Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existují lidé, kteří riskují všechno, aby odhalili podvod, vraždu, zlo a korupci. Dostávají se do Federálního programu na ochranu svědků a věří, že jsou v bezpečí. A pak někdo, kdo zná jejich tajemství je zradí a nechá na pospas těm, kteří by je rádi viděli mrtvé. V tu chvíli je tu On - Likvidátor - ten, který je chrání a odstraňuje veškeré stopy po totožnosti lidí, jejichž svědectví u soudu ohrožuje jejich životy! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (326)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Na rozdiel od vacsiny si stale myslim, ze je to kvalitny film od znameho rakuskeho svalovca. Aj ked scenar je deravy a patricne dementny, film zachranuje dostatok akcnych scen, vybuchov a nostalgicka atmosfera 80. rokov. Reziser Chuck Russell vladne filmu skusenou a zrucnou rukou, ved skusenosti uz bolo kde nazbierat : Sliz ..... 76 % ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Žiarivá hollywoodska kariéra rakúskeho svalovca Arnolda Schwarzeneggera začala v druhej polovici deväťdesiatých rokov minulého storočia pohasínať. Hrdina kultových snímkov ako "Conan", "Terminator" či "Predator" sa začal objavovať vo filmových prepadákoch, ktoré nemali úspech u odborných kritikov ani u bežných divákov. Upadajúci trend Schwarzeneggerovej hereckej kariery je cítiť i v akčnom thrillery "Likvidátor". Je to zdĺhavé a nudné. ** ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tady odbory nikdo ochcávat nebude." John Kruger je přesně takový, jak mám Arnolda nejraději - nebojácný, neprůstřelný, nehořlavý ani nijak fyzikálně recyklovatelný, což musí opětovně dokázat snad všem padouchům světa. Mě to prostě baví, takže i když bych ohroženou Lee raději zachraňoval sám, tak to nechám na kolegovi. Já totiž neumím skrýt svou dětinskou radost z toho, že jednou za čas vidím, kterak akční drsnost hrdě kráčí s naivní kráskou v náručí a suché hlášky přitom směle vyskakují z míst, do kterých si pan guvernér obvykle zasouvá doutník. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Pokud jsou Vašimi iniciály písmena A a S, přátelé Vám přezdívají Rakouský dub a místo paží máte přerostlé pomeranče, můžete si dovolit dělat takové frajeřinky jako: chytit sbalený padák během volného pádu, vystřílet digitální aligátory v zoologické zahradě, kušit do nepřátel elektromagnetickými pulzy nebo po ukončeném hovoru zahodit mobil někam do prdele. Rovněž se nemusíte starat o svá zranění: dlaň probodená zahroceným vrtákem, stehno propíchnuté kusem dřeva, prostřílená ramena, omlácená záda, to prostě vůbec nic není, dokonce ani když ve Vaší bezprostřední blízkosti exploduje automobil, tak si z toho nijak těžkou hlavu neděláte. Pravidelně vyplavujete sousedovy úly, k topícím se včelám hovoříte slovy: "Právě jste zmizely" a hlídači v muzeu zvířat při odchodu vpálíte: "Dej se vycpat!" 100 miliónový rozpočet dokážete přetavit ve 242 miliónový výdělek a ani se při tom moc nezpotíte. Čas od času prohodíte pár slov s Vanessou L. Williams nebo Jamesem Caanem a pak si zajdete do obchodu pro extrémně kvalitní gel na vlasy. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Průměrné béčko, kde v hlavní roli hraje akčí megastar. Bohužel, Arnold není takový herec, aby unylý děj utáhl a vtáhl nás do něj. Svaly a charisma bohužel nestačí. Některé efekty a triky jsou sice povedené, ale na druhou stranu mi přišlo, že aktrativní cizokrajné prostředí je nahrazeno soubojem v ZOO, místo džungle (ale je tomu tak dobře, protože ti krokodýli byli děsní). Neunudí, ale ani příliš nenadchne. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (27)

  • V 89. minutě pronese Deguerin (James Caan): „Jsem jako skaut, vždy připraven,“ což je ale heslo pionýrů, skauti mají: „Buď připraven!“ (Petsuchos)
  • V 54. minutě si můžeme všimnout, že nožík, který po Deguerinovi (James Caan) hodí Eraser (Arnold Schwarzenegger), je zavěšený na lanku a Deguerinovu ruku skutečně nezasáhne, stojí asi 10 centimetrů před rukou v rukávu košile, kterou prochází viditelné lanko jako dráha letu střely. (Petsuchos)
  • Když John Kruger (Arnold Schwarzenegger) přichází do gay klubu za Johnnym Casteleonem (Robert Pastorelli), kapela na pódiu tancuje na známý hit „It's Raining Men“ od amerického dívčího pěveckého dua The Weather Girls. Tato píseň byla nejprve vydána jako samostatný singl v září 1982, později se objevil na jejich albu „Succes“, které vyšlo v lednu 1983. (rublik05)

Související novinky

Zemřel herec James Caan

Zemřel herec James Caan

07.07.2022

Z amerického Los Angeles přichází smutné zprávy, ve věku dvaaosmdesáti let totiž ve středu večer opustil filmový svět americký herec James Caan, jehož si diváci mohou vybavit ze snímků jako Příliš… (více)

Útočiště v minulosti

Útočiště v minulosti

05.07.2008

Nenachází se pouze ve vzpomínkách vaší senilní babičky. Tohle je myšleno doslova. Akční sci-fi Hiding in Time by se dala zjednodušeně nazvat crossoverem Arnoldova Likvidátora a Jean-Claudova Timecopa… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno