Reklama

Reklama

Bláznivé poslání

  • Česko Bláznivá mise 2 (více)

Obsahy(1)

Pokračování bláznivé komedie, ve které se opět setkáváme s hlavními hrdiny - Samem, Kodyžakem a Hatung. Tentokrát po nich půjde tajemný zabiják a místní gang, kteří chtějí získat zpět uloupené diamanty obrovské hodnoty a jsou připraveni zlikvidovat každého, kdo jim bude stát v cestě. Začíná tak opět film plný bláznivých kousků a zběsilých honiček. (Chupacabre)

(více)

Recenze (77)

Yuri69 

všechny recenze uživatele

Neopakovatelný kult mého dětství. Obraz na VHSce se obrovským počtem pouštění změnil k nepoznání, ale vzpomínky zůstávají. Druhý díl je ze série Aces Go Places/Bláznivé poslání rozhodně ten nejlepší. Počet bitek, honiček, skečů a robotických hi-tech hraček je nejlépe vybalancovaný a duo Kodyžak a Sam je skutečne akční. V paměti se mi ještě zachovala postava blázna s dýmkou, který se vydává za agenta FBI... Taktéž reference na Clinta v Dirty Harry - Filthy Harry je pro mě v honkongském filmu zajímavá. Kdybych neměl tolik let co mám, bylo by to určite za 5*. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Hongkongské filmy jsou oproti těm americkým opravdu rozdílný ale tohle je teda něco. Když jsem viděl úvodních pět minut nechápal jsem a začal uvažovat jestli film pošlu do odpadu nebo mu dám z milosti alespoň jednu hvězdu. Později jsem však přistoupil na režisérovu hru a začal se bavit. Film nejvíce vystihuje jeho název jelikož je to opravdu bláznivina a více než hongkongský akčňák to připomíná ranné francouzské bláznivé komedie, čemuž dopomáhá zatraceně chytlavý hudební motiv. Ale narozdíl od francouzské kinematografie, tady je spousta akčních scén, honiček a ... robotů. Film nejvíce ocení ti kdo ho viděli v době jeho vzniku, jelikož na dnešní dobu to je opravdu moc trhlé. ()

Reklama

maldoror16 

všechny recenze uživatele

O dost lepší, nápaditější a hlavně zábavnější-vtipnější než jednička, ale pořád celkem slabota. Konec, kdy přišla na řadu "pořádná" akce už mě ale fakt nebavil. Příjemným zpestřením jsou tu dementní FBI výstupy Tsui Harka a hlavně přítomnost velmi charismatické japonské karate-hvězdy Yasuaki Kuraty - jen škoda, že ho tu nenechali předvést něco z jeho vyhlášeného karate umění, což by určitě stálo zato. Takže celkově nějakých 30%, možná i o něco víc. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

S týmto pokračovaním sa spájajú dosť veľké dabingové útrapy. Ako prvá z piatich častí sa objavila vo vysielaní ČST (pod názvom: BLÁZNIVÉ POSLÁNÍ) v období vianočných sviatkov (neviem či 1989/1990 alebo 1990/1991) aj s kvalitným českým dabingom z Prahy. Zároveň bola začiatkom 90 - tych rokov trilógia šírená formou VHS s nepríjemným rýchlodabingom z Barrandova (odtiaľ pochádza názov: Bláznivá mise díl druhý: Esa to dotáhnou daleko). A do tretice uviedol prvé 4 časti KABEL PLUS s úplne iným dabingom, ktorý neskôr prebrala tv NOVA. No skrátka chaos. :-) (26.4.2009) ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Po šílené jedničce, ještě víc ujetá dvojka, kde už tvůrcům nebylo svaté vůbec nic a hromadí na sebe jednu dokonale nesmyslnou scénu za druhou. Zakončenou soubojem dvou robotů....K tomu naprosto úžasný Karl Maka a tvůrci vyslyšeli moje ztesky (asi zpětně) a přidali dvě martial arts bitky. Velmi příjemná, naprosto pohodová, vtipná záležitost se skvělým, stylovým záporákem. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno