Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existují lidé, kteří riskují všechno, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupci. Dostávají se do Federálního programu na ochranu svědků a věří, že jsou v bezpečí. A pak někdo, kdo zná jejich tajemství je zradí a nechá na pospas těm, kteří by je rádi viděli mrtvé. V tu chvíli je tu On - Likvidátor - ten, který je chrání a odstraňuje veškeré stopy po totožnosti lidí, jejichž svědectví u soudu ohrožuje jejich životy! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (326)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Žiarivá hollywoodska kariéra rakúskeho svalovca Arnolda Schwarzeneggera začala v druhej polovici deväťdesiatých rokov minulého storočia pohasínať. Hrdina kultových snímkov ako "Conan", "Terminator" či "Predator" sa začal objavovať vo filmových prepadákoch, ktoré nemali úspech u odborných kritikov ani u bežných divákov. Upadajúci trend Schwarzeneggerovej hereckej kariery je cítiť i v akčnom thrillery "Likvidátor". Je to zdĺhavé a nudné. ** ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Likvidátor je prostě klasicka půlky devadesátých let. Atmosféricky ještě stále má drajv předchozího desetiletí, ale zároveň si bere to nejlepší z devadesátek. Příběh je velmi jednoduchý a snad každému musí být jasné, že slouží jen jako matná kulisa ke kulervoucí akci. Chytré zápletky ala True lies se tedy nedočkáme a ani akční scény nejsou tak rafinované a cool, ale protože se tu nikdo s ničím nesere je rozhodně na co se dívat. Dějová linie nenudí a i tvůrci mají pár es v rukávu. Herci jsou povětšinou sympatiční a rozhodně není žádná ostuda, že jim budete držet palce. Arnie si zase povraždí pár gangsterů, procedí pár hlášek a dívák se pobaví. Co víc bychom vlastně chtěli? ()

Reklama

Vitason 

všechny recenze uživatele

Takto by vypadal komentář, když bych film viděl a komentoval za střízliva: Likvidátor je velice příjemná béčková záležitost, která si bere to nejlepší z 80. let a zároveň vítá nové trendy. Například digitální triky, které působí sice trochu směšně, ale to naopak posilňuje ten béčkový punc. Arnie odvádí svůj klasický standart. To znamená, že taktika ,,Tvař se drsně." mu vystačí na celý film. Akční scény jsou dobře provedené (scéna s padákem nemá chybu), takže jediné co na nich zamrzí je, že je jich tu celkem málo a navíc jsou trošičku nešikovně dávkované. Za pochvalu rozhodně stojí hudba a záporák James Caan. 3* Takto by vypadal komentář, když bych film viděl a komentoval po požití X piv: LYkviDátor je naprosto superbéčko, kde má Arnold opět svůj úžasný přízvuk a vůbec se s tím nesere. hjuj Pobíhají tu přerostlé ještěrky, které pár pixelů zapomněly doma a snaží se sežrat kočandu, kterou Arnie chrání. 5* Podle hodnocení zjistíte v jakém stavu jsem film viděl :-) ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že Arnold hraje opravdu...skvěle? Dobře se na něj kouká, působí stylově. A hlavně mě bavilo, že během akce - ať už během přestřelek, nebo během digitálních volovin, dokáže se svojí mimikou působit "místně", takže funguje napětí. Bohužel, to stejný nemůžu říct o Vanesse, která si nic moc nedělá z toho, že jí jdou žoldáci po krku. Vůbec jsem se o ní nebál, i když jí šlo o kejhák. Samotný záporáci pak působí vyloženě trapně a taktika je to poslední, co je napadne. Jsou to jen palety na odstřel. Akční scény mě moc nezaujali. Nějaké přestřelky, sem tam dobrá likvidace, nápad, chvat. Problém mám s tím, že co se týče postavy Arnolda, vůbec jsem za celou tu dobu neviděl jedinou situaci, po které bych si řekl, že on je fakt nejlepší. Místo těch digitálních volovin, by bylo rozhodně lepší přidat nějakou tu strategickou akci, stealth, něco co by vyžadovalo daleko víc úsilí. Proto jsem byl spíš už unaven, kdy Arnold na konci vezme ty dvě laser pušky do rukou. Už to na mě působilo příliš na efekt a vzhledem k tomu, že film nemá dostatek kaskadérských kousků, tak mi zde chybí balanc v akci. Kdyby polovina filmu měla poctivě odvedený akční scény a pak to bylo zakončený závěrečnou brutální řezničinou, kde bude vše explodovat, rozhodně by to působilo přirozeněji a hlavně by to mělo lepší nádech. Bohužel, ani scénář mě nezaujal ničím, taky protože jsem nespočet momentů vyloženě předvídal dopředu, což mě taky moc nepotěšilo. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Byl to Terminátor, pak Predátor.... a nakonec Eraser. Teda Likvidátor. John (Arnold Schwarzenegger) má takovou netradiční práci a to, že zachraňuje špatný kluky před ještě horšíma. Eraser jsou zlatý devadesátý léta. Arnold opět v roli drsného zachránce chránící oběť, po které pase doslova kdekdo. Začátek velmi připomíná True Lies (1994), tím že John patří pod další tajnou agenturu. Eraser se může pochlubit dobrou akční hudbou od Silvestriho a zároveň nabídne i akční jízdu. Co jiného čekat že? Od kostýmu „Lets party“ až po velké finále v docích je potřeba říct, že scénář ničím nevyniká, ale u tohodle žánru se to dá lehce odpustit. Snad jen že to má zbytečně dlouhou délku. Arnimu to sluší a já se dobře bavil. Inu jak v těch klasických 80tkách. Ale Komando (1985) je zkrátka jen jedno. (69 %) ()

Galerie (87)

Zajímavosti (27)

  • Kaskadér Peter Kent utrpěl při natáčení zranění, když do něho ve výšce 30 stop (9 metrů) narazil třítunový přepravní kontejner. Skončil s pochroumaným ramenem, zlomenými žebry a rozbitým kotníkem. (Rominator)
  • V 63. minutě vidíme detailní záběr střely v soše hada v pavilonu plazů a v dalším záběru z odstupu je socha opět v perfektním stavu. Tedy za předpokladu, že tam nejsou 2 totožné sochy hada. (Petsuchos)
  • V 10. minutě vidíme kolegu Johna (Arnold Schwarzenegger) napít se něčeho z hrnku, ovšem ze záběrů je zcela patrné, že hrnek je prázdný. (Emo-haunter)

Související novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (více)

Reklama

Reklama