Reklama

Reklama

A Good Woman Is Hard to Find

  • Austrálie A Good Woman Is Hard to Find (více)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Nějaká vypatlaná ženská furt někde chodí s děckama, čte jim pohádky, kecá s matkou a přechovává drogy. Drogy jsou kradené, tak chybí místnímu bossovi a ten je chce zpátky. 80% filmu jsou zbytečné kecy, zbytečné záběry, zbytek podprůměrný flák. Atmosféra nula. Navíc vše tak zdlouhavé a mimořádně nudné a nezajímavé. (1%) ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Uplne nenapadny thriller,do ktoreho som siel s tym,ze nim zabijem cas,ale vyklul sa z toho zaujimavy,celkom drsny film s prekvapivo velmi dobrymi hereckymi vykonmi,Sarah Bogler hrala vynikajuco,je pravda,ze to ma kopec chyb,aj nelogickost,ale ak sa na to cele vyse*iem,jasna je jedna vec a to,ze sa mi to moc pacilo,hlavne to male dievcatko v zaverecnej scene v obchode,smial som sa z toho,cool zakoncenie...:-) ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní sociální thriller z Velké Británie! Smutný příběh čerstvé vdovy s dvěma dětmi, která to nemá v životě lehké. Nemá moc peněz, nemá práci, vraždu jejího manžela nikdo nevyšetřuje a ještě k tomu jí vlítne do bytu chlap s balíkem plný drog, který ukradl místnímu bossovi. Sarah Bolger hraje skvěle a velmi jsem s ní empatizoval a v jednotlivých sekvencích ukáže, že má "koule". Je to menší film, ale bavilo mě to a dojde i na jednu porcovačku pilou. Příběh***, Akce**, Humor>Ne, Násilí***, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra****, Napětí***. 6.5/10. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Tak sem sa hodí Queen na záver jak päsť na oko: "Mama, just killed a man, Put a gun against his head, Pulled my trigger, now he's dead, Mama, life had just begun, But now I've gone and thrown it all away"... Zúfalá MILF v neútešnom svete s nakupovaním pílky a sekery v železiarstve, aby mali napokon decká sladkosti zadara... Neviem, či mám ísť na liečenie - Sarah sa mi páčila viac od krvi, než ako si nahodila kurevský make-up... ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská měla chlapa a ten byl drogový dealer jednou ho zabily a ona zůstala na dvě děcka sama. Práci si nenašla nebo nechtěla a tak to měla v životě těžké. Jednoho dne k ní naběhl dealer drog co okradl jiné dealery drog asi a ti po něm šly. Dal bych zde do žánru i drama jelikož se to nese spíše ve dramatickém duchu. Mínusy za ty dealery , kteří moc inteligence nepobraly a přehrávají hlavní padouch nevyjadřuje vůbec respekt a ty jeho kecy to ještě zhoršují i závěrečná scéna je z kategorie sci- fi (jasně ženská odstřelí zkušené mafiány jak nic). Naopak plusy za tu ženskou (speciálně na konci je kočka) a za některé realistické dialogy (když vyjdu ven je to tam samá kurva z některých hnusných ženských se mě ani nepostaví nebo a ještě tam byl jeden, ale na ten si už nevzpomenu) 60 procent ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama