Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Co má společného kráska městečka, roztleskávačka a vzorná dcera s nemanželským synem místní lehké ženy, rváčem a chlapcem z polepšovny? Nic, dokud k městečku nespadne družice s tajným vládním experimentem - podivným fialovým slizem, který se pohybuje, požírá a absorbuje vše živé a roste, a roste a roste... Boj o život začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (248)

Shit 

všechny recenze uživatele

Původní verzi jsem neviděl a abych pravdu řek, tak po tom ani nějak netoužim, ale tohle je skvělej, zábavnej béčkovej horor, kterej celkem hodně vyniká v nápaditosti i v provedení gore, kdy ten sliz, kterej je něco jako žíravina, dělá s lidma docela solidní krvavý kreace, nicméně tady platí přímá úměra, že čim je sliz větší, tak tim jsou triky horší, ale to u tohohle osmdesátkovýho hororu nevadi a zábava to je po celou dobu fakt skvělá ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Výborný remake slabučkého sci - fi béčka so Stevom Mcqueenom od scenáristu Shawshanku a režiséra Masky. Sled skvelých scén ( kino vládne), filmových odkazov , prekvapiváho hit listu a skvelej béčkovej atmosféry s áčkovým rozpočtom. 8/10 Prečo som ja blbec celú mladosť tú VHS ku v požičovni obchádzal :( ()

Reklama

mm13 

všechny recenze uživatele

Kvalitná osemdesiatková zábava, v ktorej sa pracuje so známymi, 800x overenými proprietami zvoleného žánru, ale deje sa tak šikovne, skoro až sviežo a hlavne funkčne. Nečakané a nápadité úmrtia v úvode potešia nie menej, než "proti-systémové" finále, hlavné postavy sú vo svojom odhodlaní presvedčivé (fandíte im), epilóg možno očakávaný, ale taký tam skrátka patrí a je neodolateľne podaný (a zahraný). Fakt tomu niet čo vytknúť. ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

Sliz! Zní to nechutně a komicky zároveň. Pokud čekáte hromádku slizu, která se plazí za místní kráskou, aby si na ní smlsla, tak jste na správné adrese. Pokud ovšem čekáte, že to bude komické, tak jste vedle. I když si tvůrci zvolili za hlavního záporaka opravdu podivného vetřelce, tak si z daného tématu nedělají srandu (Dobře, tak jen občas.) a film navíc není vůbec špatný, aby byl komický tak trochu jinou cestou. První polovina připomíná slet nesouvislých událostí, kdy sliz likviduje různé obyvatele malého městečka a kdy se občas objeví dobrý nápad (např. když titulní zabiják protáhne kuchaře odtokem umyvadla). Ovšem pak přichází druhá polovina, která je plná akce, kde pohýbají američtí vědci v bílých skafandrech, kdy se vojenský náklaďák vyhazuje do vzduchu ze spodu kanálem atd. Navíc jsou tyto akční scény skvěle natočené a občas (např. les) i vizuálně zajímavé. Triky pohybujícího se slizu i gore efekty si také zaslouží pochvalu a celý film si zaslouží 4*. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Pomerne slušne pozerateľná hororová blbosť. Triky pôsobia solídne a aj keď podobných hororových blbostí vznikli tisícky, tento možno zaradiť k tomu lepšiemu. Mám horory rád, ale trochu iné. Strašidelné, tiesnivé, klaustrofobické, duchariny i krváky. Tu nemáme takmer nič z toho, ale predsa len sme v nejakom tom soft hororovom žánri. Druhý krát to už nepotrebujem vidieť, ale na slimáky a podobnú slizkú háveď si dám pozor. 60%. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (16)

  • Kevin Dillon jezdí na motocyklu značky T100R Triumph Tiger. (HellFire)
  • Režiséra Chucka Russella můžeme zahlédnout jako diváka v kině. (HellFire)

Související novinky

Remake hororu Sliz má režiséra

Remake hororu Sliz má režiséra

09.01.2024

O předělávce kultovního hororového snímku The Blob z roku 1958 se mluví už nějaký ten pátek, ale i když s ní v minulosti byla spojována jména režisérů jako Rob Zombie nebo Simon West, dosud se tento… (více)

Rob Zombie a mimozemský sliz

Rob Zombie a mimozemský sliz

31.08.2009

Jeho Halloweenu 2 se sice o víkendu nedařilo podle očekávání (hororoví fanoušci dali přednost Nezvratnému osudu 4 ve 3-D), ale 17 milionů je solidní start a film se nakonec určitě zaplatí. A tak si… (více)

Darabontova procházka s mrtvolami

Darabontova procházka s mrtvolami

13.08.2009

Známe ho především jako tvůrce Vykoupení z věznice Shawshank, ale Frank Darabont se odjakživa rád brodil především zatuchlými hororovými vodami. Začínal jako scenárista třetí Noční můry, druhé Mouchy… (více)

Reklama

Reklama