Reklama

Reklama

Bláznivé poslání

  • Česko Bláznivá mise 2 (více)

Obsahy(1)

Pokračování bláznivé komedie, ve které se opět setkáváme s hlavními hrdiny - Samem, Kodyžakem a Hatung. Tentokrát po nich půjde tajemný zabiják a místní gang, kteří chtějí získat zpět uloupené diamanty obrovské hodnoty a jsou připraveni zlikvidovat každého, kdo jim bude stát v cestě. Začíná tak opět film plný bláznivých kousků a zběsilých honiček. (Chupacabre)

(více)

Recenze (77)

Yeosol 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem si tuhle neuvěřitelně šílenou záležitost zopakoval s uživatelem Falkem a musím říct, že to absolutně nic neztratilo ze svýho kouzla jako tenkrát, když jsem to viděl jako malý kluk v televizi. :-D Tolik fantastických robůtků, vychytávek, vynálezů, honiček a situačních vtípků se jen tak nevidí. Český dabing je absolutně parádní a je radost poslouchat, jak si s tím Češi pohráli. Jeden z nejpamátnějších filmů mýho dětsví. :-) ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

To je ono! Oproti minulému dielu tento naplno využíva svoj potenciál a hustí bláznivé scénky šialenou rýchlosťou. Súboje hračkárskych robotov, na ktoré som ako malý pozeral s otvorenou hubou ma ani po rokoch nesklamali, dokonca som sa bavil ešte viac. Dôjde aj na auto rozpolené počas jazdy o pouličnú lampu, skok motorkou z mosta na kolónu autobusov, šialeného agenta FBI, rozsiahlu demoláciu nočného klubu a Kodyžak sa takmer utopí v polievke. Dejovo to moc nedáva zmysel a niekedy my nebolo jasné prečo hrdinovia robia to čo robia, vlastne celé to vyšetrovanie je naozaj zmätené a kto sa pokúsi vyznať sa v tom nevyhnutne sa zblázni. Bavil som sa za štyri hviezdičky a tú piatu obstarala nostalgia. Naozaj bláznivá misia! ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Hongkongské filmy jsou oproti těm americkým opravdu rozdílný ale tohle je teda něco. Když jsem viděl úvodních pět minut nechápal jsem a začal uvažovat jestli film pošlu do odpadu nebo mu dám z milosti alespoň jednu hvězdu. Později jsem však přistoupil na režisérovu hru a začal se bavit. Film nejvíce vystihuje jeho název jelikož je to opravdu bláznivina a více než hongkongský akčňák to připomíná ranné francouzské bláznivé komedie, čemuž dopomáhá zatraceně chytlavý hudební motiv. Ale narozdíl od francouzské kinematografie, tady je spousta akčních scén, honiček a ... robotů. Film nejvíce ocení ti kdo ho viděli v době jeho vzniku, jelikož na dnešní dobu to je opravdu moc trhlé. ()

maldoror16 

všechny recenze uživatele

O dost lepší, nápaditější a hlavně zábavnější-vtipnější než jednička, ale pořád celkem slabota. Konec, kdy přišla na řadu "pořádná" akce už mě ale fakt nebavil. Příjemným zpestřením jsou tu dementní FBI výstupy Tsui Harka a hlavně přítomnost velmi charismatické japonské karate-hvězdy Yasuaki Kuraty - jen škoda, že ho tu nenechali předvést něco z jeho vyhlášeného karate umění, což by určitě stálo zato. Takže celkově nějakých 30%, možná i o něco víc. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Akční komediálně velice zábavná šaškárna z produkce HK pokračuje dalším dějstvím a v mnohem větší síle. Parodující motivy z různých filmů jsou tentokrát už rozpoznatelné nejen podobností postav, ale tentokrát i hudebním motivem, takže se jedná o skvělou nápovědu pro ty, co budou mít potíž je rozpoznat. Opět hromada gagů a pro HK typických opičáren společně s akčními scénami a kaskadérskými kousky slibuje výtečnou podívanou a hlavně zábavu. A stejně jako u předchozího snímku je ohromná škoda, že se již dnes řadí tento snímek mezi pozapomenuté jak mezi vydavateli DVD a BD, tak i veškerými provozovateli TV. Tohle je prostě nestárnoucí. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama