Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

El Camino přímo navazuje na seriál Perníkový táta. Jesse Pinkman (Aaron Paul) je na útěku před policií. Jeho plán je utéct ze země a začít nový život. Na to potřebuje spoustu peněz, které nemá. Díky vzpomínkám na staré známé tváře si uvědomí, kde bude moci nějaké peníze najít. Jenomže to nebude tak snadné, jak se zdá. (HonzysKISS)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (333)

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Je fajn vidět, že druhá hlavní postava Jesse dostala nějaké rozuzlení, ale je to zbytečně dlouhé a nudné ždímání jinak skvělého seriálu. To co se dřív vlezlo do 50 minut seriálu, je v tom "filmu" uměle nataženo na 122 minut. Celkově stojí za zmínku pouze jedna scéna skoro na konci a to je velmi málo, abychom si nějak zapamatovali tento "film". ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Podľa nálady sequelového celovečeráku je jasné, prečo takto nemohla vyzerať záverečná epizóda. Svojim spôsobom sa dá povedať, že El Camino je zbytočný film, ale nebola by to pravda, ak vnímame Jessieho ako druhú hlavnú postavu seriálu a nielen ako parťáka hlavného hrdinu. Cranstonova scéna je čisto nostalgická, naopak Forsterova dvojitá vložka dokonalá. Film je celé dve hodiny napínavý, pretože ide o čistokrvný triler s určitým deadlineom, i keď nie presne daným. Každopádne sa Jessie musí neustále oháňať a meniť riešenia podľa toho, ako sa situácie v jednom momente nečakane zvrtnú. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Rozlúčka, na ktorú som sa úprimne tešil, a môžem potvrdiť jediné. Všetkým fanúšikom Breaking Bad sa tento film bude určite páčiť a viac k tomu netreba. Dve hodiny kvalitného filmu vám zbehnú ako voda. Určite rýchlejšie, ako prečítanie komentára užívateľa Heisenberg_. V utkvelej predstave, že je na svojom osobnom blogu tu popísal všetko od Karla Gotta až po svoje patetické emotívne výlevy, ale kým sa dostanete k pointe, či sa vám oplatí film vidieť alebo nie, tak už zo zúfalstva prestanete čítať. Takže pre ušetrenie času vám to skrátim. Podľa neho film nie je "ledabylý výprd do větru". Bohužiaľ, jeho komentár takým bol. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Rozlučka se seriálem Breaking Bad i s legendárním Robertem Fosterem, který tu s námi od včerejška není. El Camino je jako poslední uzel, který bylo třeba rozplést. Přilepením k seriálu to malinko mění vyznení, protože se završuje Jessieho cesta ne Waltova. Z pointy "svému osudu neutečeš" je teď trochu něco jiného, možná i optimističtějšího. Flashbacky zpět do doby seriálu, ať vysvětlující nebo jen připomínající některé z klíčových postav jsou super, ale součastná linie plná posttraumatu má co nabídnout. Téměř westernové finále potěší. Rád jsem se do Albuquerque ještě jednou vrátil. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Skvělá koncovka Jesseho Pinkmana ze světa Braking Bad. Viděno krátce po seriálu a skvěle to vše na sebe navazuje. Ano, někteří herci výrazně zestárli či ztloustly. U jiných bych ta léta ani nehádal. Byl jsem nicméně tímto kouskem velice potěšen a nijak jsem se v těch časových sférách neztrácel, i když některé flashbacky by mohly být prostříhané. Přesto ale zvedám velký palec nahoru. 80% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (25)

  • Během prvního týdne po vydání vidělo film cca 25 milionů diváků. (dan4815)
  • Ve scéně, kde je Skinny Pete (Charles Baker) vyslýchán policií, můžeme na zdi policejní kanceláře vidět fotky vyetřovatelů Hanka Schradera a Stevena Gomeze z původní série Perníkový táta (od r. 2008).. (Punisher)

Související novinky

Zemřel herec Robert Forster

Zemřel herec Robert Forster

12.10.2019

Ve věku 78 let zemřel vážený herec Robert Forster. Ten byl známý především díky svým charakterovým rolím, včetně té ve snímku Jackie Brown, která mu vynesla dokonce i nominaci na Oscara. Herec… (více)

Reklama

Reklama