Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existují lidé, kteří riskují všechno, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupci. Dostávají se do Federálního programu na ochranu svědků a věří, že jsou v bezpečí. A pak někdo, kdo zná jejich tajemství je zradí a nechá na pospas těm, kteří by je rádi viděli mrtvé. V tu chvíli je tu On - Likvidátor - ten, který je chrání a odstraňuje veškeré stopy po totožnosti lidí, jejichž svědectví u soudu ohrožuje jejich životy! (Warner Home Video CZ)

(více)

Zajímavosti (27)

  • John Kruger (Arnold Schwarzenegger) se skrývá v domě Lee Cullen (Vanessa Williams) za lednicí a šrapnelová výbušnina mu provrtá záprstí pravé ruky. Když však zanedlouho vyráží na akci s Robertem DeGuerinem (James Caan), není na jeho pravačce vidět žádnou stopu po zranění. Je vyloučeno, aby se mu bez následků zhojilo. (Robbi)
  • V 10. minutě vidíme kolegu Johna (Arnold Schwarzenegger) napít se něčeho z hrnku, ovšem ze záběrů je zcela patrné, že hrnek je prázdný. (Emo-haunter)
  • V 89. minutě pronese Deguerin (James Caan): „Jsem jako skaut, vždy připraven,“ což je ale heslo pionýrů, skauti mají: „Buď připraven!“ (Petsuchos)
  • V 63. minutě vidíme detailní záběr střely v soše hada v pavilonu plazů a v dalším záběru z odstupu je socha opět v perfektním stavu. Tedy za předpokladu, že tam nejsou 2 totožné sochy hada. (Petsuchos)
  • V 54. minutě si můžeme všimnout, že nožík, který po Deguerinovi (James Caan) hodí Eraser (Arnold Schwarzenegger), je zavěšený na lanku a Deguerinovu ruku skutečně nezasáhne, stojí asi 10 centimetrů před rukou v rukávu košile, kterou prochází viditelné lanko jako dráha letu střely. (Petsuchos)
  • V českém dabingu nalezneme jednu chybu. Railgun nebo-li elektromagnetické dělo, též známé pod přezdívkou kolejovka (podle „kolejnic“ po nichž střely obrovskou rychlostí krouží) byla ve filmu přeložena jako vlaková puška. Tyto kolejnice ovšem s vlakovou dopravou nic společného nemají. [Zdroj: G.cz] (asdfasdf)

Související novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (více)

Reklama

Reklama