Reklama

Reklama

Z

Trailer

Obsahy(1)

Rodina začne byť terorizovaná imaginárnym priateľom ich osemročného syna. (DoubleFucker)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Napínavejšie je sledovať chlapa bez rúška z ôsmeho poschodia na sídlisku v Petržalke, ako tohto maloletého “Zora” z Kanady, ktorý pôsobí asi tak nebezpečne, ako cigánka predávajúca parfumy pred Tescom. Po 50 minútach zabalené do alobalu a jebnuté do koša, lebo viac trpezlivosti mám akurát tak sám so sebou, tesne pred spaním. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Rutina, která v rámci podobně laděných záležitostí sice nenabízí nic nového, ale dokáže v pohodě zabavit. Hodně pomáhá, že Christensen se nezaobírá s nějakou zbytečnou předehrou a imaginární kamarád se tak (ne)objevuje hned na začátku. Díky tomu a rozumné stopáži se pořád něco děje. Mínusem je chybějící atmosféra. Pokud jde o tu mírně zneklidňující, tak je vše OK, ale ta tíživá a temná v druhé polovině hodně chyběla. A chyběl mi i samotný Z, který se objevil asi tak třikrát a pokaždé jen na prchavý okamžik. Přitom i z těch několika málo vteřin bylo znát, že tenhle parchant má potenciál. Škoda. Každopádně režisér od minula povyrostl, tak to třeba příště bude zase o něco lepší. 60% ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod Sluncem to není, nic originálního to do tohohle subžánru hororů o imaginárních kamarádech nepřidává, ale i tak Z (fakt mám rád filmy s název o jednom čísle nebo písmenu - bez ironie) jako horor nefunguje špatně - nějakou atmosféru má, napětí taky, celkem to i drží pohromadě, je to skvěle natočené a má to velmi příjemnou stopáž, takže proč ne. Minimálně za pokus to stojí. 3* ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

"Z" je imaginárny kamarát 8-ročného Josha, a súčasne aj roztomilý, okatý démonik, ktorý je očividne viac reálny ako by sa mohlo zdať. Takže keď začne vyvádzať nezbednosti a rodinke párkrát pekne "podkúri", bude to práve nervovo labilná mamča, ktorá ho bude chcieť naučiť poslúchať. Teda, aspoň sa o to pokúsi... V rámci démonických či duchárskych kúskov je to solídna záležitosť, dokonca som sa raz zľakol až tak, že som si musel dať fajčpauzu. Konkurencia v žánri je však silná, takže si myslím, že horor najskôr prepláva bez väčšieho povšimnutia. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Vcelku originální variace na horor o imaginárních přátelích malých dětí, která není až tak předvídatelná a nabídne i pár nepříjemných výjevů. Samozřejmě je to úplně to nejklasičtější duchařské béčko, ale vlastně si vzpomínám, že mě ten film vůbec ničím neštval a v dnešní době oceňuji už jen to. V podstatě úplně nenáročná jednohubka, která dokáže i trochu postrašit. ()

Reklama

Reklama