Reklama

Reklama

Euforie

(seriál)
  • USA Euphoria
Trailer
USA, (2019–2025), 25 h 15 min (Minutáž: 50–65 min)

Tvůrci:

Sam Levinson

Hrají:

Zendaya, Hunter Schafer, Austin Abrams, Sydney Sweeney, Jacob Elordi, Alexa Demie, Algee Smith, Barbie Ferreira, Lukas Gage, Maude Apatow, Angus Cloud (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Euforie, dramatický seriál o dospívání, vypráví příběh skupiny středoškoláků, kteří se snaží vyznat v lásce a přátelství ve světě drog, sexu, traumat a sociálních sítí. V čele hereckého obsazení stojí herečka a zpěvačka Zendaya. (HBO Europe)

Diskuze

Mire

Mire (hodnocení, recenze)

Toho som sa obával, že sa pokračovania nedočkáme, predsa len je dosť prúser ak sú medzery medzi sériami 3 roky, pričom ide o stredoškolákov a Zendayi by sme túto úlohu skoro v tridsiatke asi už ťažko uverili...

FMDmaster

FMDmaster (hodnocení, recenze)

pokud ti je 15 ok, pokud si amik ok - jinak neskutecna sracka o NICEM 😁 jak toto muze mit 82% tvl - dekadence jede v plnem proudu 👻

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Tak s třetí sérií to prozatím nevypadá dobře... je totiž tak nějak u ledu a kdo ví, jestli vůbec vznikne. Za mě, pokud by už nevznikla třetí série, tak je to pro mě pořád jeden z nej seriálů vůbec, co jsem dosud viděl. Navíc druhá série končí tak, že by další ani vůbec vznikat nutně nemusela. Uvidíme, jestli se ji nakonec někdy dočkáme, nebo si o to víc sjedeme ty skvělé dvě opakovaně znovu :-)

Zlty_Dodo

Zlty_Dodo (hodnocení, recenze)

prosím vás videl som prvý diel prvej série a zdá sa, že to bude o zbytočných ľuďoch so zbytočnými problémami.. pohne sa to nejako k nejakej zápletke (nemyslím smerom k LGBT alebo BLM či White privilege, to by som nepokračoval určite)? 

 (hodnocení, recenze)

Další příšerná sračka made in debilistán

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

Kdo ma rád seriál, tak může zitra dojit do diskoteky Varna v Olomouci. Misto bude vyzdobeno na motivy serialu. Další info na IG a FB.

Longin

Longin (hodnocení, recenze)

druhá série je minimálně zatím stejně tak dobrá jako první :)

dobrak800

dobrak800 (hodnocení, recenze)

Zaujímavé, ako tu takýto (podľa mňa excelentný) seriál, nemá žiadnu diskusiu. Osobne sa obávam, že druhá séria lepšia byť nemôže...

ezop1012

ezop1012 (hodnocení, recenze)

nechapem, do stvrtej casti to bolo jasnych 5/5 potom to ide dole vodou, celkove hodnotenie  3/5

na příspěvěk reagoval PozorGranat

Související novinky

Třetí řada Euforie má problémy

Třetí řada Euforie má problémy

26.03.2024

Loni v listopadu se na představení příštích projektů ze stáje HBO její představitelé holedbali tím, že třetí série úspěšné Euforie je v odklepnuta, v přípravách a na obrazovky chtivých náctiletých… (více)

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (více)

Kde se bude odehrávat třetí řada Bílého lotosu?

Kde se bude odehrávat třetí řada Bílého lotosu?

28.03.2023

Kabelovka HBO se nedávno rozloučila s první sérii seriálového hitu The Last of Us, už nyní ale diváky přivítala závěrečná sezóna oceňovaného dramatu Boj o moc, ještě v letošním roce nás pak čeká… (více)

Reklama

Reklama