Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Adam Duncan se narodil 11. prosince 1987 a zemřel při tragické nehodě v den svých osmých narozenin. Zoufalí rodiče se po smrti milovaného syna obrátí na doktora Richarda Wellse (Robert DeNiro), který se na špičkové úrovni zabývá genetickým výzkumem. Bez většího váhání přijmou jeho nabídku ke klonování jejich mrtvého dítěte. Adam se znovu narodil 23. září 1996. Brzy se však ukazuje, že je trochu jiný, než byl předtím. Zprvu drobné změny v jeho chování jsou stále patrnější. Rodiče se nejdřív snaží děsivou proměnu svého synka nevidět. Brzy však poznávají, že se někde stala chyba. Adamova povaha se začíná zlověstně měnit. Podaří se osudný omyl napravit? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Jako obvykle mi zde chybí možnost hodnotit dvěmi a půl hvězdičkami. Film je veskrze průměrný, se špatně zpracovaným námětem, na drama je v tom málo emocí, na horror nebo thriller málo strachu, výše uvedenou nálepku fantasy příliš nechápu. Navíc to celé působí velmi nevěrohodně, nepromyšleně, zkratkovitě... k tomu v české verzi opět kulhá dětský dabing (kdy už konečně tvůrci dabingu přestanou dávat osmiletým dětem hlas patnáctiletých a naopak?). Ani Robert de Niro tuhle průměrnost zkrátka nezachrání. Pokud se někdy budete strašlivě nudit, není důvod se na "Godsend" nepodívat, zabaví alespoň mírně. Jestli si ho však necháte ujít, vůbec o nic nepřijdete, existuje spousta lepších snímků z tohoto žánru. 50% ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Dalsi zo serie ducharskych filmov so "zlymi detickami". To ma svoje plus (taketo filmy mam celkom rad), ale aj svoje minus (uz sa to zacina dost opakovat a uz tusite, co sa v dalsej scene stane). Pribeh sa toci okolo klonovania s "radostami" ktore prinasa. V ulohe neposlusneho chlapca zaziarla nova hviezdicka v podobe Camerona Brighta, ktory sa svojim vykonom v pohode vyrovnava H.J.Osmentovi v Siestom zmysly. Ostatni herci na cele s de Nirom podavaju svoj standard. Dusnu atmosferu pocas celeho trvania filmu vytvara vyborna hudba a zopar "bu-bu" scen ma dokazalo riadne pritlacit do sofy. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Podivnost. Teda ne, že by to bylo bůhvíjak vymyšlené. Jedná se vlastně obyčejný klonovací thriller se vzpomínkami původního subjektu, ale je tu tolik scénáristických zmatků, že se stal film divným. Ale bohužel ne v dobrém slova smyslu. Neseděl mi ani Cameron Bright. Byl tady na mě až moc psycho, což by v jistých polohách sice nebylo na škodu, ale on si ten narušený výraz uchovával po celou dobu, takže to přepínání mezi divným a normální dítětem člověk nezaznamená. Zbytek herců zapadl do průměru, což platí i pro De Nira, ale na jeho obranu je třeba říct, že tu vlastně ani neměl co hrát. Tvůrci se nevyznamenali ani co se napětí či atmosféry týče, takže 30% je pro mě maximální hodnocení. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Zaujimave hviezdne obsadenie, jedine meno rezisera Nicka Hamma mi nic nehovori, ale to je jedno. Nie som si isty, ci ani samotni herci neboli spokojni s tymto filmom, pretoze namet bol celkom zaujimavy, ale film bol podla mna totalne pokazeny blbym zaverom. Uz dost stacilo to, ze chvilkami bol aj nudny a obcas tam zachranovali dej nejake lakacky. Stacilo nejaky sokujucejsi zaver a dal by som aj 3 hviezdicky... 17.07.2010 ________ Greg Kinnear - (Paul Duncan) +++ Rebecca Romijn - (Jessie Duncan) +++ Robert De Niro - (Richard Wells) +++ Cameron Bright - (Adam Duncan) +++ Merwin Mondesir - (Maurice) +++ Jake Simons - (Dan Sandler) +++ Elle Downs - (Clara Sandler) +++ Hudba: Brian Tyler +++ ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Toto treba vidieť. Atmosféra je skoro až komická a pripomína toľko videných filmov, že ani neviem kam to zaradiť a záver tiež akoby som niekde videl. DeNiro s Kinnearom pobehujú po filmovom pľaci ako mátohy a nevydajú zo seba skoro ani kúsok dôveryhodného náznaku, čo nezachráni ani Rebecca s pomerne obstojným malým Cameronom Brightom. Každopádne, odvážny počin. 40%. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (2)

  • Společnost Lions Gate v rámci propagace filmu vytvořila fiktivní internetové stránky "Godsend institute", na kterých se například tvrdilo, že dokážou oživit mrtvé. (Terva)
  • Tvůrci použili scénu z filmu Oživlá (1977), jenž byla zahrnuta do jedné z nočních můr malého chlapce. (Homerking)

Související novinky

McClane (bohužel) zpátky

McClane (bohužel) zpátky

03.08.2006

Noční můra všech zapřísáhlých fanoušků jednoho z nejlepších akčních filmů všech dob dostává v těchto dnech konkrétní obrysy. Čtvrtou bitvu o přežití odstartuje Bruce Willis na plátnech kin v dalším… (více)

De Niro znovu zasahuje!

De Niro znovu zasahuje!

08.03.2006

Po několika ne zrovna ukázkových filmech zkušeného matadora Roberta De Nira se dočkáme ambicióznějšího projektu, kterým by se živá legenda mohla vrátit do kdysi tak úspěšně zajetých kolejí.… (více)

Reklama

Reklama