Reklama

Reklama

Šokující odhalení

  • USA Bombshell (více)
Trailer 1

Skupina žen vytáhne do boje proti zakladateli Fox News Rogeru Ailesovi. Nelíbí se jim jeho obtěžování na pracovišti. (Filmbox)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (137)

Alementina 

všechny recenze uživatele

Hm ... myslite si, ze se nas v Čechách neco takoveho netyka ... omyl. Moc presne si pamatuju ty momenty, kdy jsem svym krasnym mladym kolegynim nezavidela, kdy balancovaly na tom tenkem lede, kdy ty chytre dokazaly balancovat, ale prijemne jim to nebylo ... a byly z toho benefity ... a pak i ty, co uz tak moc dobre balancovat neumely a nedokazaly se vymanit z toho šefova prilis pevne sevreni v bocich, ktere jim prijemne nebylo .. Priliš mnoho pribehu, co si clovek vyslechne u sklenky vina, protože za střízliva se to těžko přiznává i sobě samé a na ktere se snazi zapomenout .... A to si pořád myslím, že jsou v Americe moc průderní a že flirtování je zdravé, jen malokdo zná ty hranice a málokdo umí rozeznat, že každý ty hranice má někde jinde.... ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Od filmu, který se věnuje ženským, kterým není proti makeupu někomu přeblafnout dýmku nebo sednout na vrták, aby dostaly svoje dementní místo v práci snů, práci si užívají a najednou si po několika dekádách prachatý kariéry vzpomenou, že se to stalo, protože teď už na ně nikdo koukat nechce a zaměstnavatel už je dále nechce tak vysoko odměňovat, jsem žádný zázrak nečekal. Jak lze poznat z úvodního souvětí, takové příběhy jsou mi putna. Byl jsem ale zvědavý na ústřední topení tří hereček a božsky zařízeného Trinityho. Ty tři mi ale hned v úvodu zkazil režisér cockRoach, který si myslel, že vysvětlování od pipky bude mít stejnou váhu, jako když nám SLJ u Tarantina vysvětluje, proč je filmový pás hořlavý. A když je mi tedy nesympatický příběh i hlavní postavy, nikdo se nemůže divit mému hodnocení. Hvězda za toho Lithgowa. ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Na snímku Bombshell Vás v první řadě zaujmou výtečně namaskované ústřední herečky, jež právě díky tomu až neuvěřitelně smývají hranici mezi hraným filmem a dokumentem. Dále je to ale bohužel jen banálně a velmi těžkopádně natočená záležitost, jež i navzdory svému palčivému tématu za pár měsíců vyšumí do ztracena. Škoda. „Do you know why we dress soldiers the same? So everybody knows they're replaceable.“ ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"TO GET AHEAD YOU HAVE TO GIVE A LITTLE HEAD." ----------- Stále je to bez debaty do neba volajúci odpad, sám som si však nasral do kapusty, lebo som si myslel, že to bude miliónkrát horšie, že to bude až tak zlé, že teraz, po zhliadnutí, proste odpad dať nemôžem. Po filmárskej stránke sa, prirodzene, nejedná o najhoršiu robotu, o tom žiadna. Lithgow hrajúci Ailesa je fenomenálny, blonďavé trio taktiež ide slušné bomby, pričom pri Theron sa môžeme baviť o výkone roka, Margotka vynikajúca. K "posolstvu" filmu sa vyjadrovať nebudem, lebo je také sprosté a naivné, až si nevidí za horizont svojho žihadla a topí sa vo vlastnom pokrytectve a autentickejší doják vie lepšie urobiť aj Inga Lindström. A pre tých, ktorých by náhodou zaujímal tento stokársky, zbytočný príbeh viac, odporučím radšej Gibneyho doku Divide and Conquer. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Bohužel to moc neumí pracovat s postavama, které jsou možná výkvětem maskérských a imitačních schopností, zejména ve druhé polovině se ale z příběhu vytrácí a zas se v něm objevují tak nahodile, že se na ně vůbec nejde napojit. Scénář totiž není moc nuancovaný a spěchá pořád kupředu, aniž by se uvědomil, že nejzajímavější na té celé story je právě nitro ochotných posluhovaček nenávistné rétoriky Fox News, které najednou vystupují proti kultuře, jejíž jsou součástí a která jim v lecčems konvenuje. To snímek neprozkoumává. ()

Galerie (272)

Zajímavosti (16)

  • Kvůli své roli si Margot Robbie založila falešný účet na Twitteru, pomocí kterého sledovala co největší počet mladých, pravicově orientovaných žen, aby pochopila nejen Kaylu, ale i její fanatismus. (Duoscop)

Reklama

Reklama