Reklama

Reklama

Fantasy Island

  • USA Fantasy Island (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Ve filmu studia Blumhouse nazvaném Fantasy Island mění charismatický pan Roarke v luxusním, leč odlehlém tropickém rezortu tajné sny svých šťastných hostů ve skutečnost. Když se však fantazie stanou noční můrou, musí hosté záhadu ostrova vyřešit, aby si útěkem zachránili život. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 6

Recenze (235)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Snímek Fantasy Island se sice může pochlubit nádhernými exteriéry, avšak to na nějaký alespoň průměrný divácký zážitek nestačí ani zdaleka. Režisér Jeff Wadlow totiž vůbec neumí pracovat s příběhem, charaktery a ani s atmosférou, takže se před Vámi rozestře brakově zmatená a neskutečně stupidní podívaná, s níž vážně nemusíte ztrácet čas. Nestojí to zkrátka za to. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Inception v lacnom a "hororovejšom" prevedení. Na peknom ostrove a priemernými hercami a Peňom, ktorého budú doraz dávať aj na klobásu. Myšlienka fajn, prevedenie priemerné, spletitosť deja vo vrcholnej fáze prepálená a na smiech. Nebavilo ma nad tým rozmýšľať ale príjemne to odsejpa a desivosť je ubratá na potrebné minimum. 3 z 5 ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $7miliónovTržby USA $26,441,782Tržby Celosvetovo $47,315,959Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Taký samoúčelný guláš všemožného, nemá to pevnú pôdu pod nohami, mieša to všetko možné až nemožné, až to je fakt nemožné. Tie postavy sú strašne prvoplánové, nesympatické, komu na nich vôbec záležalo. /35%/ ()

castor 

všechny recenze uživatele

Před dvěma lety hráli jeho teenageři pitomou pubertální hru. Cosi je z ní nechtělo pustit. Kdo odmítl hrát, zemřel. Ovšem likvidace postav byla ve Vadí nevadí tak mdlá, že i Nezvratný osud 13 by to svedl lépe. Teď jsou na scéně trochu starší postavy a režisér Jeff Wadlow a producent Jason Blum (jeho společnost Blumhouse šlape a sype další zbytečné kousky) znovu nepřinášejí nic, co by stálo za zmínku. Jen mdlou atmosféru, zvláštní pravidla, otravné postavy a strašlivý příběh. Své ovečky zavedou na tropický ostrov s luxusním hotelem coby vítěze nějaké soutěže, kterým mají být splněny jejich přání a sny. Takže třeba Maggie Q (na kterou se alespoň báječně kouká) chce změnit pět let staré rozhodnutí, kdy odmítla žádost o ruku, blonďaté tele se zase hodlá pomstít spolužačce, kvůli které si ve škole leccos protrpěla. Jednotlivé linie/vize se později prolnou, hodně se utíká, hodně se střílí, občas nějakým jiným postavám začne vytékat krev z očí, „hlavní“ postavy se přitom chovají klidně, jako by to všechno bylo vlastně normální, prostě zmatek a zoufalství a jakýsi pokus o morální lekci v jakési připitomělé nadpřirozené zápletce. Ve výsledku jde jen o zoufalý pohled na hodinky a lítostivý úšklebek. Rychle od toho pryč. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Lost: Six seasons in a movie. Ani se slibným názvem, plakátem nebo oficiálním žánrovým zařazením se nejedná o žádný horror ani thriller, snad jen o chudou, mysteriózně laděnou válečnou terapii, ve které se Lucy Hale dobrovolně herecky degraduje nebezpečně blízko úplnému dnu. Slušná jedna hvězda za Ryana Hansena, který jak kdyby právě přišel z placu Veronicy Mars a i před čtyřicítkou je pořád stejně zábavný Dick Casablancas. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • O účasti ve filmu vyjednával i Dave Bautista. Měl si zahrát jednoho z účastníků předchozího turnusu, který ale pořád proti své vůli vězí na ostrově. (Petr.Kocfeld)
  • Natáčalo sa v januári 2019 na Fidži. (Game90)

Související novinky

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (více)

Reklama

Reklama