Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Komunita zemědělců použije domácky vyrobené mechy, aby bránili svoje blízké před invazí mimozemšťanů. (Netflix)

Recenze (55)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nápad s farmařením na nově osídlené planetě, který se odhalí divákům až v naprostém závěru byl asi fajn. Zbytek ovšem za moc nestál. Úplně do kolen mě rozhodně nedostala dosti jednotvárná animace a už vůbec ne stereotypní akce. Na prostoru 16 minut se tak rozprostřelo nezvykle moc nudy. V jednoduchosti je krása holt neplatí vždy a všude. [60 %] ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě zatím nejlepší epizoda, která si nechce hrát na nic víc než je, chce být jen vědomým jednoduchým akčňákem a v tomhle smyslu funguje, takže jsem si ji mohl i normálně užít. A skutečně celkem užil - atmosféru to má slušnou a postavy tu jsou poprvé konečně nějak zajímavé a dokonce, dokonce mají nějaký charakter! Jen jsem teda čekal, že to dospěje k něčemu ne tak očividnému, protože takhle to bylo skutečně trochu o ničem... 3* ()

Reklama

lajkus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vcelku jednoduchý ,,příběh´´ o bandě super technologických vidláků versus hnusácký monstra. Animace chvílemi ok, chvílemi mi to připomnělo filmy Madagascar. Celkově taky dost trhaná animace. Co tenhle kraťas zachraňuje je fakt, že se nesnaží o žádné šokující pointy či zvrat(k)y. Jen jednoduchá animačka se střílení nějakejch mimozemskejch šmějdů. Někde mezi 3*-4*... Ale spíš 3*... ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Byla by to pěkná epizodka pro trošku ostřejší pokračování Firefly. Mělo to všechno, co by člověk od placatě animovaného kraťasu mohl chtít a byť je to takový ten hrdinský, předvidatelný scénář...líbilo se mi to. Příjemné osvěžení od jalovostí ala Alita, kde všechno vypadá pěkně, ale je to bez šmrncu a atmosféry. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitou ústup stranou, střídání horších a lepších dílů se tak nějak dá čekat. Příběh má sice pár fajn okamžiků, ale celkově moc nenadchne. Animace slabší, zápletka ne moc zajímavá, stejně jako postavy. Přitom "svět" měl potenciál, u závěrečného záběru mě až zamrzelo, že se s nápadem samotným nepracovalo lépe. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Monstra z této epizody se nazývají DeeBees, stejně jako nepřátelští roboti ze hry „Gears of War 4“. (NiWi)

Reklama

Reklama