Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existují lidé, kteří riskují všechno, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupci. Dostávají se do Federálního programu na ochranu svědků a věří, že jsou v bezpečí. A pak někdo, kdo zná jejich tajemství je zradí a nechá na pospas těm, kteří by je rádi viděli mrtvé. V tu chvíli je tu On - Likvidátor - ten, který je chrání a odstraňuje veškeré stopy po totožnosti lidí, jejichž svědectví u soudu ohrožuje jejich životy! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (326)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Léto 1996. Jsem teenager a máme s taťkou chuť na pořádný akčňák. Taťka zve, já vybírám. Lucerna hraje Likvidátora s Arním (je mi jasné, že na toho by můj milý rodič zavítal raději). Světozor Skálu od nějakého Baye, ale zase s Connerym a Cagem. Hmm, do čeho investovat? Vědět tehdy, že "nějaký Bay" je ten samý co natočil Mizery, tak neváhám ani na moment. Takhle ovšem váhám. A hodně. Nakonec sázím na Skálu. Byla delší. No, neberte za stejné prachy takřka 140 minut akce. Dodnes této volby nelitujeme ani jeden. O nějakého půlroku později jsem taťku málem přizabil, když tuhle volovinu n-tou, která se však bere až moc vážně, půjčil ve videopůjčovně i přes mé důrazné doporučení ať tak nedělá. Tehdy již tamtamy totiž zvěstovali, že to nestojí ani za těch 40 kaček. A bylo to, bohužel, přesně tak. Den na to jsme si museli spravit chuť zapůjčením Skály, to ani jinak nešlo. Prostě nešlo. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se film tváří velmi vážně, ale jakmile přišla scéna s padákem, tak jsem věděl, že je vymalováno!! Do toho hláškovací vtípky, vynikající scéna v zoo s krokoušema a už jsem se výtečně bavil. Arnold v plné síle, likvidující každého, kdo mu přijde pod ruku. Nenudil jsem se ani chvíli, perfektně vše plyne až do klasického béčkového konce, paráda!! Hudba - Alan Silvestri, krvavé efekty s krokoušema - Berger / Nicottero, co víc si přát? Náhodou suprovej akčňák, ve kterém se Arnie parádně vrátil zpět k pořádnýmu nasranýmu chlapíkovi a vymanil se z těch trapných komedií před tímto filmem. " Právě jste byli eliminováni! " Cha chá, super!!! ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Elitní jednotky dohlížejí na bezpečnost těch, kteří se schovávají v rámci federálního programu na ochranu svědků. Schwarzeneggerův znatelný ústup se slávy. Jak jinak si totiž vysvětlovat spolupráci s průměrným režisérem Chuckem Russellem. Akční scény jsou nepovedené, někdy budí smích i samotný Schwarzenegger. Herci ve vedlejších rolích působí zajímavě, ale nad vším převyšuje nezvyklá křečovitost. Pro mě byl tento film velkým zklamáním a dnes působí ještě směšněji než v době své premiéry. Mé hodnocení: 40% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když Arnie v rámci federálního programu ochraňuje svědky, kdo pak ochrání grázly, co jim jde po krku..? Není to na udělení doktorátu od Univerzity akčního filmu, ale když po legrační padákové scéně pochopíte, že jsou to jen další Rakušanovy pravdivé lži, dojdete ke smíření. Navíc je tu James Caan, který si roli bezcharakterního prevíta patřičně užívá (dokud nepřehlédne výstražné znamení na železničním přejezdu).. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Po Pravdivých lžích a před T3 jediný dobrý Arnieho film. Vypadá tu božsky, bicáky jako za mlada, střílí, bojuje, dokonce předvede i něco málo z bojového umění (úvodní scéna) a pár gymnastických cviků (v docích), má super suché hlášky (na krokouše: "Dej se vycpat") a nepůsobí v dialozích až zas tak trapně. Bohužel jsou zde, stejně jako v podobných Arnieho akčňácích, opět velmi ubohé triky (letadlo, výbuch domu, plazmové zbraně), které sráží na věřitelnosti filmu a tak i na jeho hodnocení. Ovšem hláška roku 1996 "Odbory vochcávat nebudete" to dokáže vynahradit! Hudba: Alan Silvestri ()

Galerie (87)

Zajímavosti (27)

  • V českém dabingu nalezneme jednu chybu. Railgun nebo-li elektromagnetické dělo, též známé pod přezdívkou kolejovka (podle „kolejnic“ po nichž střely obrovskou rychlostí krouží) byla ve filmu přeložena jako vlaková puška. Tyto kolejnice ovšem s vlakovou dopravou nic společného nemají. [Zdroj: G.cz] (asdfasdf)
  • Společnost „Cyrez“ se původně jmenovala „Cyrex“, ale skutečná společnost Cyrix proti tomu měla výhrady. Film byl již natočen, proto se musely všechny potřebné dialogy předabovat a loga se digitálně upravila. (HellFire)

Související novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (více)

Reklama

Reklama