky a na trochu krve. Slušně zvládnuté řemeslo s hezkým vizuálem i atmosférou a byť si na film za rok nejspíš nikdo nevzpomene já se opravdu bavil. 70% ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Nie si jediná, kto sa snaží zmeniť minulosť.“ Celkom solídne sci-fi o cestovaní v čase, o ktorom vlastne do polovice ani netušíte, že je to sci-fi o cestovaní v čase. Záver je pomerne šokujúci. Píšem pomerne, pretože pre tých, čo videli Predestination, to šokujúce asi nebude. Ale aj tak, neľutujem, že som si In the Shadow of the Moon pozrel. Ak by záverečná tretina bola trochu vyšperkovanejšia, nie len „odbitá“ slovným opisom toho, prečo hlavná (ne)záporáčka koná tak ako koná, určite by som nemal problém prihodiť aj štvrtý vpich, ehm, teda hviezdičku. 65 % ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Lockova (Boyd Holbrook) manželka nosí v úvodných scénach tričko s nápisom Pottstown. Režisér Jim Mickle sa narodil v meste Pottstowne v Pensylvánii. (m.a.t.o.)
  • V 40. minúte je vidieť vnútro obchodu s potravinami s americkými vlajkami a filadelfskými novinami. Potom sa záber presunie na pohľad na obchod so zmiešaným tovarom na druhej strane ulice, Jamestown Milk. Ide o torontský obchod na ulici Parliament Street neďaleko ulice Wellesley. Následná návšteva cintorína Lockom (Boyd Holbrook) s jeho dcérou sa natáčala o niekoľko blokov ďalej. (m.a.t.o.)
  • Zařízení pro vstřikování izotopů je v podstatě upravená pneumatická přímočará pila používaná především v průmyslu pro opravy karoserií. (DJMaroko)

Reklama

Reklama