Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existují lidé, kteří riskují všechno, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupci. Dostávají se do Federálního programu na ochranu svědků a věří, že jsou v bezpečí. A pak někdo, kdo zná jejich tajemství je zradí a nechá na pospas těm, kteří by je rádi viděli mrtvé. V tu chvíli je tu On - Likvidátor - ten, který je chrání a odstraňuje veškeré stopy po totožnosti lidí, jejichž svědectví u soudu ohrožuje jejich životy! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (326)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Klasická Arnoldovina. Možná až příliš klasická, protože Eraser krom akčního Arnieho nemá moc co jiného nabídnout. Scénář je slabý, provedení dost béčkové, ale závěrečná superakční pasáž v přístavu to dost táhne nahoru (v mém případě přesně o jednu hvězdu). Škoda absence klasických Arnieho suchých poloblbých hlášek, ty tu dost chybí. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Likvidátor je prostě klasicka půlky devadesátých let. Atmosféricky ještě stále má drajv předchozího desetiletí, ale zároveň si bere to nejlepší z devadesátek. Příběh je velmi jednoduchý a snad každému musí být jasné, že slouží jen jako matná kulisa ke kulervoucí akci. Chytré zápletky ala True lies se tedy nedočkáme a ani akční scény nejsou tak rafinované a cool, ale protože se tu nikdo s ničím nesere je rozhodně na co se dívat. Dějová linie nenudí a i tvůrci mají pár es v rukávu. Herci jsou povětšinou sympatiční a rozhodně není žádná ostuda, že jim budete držet palce. Arnie si zase povraždí pár gangsterů, procedí pár hlášek a dívák se pobaví. Co víc bychom vlastně chtěli? ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tady odbory nikdo ochcávat nebude." John Kruger je přesně takový, jak mám Arnolda nejraději - nebojácný, neprůstřelný, nehořlavý ani nijak fyzikálně recyklovatelný, což musí opětovně dokázat snad všem padouchům světa. Mě to prostě baví, takže i když bych ohroženou Lee raději zachraňoval sám, tak to nechám na kolegovi. Já totiž neumím skrýt svou dětinskou radost z toho, že jednou za čas vidím, kterak akční drsnost hrdě kráčí s naivní kráskou v náručí a suché hlášky přitom směle vyskakují z míst, do kterých si pan guvernér obvykle zasouvá doutník. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Průměrné béčko, kde v hlavní roli hraje akčí megastar. Bohužel, Arnold není takový herec, aby unylý děj utáhl a vtáhl nás do něj. Svaly a charisma bohužel nestačí. Některé efekty a triky jsou sice povedené, ale na druhou stranu mi přišlo, že aktrativní cizokrajné prostředí je nahrazeno soubojem v ZOO, místo džungle (ale je tomu tak dobře, protože ti krokodýli byli děsní). Neunudí, ale ani příliš nenadchne. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Arnold opět v akci. Ne táková pecka jako jeho některé jiné filmy, ale pořád má úroveň. Snímek plný střelby a krve. Zábava, ikdyž to není pravé slovo k použití k tomuto filmu, ale jinak to vyjádřit prostě nedokážu. Já jsem se celkem pobavil a snímek doporučuji všem, kdo má rád akci, napětí, krev a hutnou atmosféru. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (27)

  • Jako koordinátor kaskadérů na filmu pracoval Joel Kramer. (Rominator)
  • V 63. minutě vidíme detailní záběr střely v soše hada v pavilonu plazů a v dalším záběru z odstupu je socha opět v perfektním stavu. Tedy za předpokladu, že tam nejsou 2 totožné sochy hada. (Petsuchos)

Související novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (více)

Reklama

Reklama