Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Komunita zemědělců použije domácky vyrobené mechy, aby bránili svoje blízké před invazí mimozemšťanů. (Netflix)

Recenze (55)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě zatím nejlepší epizoda, která si nechce hrát na nic víc než je, chce být jen vědomým jednoduchým akčňákem a v tomhle smyslu funguje, takže jsem si ji mohl i normálně užít. A skutečně celkem užil - atmosféru to má slušnou a postavy tu jsou poprvé konečně nějak zajímavé a dokonce, dokonce mají nějaký charakter! Jen jsem teda čekal, že to dospěje k něčemu ne tak očividnému, protože takhle to bylo skutečně trochu o ničem... 3* ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow. Z počátečních pocitů "animace jak World of Warcraft a tak 10 fps k tomu, mno..." přes "sakryš to eskalovalo rychle, co bude dál?" až po "Neeee, dělej, přidej, probůh, co teď, aaaaaa neumírej!!!, uff, neeeeee". Aneb jak z velmi jednoduchého příběhu "prakticky kopie boje o Sion v Matrixu 3 udělat něco, na co upřeně 15 minut hledíte a s postavami opravdu cítíte... I pointa na konci byla příjemným zakončením, co se tam vlastně děje. ()

Reklama

Renfield 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

...a nejlepší zůstává až ten poslední záběr. Sakra, z toho se přece dalo dostat víc, nápad je dobrý. V této podobě je to snad první epizoda, která mi přišla zbytečně dlouhá. Má sice pár hlášek, ale jinak nic moc nového, takový mix Hvězdné pěchoty, Vetřelce a kdoví čeho. Animace ale opět fajn, připomene některé starší seriály. 60% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byla by to pěkná epizodka pro trošku ostřejší pokračování Firefly. Mělo to všechno, co by člověk od placatě animovaného kraťasu mohl chtít a byť je to takový ten hrdinský, předvidatelný scénář...líbilo se mi to. Příjemné osvěžení od jalovostí ala Alita, kde všechno vypadá pěkně, ale je to bez šmrncu a atmosféry. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitou ústup stranou, střídání horších a lepších dílů se tak nějak dá čekat. Příběh má sice pár fajn okamžiků, ale celkově moc nenadchne. Animace slabší, zápletka ne moc zajímavá, stejně jako postavy. Přitom "svět" měl potenciál, u závěrečného záběru mě až zamrzelo, že se s nápadem samotným nepracovalo lépe. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Monstra z této epizody se nazývají DeeBees, stejně jako nepřátelští roboti ze hry „Gears of War 4“. (NiWi)

Reklama

Reklama