Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná minisérie Mělas to vědět od scénáristy Davida E. Kelleyho (Sedmilhářky) a režisérky Susanne Bierové (Noční recepční) pojednává o úspěšné terapeutce Grace Fraserové (Nicole Kidmanová), jejím manželovi Jonathanovi (Hugh Grant) a milovaném synkovi (Noah Jupe), který navštěvuje prestižní soukromou školu v New Yorku. Jejich zdánlivě idylický život se však znenadání obrátí naruby - bezcitná vražda, zmizelý manžel a místo muže, kterého Grace překvapivě tak málo znala, jen řetězec strašlivých událostí. Nechána napospas katastrofě, která před zraky veřejnosti narůstá do netušených rozměrů, a zděšena tím, že se nedokázala řídit vlastními radami, musí Grace pohřbít svůj dosavadní život a začít kvůli sobě i svému dítěti znovu. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (271)

LND 

všechny recenze uživatele

Co tady po herecké stránce předvádí Hugh Grant, je něco opravdu mimořádného. A nejen on, ale i všichni ostatní jsou vynikající. Mysteriózní příběh je chytlavý od samého začátku, kdy je jasné, že se něco děje, ale nevíme co, přes postupná odhalení až do dechberoucího závěru. Atmosféra některých dialogů by se dala krájet. Chválím také to, že na rozdíl od zbytku „detektivního“ žánru tady není jedna scéna, která všechno vysvětlí, ale musí nám to dojít postupně. Seriál rozhodně stojí za zhlédnutí a je to jedna z nejlepších věcí letošního roku. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Jsem toho názoru, že ženy by měly stárnout s grácií a je rozhodně daleko méně odporné vyprcat vrásčitou MILFku než Franknštajna. To Nikola Frackomužná je zjevně jiného mínění a v momentech, kdy selže kamerový filtr nebo ji zaberou obličej v celé té frontální plasticko - botoxové katastrofě, na vás náhle vybafne něco jako mutant strašlivého Borise Karloffa a obludné Glenn Close, kterou ještě navíc někdo vzal pánví přes držku. Nicméně pokud překonáte ten pocit na zvracení a vyženete z hlavy kompulzivní představy, že se na vás s chroptěním sápe špatně mumifikovaná padesátka, zjistíte, že se navzdory tomu estetickému hororu jedná o výborně napsanou, poutavou, odsejpající a precizně porežírovanou detektivku, jen se zombí v hlavní roli. A i tu zcela vymaže Džentlmeny čerstvě exhumovaný, herecky dokonalý děda Hugo Povolný, ač pílingem a plastickými malformacemi pohrdající, stále šarmantní, který po takovém výkonu může jen litovat, že probuznil svou kariéru vesměs komediálními rolemi lacině čurákujících romantických milovníků a moc se nepouštel do serióznějších či zvrácenějších hereckých poloh. ()

Reklama

sharky 

všechny recenze uživatele

Detektivka/psychologický thriller spíš z ranku těch slabších. Místy hodně nelogické jednání postav / institucí (policie, právníci...). David E. Kelley má tak nějak od konce Ally McBeal problém stvořit cokoliv, kde by byly pro diváky sympatické postavy, kterým leze fandit. Grant i Sutherland ovšem herecky vynikající. Kidman už začíná mít trochu problém s mimikou v obličeji, chtělo by to ubrat botox. ()

yakoob 

všechny recenze uživatele

Velká škoda toho konce, čekal jsem sofistikovanější rozuzlení. Na začátku sladké jako med, ale na konci to trochu zhořkne na jazyku. Herci hráli překvapivě dobře, za mně se Hugh Grant v tomto počinu vyšvihl, Kidman zahrála to, co umí. Technickou stránku mají tyto seriály zvládnutou na výbornou. Osobně bych to viděl spíše na celovečerní film do kina, ale chápu, že pro streamovací služby je toto nejlepší formát. Hodně peněz za málo muziky. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Susanne Bier je expertka na vztahové film a v této minisérii se vydává do vod detektivky, ale pořád si udržuje svůj styl a více než na samotné pátrání po vrahovi se soustředí na jedno na první pohled dokonalé manželství, které však je plné tajemství. Rozuzlení slabší, ale celkový dojem velice dobrý a Nicole mi sedla jako dlouho ne. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama